تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 748 از 892 اولاول ... 248648698738744745746747748749750751752758798848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,471 به 7,480 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

eb36 مدل هست که سفارشی و کمی گرون هیت و تنها مدل در این قیمت هست که full HD هست بنابر این پیشنهاد من همین مدله
    دوستان اگه میشه من رو راهنمایی کنید.من اطلاعات زیادی در مورد لپ تاپ ندارم.اگه میشه با توجه به اطلاعات زیر بهم پیشنهاد بدید.انقدر کاغذ و اطلاعات گرفتم گیج شدم.

نهایت قیمت : 1200
    حداقل چندسالی بدون دردسر کار کنه و حتما گارانتیی داشته باشه که هرمشکلی پیش اومد،حلش کنن
    ترجیحا مارک سونی بعد بقیه چیزها

کانفیگ :
    حداقل Core i 3 (این لپتاپهایی که core2 duo هستند هنوز هم روی بورس هستند و میتونند تا 4-5 سال آینده کار انجام بدهند؟)
    حداقل 3 گیگ رم (ترجیحا 4 به بالا)
    هارد 500 میخوام ولی اگه گزینه خوبی با 320 هم باشه ،مشکلی نیست
    اندازه : "15.5 و اولویت دوم "14
    حتما رایتر داشته باشه ولی وجود بلوری اهمیتی نداره
    لزومی نداره فول اچ دی باشه ولی کیفیت تصویر هم نمیخوام ضعیف باشه
    از نظر پورت ها,.. : ترجیحا Usb3 ولی نبود هم کنار میام. ولی حتما Bluetooth ,LAN,WiFi, HDMI رو داشته باشه
    کارت گرافیک هم میخوام که طوری باشه که بشه بازیها رو با کیفیت متوسط بازی کرد.
    باطری هم خیلی ضعیف نباشه تا تکون میخوری تموم بشه

در کل میخوام همه کاره باشه ولی کار حرفه ای برنامه نویسی یا برنامه های خاص و کار گرافیکی و طراحی هم نمیکنم باهاش.(فقط یکم بازی)

2-3 مدلی هم خوشم اومده که همش سونی هست(البته بقیه برندهارو خیلی نگاه نکردم)
    sony vio EB36FG
    قیمت 1210
    core i3 cache 3 Ram 4gig
    H.d.d 500
    VGA : ati radeon 5650
    15.5" Full HD
    DVD RW
    فقط 2 تا مشکل داره یکی اینکه باطریش میگن 2 ساعت بیتشر نمیکشه. یکی هم کیفیت صداش ضعیفه

sony vio EA35FG
    قیمت 1190
    core i3 cache 3 Ram 3gig
    H.d.d 320
    VGA : ati radeon 5470
    14"
    DVD RW
    خب این ضفحه اش کوچکتره،هاردش کمتره.کارت گرافیکش ضعیفتره.رمش کمتره.حالا اگه عیبی هم داشته باشه که بماند.فقط باطریش تا 3 ساعت ساپورت میکنه به جای 2 ساعت

sony vio EA24FM
    قیمت !!!
    core i3 cache 3 Ram 4gig
    H.d.d 500
    VGA :intel
    13.6"
    Blue Ray
    این هم صفحه اش کوچیکتره هم کارت گرافیکش خیییییییییییلی فرق داره.

حالا بی زحمت بهم بگید با این اطلاعات و قیمت چی میتونم بخرم و چی رو پیشنهاد میدید
    نظرتون در مورد Dell XPX یا HP envy یا HP Pavilion یا Lenovo Thinkpad چیه.توی مدلهای اونها چیزی هست به این مشخصات و امکاناتم بخوره
    من بار اولم هست میخوام لپتاپ بخرم یکم بیشتر کمک کنید

1-میشه از مارکهای دیگه هم بهم پیشنهادهایی بدید؟از HP,Lenovo,Asus ,Dell
    یا اینکه فکر میکنید سونی بهترین مارک هست که فقط همون مدل رو گفتید؟???

2-در ضمن اینکه آیا با این قیمت 1210000تومن که بهم دادن،نمیشه یه مدل دیگری که FullHD نباشه ولی به جاش CPU (یا کارت گرافیکیا کلا امکانات دیگه ) بهتر داشته باشه مثل EB46FG بهم معرفی کنید.
    eb46fg دارای corei5 هست ولی به جاش فول اچ دی نیست.

3- این مدل sony vaio Eb46FG توی بازار اینجا هم هست؟قیمتی ازش دارید؟و آیا عیب و ایراد خاصی داره که ازش اطلاعات داشته باشید؟

یه سوال تخصصی هم دارم.باطری این مدلها ضعیف هست.آیا میشه که باطری رو عوض کرد و باطری قویتری انداخت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام به همه ی دوستداران p30world

نظرتون در مورد n5010آلومینیوم چیه میشه یکم منو راهنمایی کنید قصد دارم بخرم.مشخصاتشم اینه:
    پردازنده: Intel 720QM 1.7 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه: 6 GB DDR3
    هارد ديسک: 640 GB 5400 RPM
    ارت گرافيک: ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
    باتری6س پورت1394نداره

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستداران p30world

نظرتون در مورد n5010آلومینیوم چیه میشه یکم منو راهنمایی کنید قصد دارم بخرم.مشخصاتشم اینه:
    حافظه: 6 GB DDR3
    هارد ديسک: 640 GB 5400 RPM
    ارت گرافيک: ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
    باتری6س پورت1394نداره

مدل خوبی هست اما بهترش خیلی هست..

