من نمیدونم کدوم آدم عاقلی میاد یه بسته 1روزه 1گیگ 10000تومنی با سرعت 15کیلوبایت میگیره![]()
من نمیدونم کدوم آدم عاقلی میاد یه بسته 1روزه 1گیگ 10000تومنی با سرعت 15کیلوبایت میگیره![]()
دوست عزيز بحث پولش نيست بحث بحثه بي كيفيت بودن ك شبا ادم رقبت نميكنه بره سرش
اره اگ كيفيتش خوب بود ميارزيد پول بدي
الان همراه اول سرعتش زير ١٠ مگ ممياد و خود من حداقل ماهي ٢ تا بسته يك ماهه همراه اول مصرف ميكنم چون ادم لذت ميبره وقتي استفاده ميكنه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
داشت کم کم منو جو میگرفت که برم آی سیم بگیرم، خوب شد جلوی خودم رو گرفتم![]()
:|
بستههای اینترنت همراه
شما مشترکین دائمی و اعتباری میتوانید از بستههای ویژه سرویس اینترنت همراه استفاده کنید.
چنانچه در شبکه 3G/4G ایرانسل از بسته های اینترنتی استفاده نمی کنید مبلغ ۱۵,۰۰۰ ریال به عنوان
اعتبار ذخیره در حساب شما نگهداشته می شود. بنابراین میزان اعتبار شما همواره باید بیش از ۱۵,۰۰۰ ریال باشد.
+
از همه طریق میخواد بخوره این ایرانسل دیگه؟
داداش یک تجدید نظر تو امضات بکن چند تا شرکت دیگه هنوز اضافه نشده
واقعا بسته هاش گرونه .مگه سر گردنست !رایتلم که پوشش دهیش مالی نیست وگرنه رایتل بهتره تازه شبکشم استیبله فقط میمونه سرعتش تو طرح پایه چقدره معمولا ؟ ایرانسل یک جا سرعت 300 یک جا 20 یک جا 5کیلوعه الان ا نی که ار جی پی ار اس استفاده میکنه هم باید پول استفاده از 3 جی یا 4 جی رو بدهاصلا انصاف نیست !
رايتل پايش فيكس ١ مگه بدونه نوسان خوبيش اينه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
من دانشجو هستم تو یه شهر دیگه امکان استفاده از adslواسم نیست چطور نخرم؟
512 وایمکس 28 هزارتومن با 5 گیگ ترافیک
3G افتصاح ایرانسل با 5 گیگ ترافیک ماهی 40 هزارتومن !!!
واقعا جالبه
موارد استثنا همیشه هست دوست عزیز. منظور از نخریدن و تحریم بسته ها برای عامه افراده که معمولا تو خونه یا خوابگاهشون اینترنت دارن. شما که چاره ای نداری.
به طور کلی شاید اگه مردم تا جایی که میشه بسته خریداری نکنن قیمت هارو عوض کنن.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)