دادا دیدی اون موقع که من های وب داشتم و وضعم مثل وضع نت االان شما بود بهم میخندیدینته خودتم خراب شد
دادا دیدی اون موقع که من های وب داشتم و وضعم مثل وضع نت االان شما بود بهم میخندیدینته خودتم خراب شد
قروین جون سرعت من که عالیه ساعت 6 غروب ، شانس آوردیم این خرابی های وب سمت شمال زیاد نیومده
خیلی داغون شده حتی سرورهای داخلی. کی میخوان اینا آدم بشن خدا میدونه!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
رانت خور ها نمیزارن اینترنت باکیفیت داشته باشیم![]()
مثه اینکه باید جمع کنیم بریم یه جا دیگه پیگ فوق العاده افتضاحه پیشنهاد کجاس؟
سلام دوستان...من سه سال هست که در کرج از اسیاتک استفاده میکنم و حدودا راضی بودم ولی الان 2 ماه هست که کیفیت اسیاتک به دلیل مشکل پهنای باند در مرکز بسیار بسیار کم شده و در بهترین شرایط با اینترنت 1 مگ دانلود 5 تا 10 کیلوبایت را دارم...الان میخوام کوچ کنم بیام به سمت یک isp دیگه ولی واقعا در تمام تالار ها گیج شدم ون نظرات بسیار متناقضی وجود دارد
...بعد از تحقیق زیاد متوجه شدم از های وب بیشتر افراد راضی هستند ظاهرا و نظرات منفی کمتری در موردش هست
...سوالم این هست که ایا اولا ارزش این جابه جایی هست و ثانیا ایا های وب در کرج منطقه مهرشهر مناسب هست و همچنین برای من دانلود شبانه مهم هست ایا های وب طرحی دارد برای دانلود رایگاه شبانه؟؟؟و همچنین اگر پیشنهاد isp دیگری دارید بفرمایید....سپاس
Last edited by bor1359; 23-07-2014 at 16:04.
برای من همچنان داغونه حتی از سرورهای داخلی. حتی ریت خط و اوردن پایین چون دزدن و پهنای باند نمیخرن .
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا مساله همینه که دلیل این تناقض ها برمیگرده به شهر و منطقه مخابراتی. یه شرکت ممکنه توی یه مرکز مخابراتی کیفیت خوبی داشته باشه ولی توی یه مرکز دیگه توی همون شهر افتضاح باشه. برای همین بهتره بگی کدوم مرکز مخابراتی هستی که بچه های کرجی بتونن بهتر راهنماییت کنن.
درباره شبانه هم سرویس های 2 مگ به بالا شبانه رایگان نداره. شبانه های وب 3 ساعته ولی ظاهرا سرعت نسبتا خوبی برای شبانه داره. البته بجاش سرویس های فشفشه رو داره که با مبلغ کم حجم برای مدت محدودی میگیری که برای کساییکه هر از گاهی دانلودهای حجیم دارن خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)