تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 748 از 2605 اولاول ... 24864869873874474574674774874975075175275879884812481748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,471 به 7,480 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شما اگر از اکانت یوتیوب و جیمیل و گوگل خودت خارج بشوی دیگر با HTTPS وصل نمیشوی و متعاقبا با تحریم شکنت میتونی قیلترینگ رو شکست بدی و بری مرحله آخر
    شما فقط هنگامی که با اکانتت وارد سایتهای گوگل و. امثالهم میشوی این پروتکل بصورت اتوماتیک فعال میشود.
    ولی در حالت عادی هیچ سایتی چوسخل نیست که روی صفحاتش اس اس ال قرار بده.
    مگر اینکه هدف افشای اطلاعات نباشه مثلا یکیش همین سایتهای وب بروکسی که از این پروتکل برای رمزگزاری داده های کاربران استفاده میکنند.

میگم که این دو تا استثنا هستن. یعنی http شون هم تحریم شده یه جوری از بیخ و بن تحریمش کردن که فقط با https تحریم شکسته میشه. مشکل اینه اون ویدئو همچنان با http پخش میشه.

2. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

محتوای مخفی: . 

کا - چروکسی رو دانلود کن !
    این کا دقیقا چیه ؟ یه چیز تو مایه های فری گ و اینا ؟ اسم انگلیسیش چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

kproxy دیگه !

5. 2 کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

میگم که این دو تا استثنا هستن. یعنی http شون هم تحریم شده یه جوری از بیخ و بن تحریمش کردن که فقط با https تحریم شکسته میشه. مشکل اینه اون ویدئو همچنان با http پخش میشه.
    بله چون که گوگ ل سیاست حفظ اسرار ( یا همون پراویسی رو تشدید کرده ) و با قرار دادن این پروتکل رسما میخواد جلوی افشای علایق و سرگرمی های کاربرانش رو از دید بقیه محفوظ نگه داره.
    برای همین این پوتکل فعال میشه تا مخابرات به رمز شما و همچنین محیط کاری شما دسترسی نداشته باشه . نه تنها مخابرات بلکه شرکتهای پرووایدر و بقیه ...

این خاصیت وقتی فعال هست که شما با اکانتت لاگین کرده باشی.
    ولی در حالت عادی نیازی به رمزگزاری نیست پس دلیلی هم برای قرار دادن اس اس ال روی بقیه محتویات نیست. پس این خاصیت فقط برای وقتی فعال میشه که شما اکانتت لاگین کرده باشه.
    در غیر این صورت با سرعت بیشتر میتونید ویدوها رو ببینید.
    اون نرم افزاری که این دوستمون زحمت کشیدند رو دان کنید و بعد از نصب از داخل لیست سرورهای نزدیک به ایران رو انتخاب کنید. هر چقدر سرورها نزدیکتر باشه سرعتت هم بیشتر میشه.

7. 2 کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

از اونم بهتره .
    روشهای دیگری هم هست ولی در این مقوله نمیگنجه. پیشنهاد میکنم اینو سرچ کنی no filter اگه توسنتی توی اون سایتی که اول میاد عضو بشی و روشهای دیگرشو خودت یاد بگیری.. خدایی حال ندارم خسته شدم از بس با اینها سر و کله زدم هر روز یه مسخره بازی جدید.

9. 2 کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

kproxy دیگه !
    از اونم بهتره .
    روشهای دیگری هم هست ولی در این مقوله نمیگنجه. پیشنهاد میکنم اینو سرچ کنی no filter اگه توسنتی توی اون سایتی که اول میاد عضو بشی و روشهای دیگرشو خودت یاد بگیری.. خدایی حال ندارم خسته شدم از بس با اینها سر و کله زدم هر روز یه مسخره بازی جدید.

حجمش خیلی زیاده نمیدونم مشکل چیه تا 2 مگ بیشتر دانلود نمیشه complete میده.
    لینک میرور نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

saeid72 آپلود کرده بود یه p.m بش بده !

12. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

saeid72 آپلود کرده بود یه p.m بش بده !
    دم شما فوق العاده گرم. با یه ترفندی دانلودش کردم سرعتش توپه. قبل از افزونه فایرفاکس anony.. استفاده می کردم تنها مشکلم همین بود که حل شد . امیدوارم تا قیامت سالم بمونه.

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقایون و خانومای مدیر . رفقا و دوستان عزیزم
    اینجا میشه از دوستان دعوت کنیم در یک همایش یک روزه نزدیک بهارستان شرکت کنند ؟
    دوست وکیلی دارم به من گفتند با امضای هزار نفر میشه درخواستی رو به مجلس فرستاد و اون رو تحت پیگرد قرار داد.
    اگر دوستانی که تعدادشون هم کم نیست درخواستشون رو به کمیته ارتباطات مجلس بفرستند امکانش هست حضرات نسبت به رفع موانع موجود اقدام کنند. بالاخره زیرساخت وغیره از همین کمیسیون ارتباطات که یک مرجع قانونی و دارای صلاحیت هستند که بالاتر نیست .

این یک مرجع قانون گذاری هست و برای رفع مشکلات این چنینی ساخته شده و احتمال 99 درصد میتونند پیگیر باشند.
    حتی اگر وزیر تخطی کرده باشه میشه کارشون رو پیگیر شد و ایشون رو استیضاح کرد. این در قانون اومده و صحبت من نیست .

در ضمن این مطلب فقط یک درخواست از دوستان هست که برای رفع موانع موحود اقدام به امضای طومار میکنیم.
    فقط به این فکر کنید یک نفر برای مصلحت 20 میلیون کاربر تصمیم میگیرد....من نمیدونم ICDL دارند یا خیر ولی میدونم بیست روزه اینترنت من دیگه اینترنت نیست
    ببین یادته یه زمانی شعار نوشتن روی اسکناس زیاد شده بود ؟ کار به جایی رسید که بانک مرکزی به بانکها دستور داد اسکناس هایی که روشون نوشته شده رو جمع آوری کنن !

همون یه کار ساده که صد در صد هیچ مشکل و خطری نداره رو کسی انجام نمیده !

تو بد وضعیتی هستیم با این بی خیالی و بی عملی که پیشه گرفتیم فقط و فقط به سمت جنگ میره این وضع.

15. این کاربر از Undisclosed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دم شما فوق العاده گرم. با یه ترفندی دانلودش کردم سرعتش توپه. قبل از افزونه فایرفاکس anony.. استفاده می کردم تنها مشکلم همین بود که حل شد . امیدوارم تا قیامت سالم بمونه.
    آح آخ راست میگه منم میخواستم دانلود کنم با مصیبت دانلود میکرد چون این لامصب هم از https استفاده کرده ... من با یک مصیبتی از یک راه خیلی خیلی سخت دانلودش کردم .

ببین یادته یه زمانی شعار نوشتن روی اسکناس زیاد شده بود ؟ کار به جایی رسید که بانک مرکزی به بانکها دستور داد اسکناس هایی که روشون نوشته شده رو جمع آوری کنن !

همون یه کار ساده که صد در صد هیچ مشکل و خطری نداره رو کسی انجام نمیده !

تو بد وضعیتی هستیم با این بی خیالی و بی عملی که پیشه گرفتیم فقط و فقط به سمت جنگ میره این وضع.
    جنگ نمیشه ....زامبی ها از اقصی نقاط ایران شورش میکنند. نون نیست عمو جون !

17. این کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •