انالله وانا اليه راجعون
512 نامحدود دایمی
![]()
انالله وانا اليه راجعون
512 نامحدود دایمی
![]()
اين پست رو كامل بخونيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
شما چرا وضعيتتون افتضاحه اينقدر؟؟
چه منطقه اي هستيد؟
البته افت سرعت رو قبول دارم ولي تا حالا فيكس نبوده! معمولا در بهترين حالتش بين 30 تا 33 هستم (واسه 256) ولي واسه 512 اين وضعيت خيلي نابخردانه است
مودم شما چيه؟واي فاي يا يو اس بي يا غيره؟؟
بهتره در يه جاي ديگه اي مودم رو بذاريد. روشن شدن 5 تا چراغ مودم به تنهايي دليل بهترين حالت گيرندگي نيستش!
شهرآرا هستم . منطقه سبز (عکس زیر)چه منطقه اي هستيد؟
مودم از نوع outdoor هست که تو تراس نصب شده . پشت بام هم نصب کنم گیرندگی افزایشی نداره ، البته گیرندگی نوسان زیادی داره نمیدونم چرا (چراغش دائم بالا پایین میره) . بعضی اوقات کلاً قطع میشه و حتی سایت ایرانسل رو هم باز نمیکنه (چند درصد احتمال خرابی مودم رو میدید ؟؟) . فاصله مودم با روتر ناچیزه . در عکس زیر فکر میکنید میزان گیرندگی خوبه یا نه ؟؟ این چندروزه افتضاح شده قبلاً خوب بود (فکر میکنید به خاطر بارندگی باشه؟؟)مودم شما چيه؟واي فاي يا يو اس بي يا غيره؟؟
بهتره در يه جاي ديگه اي مودم رو بذاريد. روشن شدن 5 تا چراغ مودم به تنهايي دليل بهترين حالت گيرندگي نيستش!
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 27-04-2012 at 21:48.
یکی لطف کنه بگه من از کدام قسمت باید بفهمم چند گیگ دیگه میتونم دانلود کنم؟؟؟؟
آره ولي نميدونم چرا!چند وقت پيش كه هوا ناجور شد تگرگ مي اومد من سرعتم اومد پايين. الان كه هوا خوبه الان نبايد مشكلي داشته باشه مخصوصا با مودم فضاي باز!
اونطرفا بخاطر تمركز بيشتر و شلوغي امكان داره سرعت به اين خاطر هم كم بشه!
مودم ایرانسل همه جا انتن میده؟
کجاها انتن میده؟
وای فای باید بگیرم یا یو اس بی؟
Last edited by Golbarg01; 27-04-2012 at 23:40.
[QUOTE=MaysamMaysam;6967902]
ورژن فریمور تو عکس هست....فرکانسها هم 8 تا فرکانس بود که الان یادم نیست.پهنای باند هم 5000 هست.
مدل مودم BM635
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by siamak_kh; 28-04-2012 at 07:28.
[QUOTE=siamak_kh;6974019]فرکانست که درسته، حالا یه بار دیگه فریمور بزن امیدوارم درست بشه.
[QUOTE=MaysamMaysam;6974546]دو سه بار ریختم....جواب نمیده...3 _4 تا سیگنال تو چند ثانیه میاد و میره.
[QUOTE=siamak_kh;6974895]ریست فکتوری کردی مودمت رو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)