تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 748 از 1746 اولاول ... 2486486987387447457467477487497507517527587988481248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,471 به 7,480 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

: دی
    نه آخه برام بسیار جالبه که دوستان همیشه سر باختاشون بقیه یا ریوت رو مقصر میدونن . نمیگم تقصیر بقیه نیست نه زیاد پیش میاد که باشه ولی دیگه نه اینقدر زیاد ! ندیدم یه نفر حتی یه بار بگه که من تو فلان بازی فلان اشتباهو کردم ! من توی دوتا2 مدتی بود احساس میکردم همیشه بقیه پلیرای بازی نوبن چون حتی اساس بازیو نمیدونستن پس به این نتیجه رسیدم که زیادی باختم اخیرا . یه چک کردم دیدم در بازی های اخیر همش با هیروهایی که بهشون تسلطم بالا نیست بازی کردم و بیشترشونو باختم ، برای همین هم یه مدت با هیروهایی که باهاشون عالیه کارم بازی کردم تا دوباره وضع نورمال بشه .

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نه من از شما میپرسم نه من از شما میپرسم من از باختن حرف زدم؟؟؟؟ من باختمو انداختم تقصیر ریوت؟؟؟؟؟ شما از باختن خسته نشودید چون dota با lol فرق داره,تو dota بورو 10000 بار بباز چیزی عوض نمیشه اما لول این طور نیست چند بار پشت هم ببازی مخصوصا تو rank پدرت در اومدست,تو dota هزار بار left بده چیزی نمیشه اما lol این طور نیست,من فقط دارم میگم دیدگاه بقیه به یوزرهای ایرانی فلان جوره,در ضمن دلیلی نداره وقتی من تو 1 بازی اشتباه کردم بیام جار بزنم که اهااای ملت این بازی به دلیل فلان کاره من به باخت تبدیل شد
    Last edited by pancha73; 30-07-2013 at 21:16.

3. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من از شما می پرسم ، توی پست آخرم مگه با شما بودم ؟ : دی
    سرگشاده بود اون پست . برای همین گفتم دوستان .

پ.ن : توی دوتا2 ، شما چندبار لیو بده میری LPQ که اگه زیادی لیو بدی ممکنه چندماه اونجا باشی ! نه آخر بازی آیتم میگیری نه BP و یاراتم یه مشت روسن که کلا دارن فحش میدن : دی
    از باختن خسته شدم برای همین با اون هیروها بیشتر بازی کردم تا آخر سر باهاشون بازیم خیلی خیلی بهتر شد . بلادسیکر باز نبودم ولی دیروز 15/0/14 شد امتیازم و بالاخره اومد توی 3 هیروی موفقم و جای Windrunner که بازیم باهاش خیلی خوبه رو گرفت !

داره خودمونی میشه vampi 73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

این Honor که جریان زیاد داره ,report یکی از دلیلاش هست اما honor من بدون دلیل پرید,همینطور honor یکی دیگه از دوستان همین امروز با این که مرتبا تو هر بازی honor میگرفت پرید بدون هیچ report
    آقا این داداشمون راست میگه...
    همین امروز honor من از زرد به سبز و سپس به قرمز تنزل پیدا کرد.بدون هیچ دلیلی...
    حتی ریپورتم که نشدم هیچ ، چپ و راست honor هم میدادن بهم بعد از بازیها...
    به قول دوستمون "نه من از شما میپرسم" آیا این عدالته؟؟؟؟؟

6. این کاربر از vampi 73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

شما بورو garena تو room ایران ازین مشکلاتی که گفتی واست پیش نمیاد,بعد واسه امتاحان 1000 left بده ببین چی میشه,عزیزم منم همینو میگم دیگه شما لول بازی نکردید تا نوباشو ببینی میخوای نوب شناس بشی بیا لول,باور کن,دوستان اگه دروغ میگم بگین دروغ میگی

8. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

شما بورو garena تو room ایران ازین مشکلاتی که گفتی واست پیش نمیاد,بعد واسه امتاحان 1000 left بده ببین چی میشه,عزیزم منم همینو میگم دیگه شما لول بازی نکردید تا نوباشو ببینی میخوای نوب شناس بشی بیا لول,باور کن,دوستان اگه دروغ میگم بگین دروغ میگی
    دوتا2 میزنم بنده نه دوتا خیلی فرق دارن . تاپیکش هم موجوده یه چک بکنید . دوتا2 ساخته Valve هست و مدت کوتاهیه که واسه همه آزاد شده و از بتا در اومده .
    لول بازی کردم دیگه بازی نمی کنم ، در دورانی که دوتا2 لگ بود زیاد بازی می کردم لول .

این مشکلاتی که میگید دارید بی دلیل نیست مطمئنا ، به ساپورت ریوت بگید جواب میده . جواب نداد هم تو فروم مطرح کنید بقیه میان حمایت حتما جواب میده .(فروم لول نه اینجا)

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

میگم به هیج جا نرسیدیمپس شما dota2 باز هستید نه dota والا منم همین قصدو دارم اما نمیدونم از کجا باید شروع کنم دوستان اگه کمک کنن که ما این مشکلاتو به support بگیم ممنون میشم

داره خودمونی میشه vampi 73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

شما لول بازی نکردید تا نوباشو ببینی میخوای نوب شناس بشی بیا لول,باور کن,دوستان اگه دروغ میگم بگین دروغ میگی
    خدایی عجب نوبایی داریم تو لول ، لامصب لنگه ندارن...
    همین امروز تو aram یکی veigar داشت منم alistar.دوستان لول باز میدونن veigar عجب mage خفنیه.من آرزو به دل موندم این با veigar یه کیل بگیره.آخرشم نگرفت که نگرفت...
    جالب اینجاست ته بازی به من میگه نوب که 27 تا assist داشتم...!
    خب من دردمو به کی بگم؟؟؟؟؟

12. این کاربر از vampi 73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

کلا اینجور مشکلاتو باید با ساپورت حتما در میون بذارید ، اگه بی محلی کنن تو فروم مطرح کنید اون موقع دیگه بی محلی نمی کنن.(به خصوص اگه مردم دیگه هم مشکل شما رو داشته باشن)
    کلا ساپورت چیز خوبیه : دی

14. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خدایی عجب نوبایی داریم تو لول ، لامصب لنگه ندارن...
    همین امروز تو aram یکی veigar داشت منم alistar.دوستان لول باز میدونن veigar عجب mage خفنیه.من آرزو به دل موندم این با veigar یه کیل بگیره.آخرشم نگرفت که نگرفت...
    جالب اینجاست ته بازی به من میگه نوب که 27 تا assist داشتم...!
    خب من دردمو به کی بگم؟؟؟؟؟
    خدایی فقط باید با ایرانیا play کرد,امروز دیدی دیگه draft رفتیم با بروبکس ترکوندیمراستی این leona عجب supp ی هست
    Last edited by pancha73; 30-07-2013 at 21:36.

16. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •