کلا نتیجه گیری که م کردم اینه که جناب مدیر عامل تو کلش یک جو عقل نیست!
دوستان یک حمله انتجاری بکنین دیگه کارشو تموم کنین همین امید جان شما که باهاش رابطتت خوبه بورو پیشش یک بقلش بکن و خودتو منفجر کن بچه ها راحت شن از دستش![]()
کلا نتیجه گیری که م کردم اینه که جناب مدیر عامل تو کلش یک جو عقل نیست!
دوستان یک حمله انتجاری بکنین دیگه کارشو تموم کنین همین امید جان شما که باهاش رابطتت خوبه بورو پیشش یک بقلش بکن و خودتو منفجر کن بچه ها راحت شن از دستش![]()
بچه ها از این شوخی ها نکنین فردا روز یه اتفاقی میفته میان میگیرنتون ها از ما گفتن بود.
در رابطه با باز نشدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت گلد نت با اینترنت مخابرات و باز شدنش با اینترنت های غیر مخابراتی مثل ایرنسل و همراه اول اطلاعی داره؟
سلام کاشکی میگفتی مشترکین طرح طلایی در روز هم مشکل دارن
اخه من طرحم طلاییه ولی سرعتم بیشتر از 120 نمیشه
تنها کاری که میشه کرد اینه که از مخابرات سرویس نگیریم و حداکثر از وایمکس استفاده کنیم و هر کی خواست بگیره مخشو بزنیم که نگیره
دوستان حالا به این اوضاع که نمیره تو سیستم 2020 تکلیف چیه ؟
کسی تماس نگرفته ببینه سایتشون چه مرگش شده ؟
خوب الان من میخوام ترافیک بخرم چیکار باید بکنم ؟؟! !! !
جالب اینجاست تلفنش هم از دسترس خارج شده ! سایتشونم فقط زمانی باز میشه که شارژ حجمی یا زمانیت تموم شده باشه و فقط قسمت خرید شارژت باز میشه !!! نه چک کردن قسمت ریزکارکردهات !
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
برای من هر دو سایت خوب باز میشن ولی سرعت فقط 20 کیلو بایته
سلام دوستان خسته نباشید من الان تو قسمت تنظیمات مودمم هر کاری میکنم آدرس IP و gateway رو پیدا نمیکنه اینترنتم وصله ولی چراغ اینترنت مودم خاموشه برا همین نمیتونم از وایرلس استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید چند بارم مودم روreboot کردم بازم درست نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)