تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 748 از 4105 اولاول ... 24864869873874474574674774874975075175275879884812481748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,471 به 7,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

وای خدا الان اخبار گفت تمام اضافه خدمت ها بخشیده شدن : O

حتی اونایی که مشمولن و دفترچه پست نکردن ، اگه تا خرداد 91 پست کنن بخشیده میشه سه ماه سنواتیشون !

ای جونم ...

به گزارش واحد مرکزی خبر ، سردار سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی گفت: بر این اساس تسهیلاتی به شرح زیر در نظر گرفته شده است:

الف: تنبیهات مشمولین غایبی که تا سوم خرداد سال 1391 خود را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفی کنند بخشیده شده و این افراد بدون انجام اضافه خدمت پس از انجام خدمت دوره ضرورت قانونی ، از خدمت ترخیص خواهند شد.

ب : اضافه خدمت سنواتی همه کارکنان وظیفه (حین آموزش و در حال خدمت) بخشیده می شود.

ج: دو سوم اضافه خدمت کارکنان وظیفه دارای اضافه خدمت انضباطی که تا 22 / 11 /90 تنبیه شده اند بخشیده می شود.

وی در خاتمه تاکید کرد: مشمولانی که به هر دلیلی مرتکب غیبت شده اند از فرصت بدست آمده استفاده کرده و خود را جهت انجام خدمت مقدس سربازی معرفی کنند.

2. 3 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

منم این قانون رو شنیدم . البته من اضافه خدمت دارم ولی اعزامی 11/89 هستم!
    اگه واسه ما هم باشه خیلی خوبه!
    البته تا نامه اش بیاد پایگاه و یگان خدمتی یکم طول میکشه!
    مثلا دوست من خبر بخشش 3 ماه رو شنید ولی نامه اش چون نیومده بود پایگاه شامل حالش نشد! 1 ماهش رو کشید بعد بخشش خورد بهش!

4. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

امروز گفتن علاوه بر بخشیدن سه ماه سنوات ، دو سوم اضافه خدمت انظباطی هم بخشیده شده.
    شانس من که سه روز اضاف داشتم و دو روزش میپره و باید یه روز اضاف بکشم!

6. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

یه سوال حیاتی
    دوستانی ک در این رابطه اطلاع کاملی دارن جواب بدن! بانشکر

یکی از دوستان من دفترچه اعزام رو ارسال کرده و براش در تایخ 90-12-1 اعزام اومد ک باید میرفت سربازی اونم عجب شیر!
    اما از شانسش تو دانشگاه علمی کاربردی قبول شد ک در تاریخ 20 بهمن اعلام کردند و 29 تا 3 اسفند ثبت نام بود ک به دلایلی امکان ثبت نام در تاریخ 2و3 موکول شد و در تاریخ 3 اسفند ثبت نام کرد.
    الان مسطله ای ک هست این هست آیا امکان اضافه خوردن برای دوستم هست؟ما از دانشگاه پرسیدیم گفتن مشکلی نیست اما دوستم نگران هست ک بش اضافه بزنن.!! آخه تو برگش نوشته اگه تو اون تاریخ حاضر نشه بش اضافه میزنن.
    الان دوستم باید چیکار کنه؟تو برگه ی اعزامش نوشتن باید قبل ازام هرگونه تغییر رو اطلاع بدن اما ما رفتیم تا از دانشگاه نامه بگیریم گفتن مشکلی بیش نمیاد.
    والا منم گیج شدم!
    باید دوستم چیکار کنه ؟

ممنون

8. این کاربر از naser_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان در مورد قانون معافیت 3 برادری که امروز اخبار هم گفت یه سوال داشتم.
    اگر کسی پسر چهارم باشه و 2 تا برادر بزرگترش کامل خدمت کرده باشن و برادر سومی سربازیشو خریداری کرده باشه ایشون که فرزند چهارم هست معاف میشه یا نه؟

10. این کاربر از Golbarg01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یه سوال حیاتی
    دوستانی ک در این رابطه اطلاع کاملی دارن جواب بدن! بانشکر

