سورس بازی کنید خوب
روش ساخت سرور کانتر سورس می خواستم ؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سورس بازی کنید خوب
روش ساخت سرور کانتر سورس می خواستم ؟
گفتم که هیچی نصب نکردم فقط کانتر خالی
راستی اینم بگم که با اینترنت ایرانسل هستم البته مشکل از اینترنت نیست یا سرعتش چون من با همین
اینترنت وارکرافت هم می زنم تازه از این گذشته خونه یکی از بچه ها با همین اینترنت ایرانسل کانتر هم
زدیم مشکل نداشت![]()
اینم سرور اهواز و مشکلاتش
.................................................. .............
دوستان اگه پچ جدید و همچنین آنتی چیت دارید بزارید شاید اگر اونا را استفاده کنم مشکلم بر طرف بشه آخه اون دوستم فکر
کنم از این چیزا نصب کرده بود
راستی سال نو همه مبارک باشه امیدوارم سال خوبی داشته باشید![]()
اولی که به صورت رندوم پیش میاد از هر 100 دفعه که کانکت بزنی 1 بار
دومی هم چون سرور پره این ارور رو میده شما باید صبر کنی تا جا باز بشه
اگه نمیخوای منتظر بمونی باید اکانت vip بخری
سلام
جشن نوروز 90 در سرور اهوازگیم برگزار شد
اونایی که ساعت 3 صبح آنلاین نبودن از دست دادن ... گرچه اگرم آنلاین بودن جا نبود بیان تو
عکس هاشو میزارم برید حال کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز من از هر 100 بار كه مي زنم
هر 100 بار ارور ميده
سلام
مرسي از اين پست كامل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکسای قشنگی بود مرسی.
جای ما خالی بوده
بچه ها چطور باید بمب رو خثی کرد
پلیس بودم نتونستم بمب رو خنثی کنم سرور انداختم بیرون
برو بالای سر بمب بعد کلید E از صفحه کلید را نگهدار ((البته این توی آفلاین درسته توی آنلاین را نمی دونم))
ولی فکر نکنم فرغی بکنه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)