تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 748 از 805 اولاول ... 248648698738744745746747748749750751752758798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,471 به 7,480 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

برای این این تاپیک سکوت شده که حرفه ای ها رفتن برای خودشون سایت های شخصی در مورد gta زدن..
    خوب اینجا هم که جای تبلیغ نیست پس هر کی ادرس رو می خواد پخ برنه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بابا من هر وقت اومدم به این تاپیک سر زدم، خلوت بوده. من که میرم یه مدت شلوغ میشه. وقتی دوباره بر میگردم می بینم بازم خلوت شده. این دیگه چه جور تاپیکیه!!! تاپیک خوبیه ولی حیف که دیگه خلوت شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

2

بچه ها ببخشید. تو این فایلهای اسکریپت enb چه تغییراتی باید داد تا دیگه نیازی نباشه که Shift + F12 بزنیم؟ اگه تغییراتش رو بدید و بزارید برا دانلود ممنون میشم.
    ببخشید یه سوالو باید چند بار پرسید؟ اگه میشه بگید تا ما از این به بعد به همون تعداد بپرسیم تا شاید فرجی شد و جوابمون داده شد؟

پروفشنال Javadgenral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

سلام بچه ها. یادتونه گفته بودم 2تا سورپرایز دارم که یکیشو گفتم و اون یکی رو گفتم بعدا میگم ؟ الان میخوام بگم :

این 405 اسپرت شدست که خودم ادیتش کردم. به چراغهای جلوش توجه کنین!!! شبا روشن میشن !!!!!

دانلود :

بريد از سايت خودم دانلودش كنيد :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز مگه مسخره بازیه ! هرکی ادرس سایت خودش رو بزاره ؟ لطفا لینک ها رو بزارید

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

ببخشید یه سوالو باید چند بار پرسید؟ اگه میشه بگید تا ما از این به بعد به همون تعداد بپرسیم تا شاید فرجی شد و جوابمون داده شد؟
    عزیز جان من همین کار رو کردم و دو صفحه قبل هم گفتم یکی از بچه ها گذاشت برو دانلود کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عزیز جان من همین کار رو کردم و دو صفحه قبل هم گفتم یکی از بچه ها گذاشت برو دانلود کن.
    نه عزیز. نه تو 2 صفحه پیش ، نه تو 10 تا صفحه پیش هم این کار نشده. فقط گفتن که" من قبلا یه بار کردم ولی هاردم سوخت و پاک شد" . اگه میشه بزاریدش لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عزیز مگه مسخره بازیه ! هرکی ادرس سایت خودش رو بزاره ؟ لطفا لینک ها رو بزارید
    شما اینجوری فکر کنین

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

نه عزیز. نه تو 2 صفحه پیش ، نه تو 10 تا صفحه پیش هم این کار نشده. فقط گفتن که" من قبلا یه بار کردم ولی هاردم سوخت و پاک شد" . اگه میشه بزاریدش لطفا
    بیا عزیز حالا دیدی هست
    پست منفرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم نقل قولش
    اینم ENB ساخت آقا مجید .
    فایل d3d9.dll رو تو محل نصب بازی بریزید . فایل enbseries.ini موجود در پوشه Majid ENB هم تو محل نصب بازی بریزید . از فایل پوشه 5200 FX And Newer هم میتونید بجاش استفاده کنید اگه براتون کار نکرد .
    مزیت اصلی این مد اینه که d3d9.dll این مد خیلی خوبه و برای مدل های دیگه ENB که با کارت گرافیک هایی نظیر 9400 سازگاری ندارن میتونید از این DLL استفاده کنید .
    برای اجرا درهنگام بازی کردن Shift+F12 رو بزنید .
    + دانلود با حجم 57 کیلوبایت :
    کد:
    http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://amodarya.persiangig.com/Games/GTA/San-Andreas/Majid_SD2009_ENB.rar
    راستی شما اگه میخوای خودش اجرا بشه باید فایلی رو که تو پوشه majid هست رو بریزی تو پوشه بازی به همراه فایل dll که تو فایل فشرده هست.
    Last edited by majid_sd2009; 30-09-2009 at 23:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها این سایته حیفه ها. یکی بیاد کار منو ادامه بده. من باید برا کنکور سال بعد بخونم. واسه همین دیگه نمی تونم آپدیتش کنم. خواهشا یکی بیاد و مدیریتش رو به عهده بگیره.

بهم یه نظر خصوصی بفرستین که میخواین یوزرنیم و پسوردتون چی باشه تا از طریق ایمیل بهتون فعال شدنشو خبر بدم. من تا 5شنبه شب هستم. اینم آدرس سایت:

کد:
    Last edited by 4l1boy; 01-10-2009 at 00:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بیا عزیز حالا دیدی هست
    پست منفرد
    کد:
    اینم نقل قولش

راستی شما اگه میخوای خودش اجرا بشه باید فایلی رو که تو پوشه majid هست رو بریزی تو پوشه بازی به همراه فایل dll که تو فایل فشرده هست.
    اینو دانلود کرده بودم ولی نمی دونستم که چیکار کنم که خودش اجرا بشه. دستت درد نکنه مجید جان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •