نه دلیلش این نیست چون من یکبار زنگ زدم مودم خواستم گفت نمیشه دلیلش اینه که بخش پشتیبانی با همه مودمها کار نکردن و بلد نیستند واسه همین برای این که ضایع نشن میگن با پارس سازگار نیست.
نه دلیلش این نیست چون من یکبار زنگ زدم مودم خواستم گفت نمیشه دلیلش اینه که بخش پشتیبانی با همه مودمها کار نکردن و بلد نیستند واسه همین برای این که ضایع نشن میگن با پارس سازگار نیست.
کسی از دوستان میدونه مناسب ترین tcp mtu برای پارس آنلاین چیه؟
اصلا هم واسه من 12:30 تا 1 رایگان نبود :
مسخره ها از 12:30 دقیقا سرعت 20 شد اما دانلودش رایگان نبود
این چه وضعیه . تر و خشک رو با هم میسوزونن .......................
حتما باید از ساعت 1 به بعد مودم رو خاموش روشن کنم تا از رایگانش استفاده کنم؟
ولي من الان دارم 3 ماه يكبار 30 تومان ميريزم توي گلوي شاتل با اين پول ميتونم سرويس بهتري بگيرم؟
اگه ميشه بقه دوستان هم در مورد سرعت راهنمايي كنند.
سرعت هاي 256 و 128
بعد اينا نامرد كه نيستن برا گيگ بيشتر سرعت بيشتري بدن
همه128 يا 256 چه 2 باشه چه 8 يا 20 سرعتشون يكي هست؟
جون من؟ باید پاشم برم شرکت؟ من خودم مودم مردم رو کانفیگ میکنممودمم الان linksys هستش با هیچکدوم تاحالا مشکل نداشته
اگه اصرار کردن میگم مودم رو بامیخ زدم به دیوار در نمیاد![]()
3هفته پیش مال منم اینجوری بود اما 3 روز خوب شده چرخشیهراستی دیشب 12:30 کم کرد 130 مگ پرید پارس زرنگتر شده
![]()
اره مثه اینکه ترفند لو رفته دیشب 238 مگ رفت تو پاچم
دیگه چاره ای نیست رفیق
تازه بگی لینکسیس که اصلا جواب سلامت رو نمیدن من خودم لینکسیس wag120n دارم ولی برا تست asus am602 بردم.
دیشب با اینکه 3-4 تا از لینکا ارور دادن ولی بازم خوب گرفته .
رکورد زدم.
فقط این 238 مگ خیلی رو اعصابه از امشب باید همون 1 کانکت کنیم
![]()
Last edited by A.IvI.I.N; 12-06-2011 at 15:05.
نخیر خودش اتوماتیک میره رو حالت رایگان
سلام دوستان . من تقریبا 2 سال بود که صبانت داشتم و به خاطر مسائل عدیده الان 2 روزه که از پارس آنلاین سرویس می گیرم . لازم به ذکره که من قزوین ساکن هستم.
این سرویس رو گرفتم : POL-128-3G سه ماهه
سرعتش تو ساعت روزانه عالیه ! این تستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلودش رو 1 مگ هست با IDM هم راحت با سرعت 120 تا 130 دانلود می کنه ... آپلودش ولی همون 128Kb یا 16-15 هستش ...
مشکل اصلی من اینه که متاسفانه سرعت شبانه من افتضاحه !! دیشب فقط 170 مگ دانلود داشتم ! سرعت دانلود شبانه بین 10 تا 15 هستش !
از دوستان کسی وضعیت شبانه منو داره ؟ راه حلی نداره ؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)