من امروز رفتم یکی از مغازه هایی که توی فروش psp حرف اولو میزنه...
گفت psp تو بیار واست 12تا بازی میریزم 18 تومن
فک کنم راست میگه. این خودش نشون میده که psp بالاخره هک میشه
مغازه دارم همین حرفو زد...
من امروز رفتم یکی از مغازه هایی که توی فروش psp حرف اولو میزنه...
من امروز رفتم یکی از مغازه هایی که توی کرج تو فروش psp حرف اولو میزنه...
یه لب تاب گذاشته بود اونجا همش تو سایت Dark-alex بود![]()
سالم دوستان یه مشکل دارم امروز که داشتم yu-gi-oh tag force 2 بازی می کردم وختی خواستم از تویه بازی بیام بیرون home رو زدم و psp هم گفت میخوای از بازی خارج بشوی ماهم گفتیم yes ولی psp به حالت xmb نرفت و یه screen سیاه شده و خاموش هم نمیشه ولی میتونم یه حالت m33 recovery menu برم ولی نمیدونم چکار کنم کمک کنید !!!!!!!!!!!!
ممنون میشم
خب یه بار دکمه ی خاموش رو 6 ثانیه بالا نگه دار بعد روشن کن ببین درست میشه یانهسالم دوستان یه مشکل دارم امروز که داشتم yu-gi-oh tag force 2 بازی می کردم وختی خواستم از تویه بازی بیام بیرون home رو زدم و psp هم گفت میخوای از بازی خارج بشوی ماهم گفتیم yes ولی psp به حالت xmb نرفت و یه screen سیاه شده و خاموش هم نمیشه ولی میتونم یه حالت m33 recovery menu برم ولی نمیدونم چکار کنم کمک کنید !!!!!!!!!!!!
ممنون میشم
اگه نشد Semi Brick شده که باید فایل های فلش 0 رو جایگزین کنی تا درست بشه
سلام
اگه دستگاه را که روشن میکنید فقط یک صفحه سیاه می آید و وارد xmb نمیشه و فقط به ریکاوری منو دسترسی دارید دستگاه شما Semi Brick شده.
برای رفع Semi Brick میتونید یکی از 3 راه زیر را بروید.
1-جایگزین کردن flash 0 دستگاه(در صورتی که قبلا از flash 0 بک آپ گرفته باشید)
2-انجام آموزش پست زیر:
3-روش پاندوراکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش 2 بدون نیاز به پاندورا هست.
اگه دسترسی به باطری پاندورا ندارید و از flash 0 دستگاه هم بک آپ ندارید باید از روش 2 بروید.
موفق باشید.
---------------
بله اینو تو سایت دارک الکس نوشته شده که می شه با این کار تو پی اس پی بازی ریخت.
آقا یعنی هیچ کی نمیدونه Gripshift یعنی چی ؟
من که تو سایت دارک الکس چیزی ندیدم که بشه روی 3000 بازی ریخت !
مطمئن باش همچین کاری تا الان انجام نمیشه.اگه بود مثل بمب صدا میکرد.نکنه خود فروشنده های ایرانی این روش را پیدا کردند.
این فروشنده ها که من دیدم جزو دوز و کلک کار دیگه ای بلد نیستند.
میشه شماره تلفن این فروشگاه را برام پیغم خصوصی کنی.میخوام زنگ بزنم باهاش حرف بزنم.
Gripshift اسم یک بازی هست که بعضی ها ادعا کرده اند که توسط umd این بازی و باگی که داره میشه بازیها و برنامه های دست ساز رااجرا کرد.
Last edited by choory; 04-03-2009 at 22:40.
من دارم بازی می کنم..ولی بازیش یه جورائی خسته کننده ست ...حوصله ی من یکی که سر میره وقتی دارم این بازی رو بازی می کنم...اگه وقت کردم نقدشو میزارم.
سلام.
یک سوال برام پیش اومده.
بازی هایی که توی فروشگاه اینترنتی سونی برای فروش هست دارای چه خاصیتی هستند که پس از اینکه دانلود بشوند و داخل مموری ریخته بشه قابلیت اجرا شدن دارند. و دستگاه انها را بازی اورجینال میشناسه؟
ایا هکر ها نمیتواند کاری کنند که psp بازی هایی که به صورت iso هست را به عنوان بازی هایی بشناسه که از فروشگاه اینترنتی دانلود شده اند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)