یکی از دوستان من دفترچه اعزام رو ارسال کرده و براش در تایخ 90-12-1 اعزام اومد ک باید میرفت سربازی اونم عجب شیر!
    اما از شانسش تو دانشگاه علمی کاربردی قبول شد ک در تاریخ 20 بهمن اعلام کردند و 29 تا 3 اسفند ثبت نام بود ک به دلایلی امکان ثبت نام در تاریخ 2و3 موکول شد و در تاریخ 3 اسفند ثبت نام کرد.
    الان مسطله ای ک هست این هست آیا امکان اضافه خوردن برای دوستم هست؟ما از دانشگاه پرسیدیم گفتن مشکلی نیست اما دوستم نگران هست ک بش اضافه بزنن.!! آخه تو برگش نوشته اگه تو اون تاریخ حاضر نشه بش اضافه میزنن.
    الان دوستم باید چیکار کنه؟تو برگه ی اعزامش نوشتن باید قبل ازام هرگونه تغییر رو اطلاع بدن اما ما رفتیم تا از دانشگاه نامه بگیریم گفتن مشکلی بیش نمیاد.
    والا منم گیج شدم!
    باید دوستم چیکار کنه ؟

ممنون
    سلام دوست عزیز
    فکر کنم دوستتون سریع از دانشگاه یه اشتغال به تحصیل بگیره واسه نظام وظیفه
    و اشتغال به نحصیل و رسید ثبت نامشو ببره سریع نظام وظیفه که یهو اضاف واسش نزنند
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یعنی کسی تا حالا اینطرفا نیافتاده
    سلام به همه دوستان عزیز
    یه سوال داشتم .خواستم بدونم من الان دروه آموزشی رو به اتمام رسوندم و الان دوره کد پدافند هوایی اصفهان خوردم چجور جاییه ؟ اصلا دوره کد چجوریه ؟ از دوره آموزشی سخت تره یا نه ؟ بعد از ظهر در اختیار خودتی یا نه ؟ مرخصیاش چطوریه ؟ مرسی همگی

لطفا یکی یه چیزی بگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوره کد مشابه همون آموزشی هست والبته که به مراتب راحتتر . چون دوره تخصصی هست و دیگه رزم انفرادی نیست. خوبی دوره کد خوردن اینه که میان دوره و پایان دوره دارید که حدود 20 روز سر جمع میشه . در صورتی که اگه به جای دوره کد مستقیم وارد یگان بشید برای دو ماه فقط 5 روز مرخصی دارید ! پس اینجا 15 روز به نفعتون مرخصی می تونید اسفاده کنید. بدیش هم اینه که استرس تقسیم و ... دارید و زمانی هم که وارد یگان میشید ، از کسی که پایه خدمتی شماست ولی دو ماه زودتر وارد یگان شده ، پایه تون اونجا پایین تر هست .

14. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام من الان ارشد میخونم و به احتمال زیاد تا مهر درسم تموم میشه.میخواستم واسه سرباز معلمی و یا امریه اقدام کنم.اولا اینکه اقدام کردن واسه امریه رو باید کی شروع کنم.بعدشم من تیر 89 لیسانسم تموم شد و مهر 89 ارشد قبول شدم.اون نامه ای رو هم که دانشگاه داده بود واسه نظام وظیفه موقع ثبت نام ارشد ازم گرفتن و گذاشتن تو پروندم.دی 89 از نظام وظیفه نامه ای مبنی بر دو دانشگاهی من اومد که من از طریق دانشگاه یه کپی از برگه معافیت تحصیلیم (مال کارشناسی)واسه نظام وظیفه فرستادم ولی تا مهر 90 معافیت تحصیلی من صادر نشد تا اینکه خودم رفتم نظام وظیفه شهرمون و از اونجا واسم معافیت صار کردن.میخواستم بدونم این یه سال که طول کشیده تا معافیت تحصیلی من صادر بشه واسم مشکل ایجاد می کنه؟مثلا غیبت و ... .اگه مشکل ایجاد میکنه من باید برم پلیس +10 تا مشکلم حل بشه؟اصلا میتونم همینطوری برم پلیس +10 و بگم ببینن من غیبت دارم یا نه؟
    کسی نیست جواب منو بده؟

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

معافیت از خدمت دائم برای اختلال هویت رو باید ار کجا پیگیری کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •