درود:
مشکل عجیب در Prince of Persia 2008
من وقتی AA رو فعال می کنم کاراکترها درخشان میشن و عملکرد AA بلعکس میشه یعنی اگه رو 8X قرار بدم به اندازه 8X لبه ها بیشتر دندونه دندونه میشه!!!!!!!
کسی می دونه مشکل چیه؟
درود:
مشکل عجیب در Prince of Persia 2008
من وقتی AA رو فعال می کنم کاراکترها درخشان میشن و عملکرد AA بلعکس میشه یعنی اگه رو 8X قرار بدم به اندازه 8X لبه ها بیشتر دندونه دندونه میشه!!!!!!!
کسی می دونه مشکل چیه؟
سلام
من call of duty word at war رو گرفتم و نصب کردم ولی بازی درست اجرا نمیشه:
اول این ارور میده:
بعد هم این صفحه باز میشه:
فکر مشکل از متریالاش هست اگر کسی داره بزارتشون
من cod5 رو نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم یه صفحه سیاه میاد به همراه صدای بازی و خبری از تصویر بازی نیست
مشخصات pc
گرافیک 256 geforce 7200
رم 1 گیگ
cpu 3.4
احتمالا درایور کارت گرافیکتون آپدیت نیست .![]()
اتفاقا تو صفحه قبلی مشکل آپدیت درایور کارت گرافیکمو گفتم خودم احتمال میدم دیگه Nvidia کارت جیفورس 7200 رو ساپورت نمیکنه ..بغیر اپدیت چیکار کنم....![]()
كسي نيست جواب بده![]()
وقتی راهی که که پیشنهاد کردم رفتی آپگرید نشد یا باز همین اخطار رو داد؟
راستی مدل گرافیکت رو هم بگو؟
سلام دوستان
نمي دونم جاي درخواستم اينجا هست يا نه ؟
بازيهايي كه سايت spintopgame ميگذاره بعد از يك ساعت بازي expire ميشه .
كسي راهي ؛ ترفندي ، چيزي ياد داره به ما هم بگه .
ضمنا با نصب مجدد مشكل پابرجاست . به نظرم بايد از راه دست بردن توي رجيستري بشه كاري كرد .
البته من خودم يه سري كليدهايي كه توي رجيستري بود به نام همون بازي پاك كردم ، ولي بازم جواب نداد .
ممنون
دوست عزیز کارت گرافیک شما عین کارت گرافیک من قدیمی شده و دیگه ساپورت نمیشه
با دورود
من ندای وظیفه 5 را که روی سیستم خودم نصب میکنم هیچ مشکلی نیست ولی روی سیستم دوستم که نصب میکنم تمامی مراحل نصب را به راحتی انجام میدهد ولی در آخر وارد بازی نمیشود و ارور مشکل در نصب بازی میدهد . آخرین ورژن کارت گرافیک را نصب کردم دایرکت ایکس بازی نصب ولی مشکل حل نشده سی دی هم از همین سایت گرفتم
سیستم رفیقم
cpu : amd 6000x2 dual core
vga :asus 8600gts
ram : 2gb 800
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)