نهایت قیمتی که میتونید بپردازید رو بگید

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavian123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    u

پيش فرض

من بار اولم هست میخوام لپتاپ بخرم یکم بیشتر کمک کنید

1-میشه از مارکهای دیگه هم بهم پیشنهادهایی بدید؟از HP,Lenovo,Asus ,Dell
    یا اینکه فکر میکنید سونی بهترین مارک هست که فقط همون مدل رو گفتید؟???

2-در ضمن اینکه آیا با این قیمت 1210000تومن که بهم دادن،نمیشه یه مدل دیگری که FullHD نباشه ولی به جاش CPU (یا کارت گرافیکیا کلا امکانات دیگه ) بهتر داشته باشه مثل EB46FG بهم معرفی کنید.
    eb46fg دارای corei5 هست ولی به جاش فول اچ دی نیست.

3- این مدل sony vaio Eb46FG توی بازار اینجا هم هست؟قیمتی ازش دارید؟و آیا عیب و ایراد خاصی داره که ازش اطلاعات داشته باشید؟

یه سوال تخصصی هم دارم.باطری این مدلها ضعیف هست.آیا میشه که باطری رو عوض کرد و باطری قویتری انداخت؟
    ببین دوسته عزیز مدلها زیاد اول باید بری ببینی که با کدوم برند بیشتر حال میکنی
    من کلا همیشه میگم واسه ایران اول سونی بعد لنوو و ایسوز و ....
    برای خارج از ایران فقط اپل
    حالا مدل eb37 با کانفیگ نسبتا خوب و با توجه به کیفیت بالای سونی پیشنهاد میشه کلا سونی اگه میخوای زیاد کانفیگ رو نمیتونی بالا بگیری کیفیت قطعات سر امد بقیه برندهاست ولی میتونی روی لنوو y560 هم فکر کنی همینطور asus k52 , ولی اول برند رو ببین بعد بگو چی میخوای از نوت بوک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببین دوسته عزیز مدلها زیاد اول باید بری ببینی که با کدوم برند بیشتر حال میکنی
    من کلا همیشه میگم واسه ایران اول سونی بعد لنوو و ایسوز و ....
    برای خارج از ایران فقط اپل
    حالا مدل eb37 با کانفیگ نسبتا خوب و با توجه به کیفیت بالای سونی پیشنهاد میشه کلا سونی اگه میخوای زیاد کانفیگ رو نمیتونی بالا بگیری کیفیت قطعات سر امد بقیه برندهاست ولی میتونی روی لنوو y560 هم فکر کنی همینطور asus k52 , ولی اول برند رو ببین بعد بگو چی میخوای از نوت بوک
    رفته بودم و دیده بودم.به نتیجه نرسیده بودم که کمک خواستم.

امروز هم رفتم دوباره دیدم و خرید هم کردم.برای دوستم Eb44FG گرفتم به خاطر رنگ و امکاناتش .اگه با رنگ مشکی کنار میومد این چیزی که پایین معرفی میکنم رو میخریدم.
    این EB37 که شما میفرمایید قیمتش بالای 1360 هست.و رنج قیمتی که من خواسته بودم نیست.

چندتا چیز رو به دوستانی که میخوان خرید کنن یادآوری کنم که امروز خودم فهمیدم.
    1-مدلی که انتخاب میکنید ممکنه توی ایران نباشه

2-مدلی که توی ایران هست ممکنه تا شما تصمیم بگیرید برید بخرید دیگه وجود نداشته باشه مثل همین مدل Sony Vaio EB36FG
    که هرچقدر هم بگردید دیگه پیدا نمیکنید.وارداتش هم قطع شده.
    من حداقل 3 تا مدلی که پسندیدکم بهم گفتن دیگه پیدا نمیکنم و تموم شده.
    3-تا دلتون بخواد جای تخفیف و ... هست.و اگه بگردید هم با هررررررررررفیمتی که بخواید هرامکاناتی بخواید پیدا میکنید.
    4-قیمتهای سونی از همه مارکها گرونتر هستن
    5
    -خرید از مرکز فروش اصلی مثلا فروشگاه خود ایران رهجو یا امرتات یا ... ممکنه به ضررتون باشه.چون نمیتونید ازشون تخفیف بگیرید.ولی مغازه های دیگه همون دستگاه رو با همون گارانتی میتونن بهتون تخفیف بدن یا چیزهای همراه لپتاپ از برنامه،موس،روکش کیبورد و .... بهتون بدن.
    6- اگر مثل من هیچی از خرید لپتاپ سر در نمیارید ،هیچ مشکلی پیدا نمیکنید.کافیه 2 روز توی اینترنت بگردید،توی سایتها خارجی یا همینجا لپتاپهایی که حدود قیمت مورد نظرتون هستند رو ببینید.بعد دستتون میاد که چه کارت گرافیکی و رم و ..... بهتره بگیرید و برای کارتون مناسبتره.بعد برید مرکز خرید و قیمت بگیرید و بعد هم مدلی که دوست دارید رو بخرید. خیلی راحته.

7-به حرف مغازه دارها هم اصلا گوش ندید
    .یعنی نپرسید این مارک بهتره یا اون یکی.کدوم مدل بهتره.چون گمراهتون میکنن اساسی.خودشونم این رو میدونن.اول میگن Dell خوبه بعد جمله بعدیشون اینه که Hp خوبه بعد میگن البته سونی خیلی خوبه و ... یا مدلهایی که بهتون میگن.
    بعد هم کلی اطلاعات نامربوط بهتون میدن که الکی گندش کنن و بگن که جنس اونها درجه بهتری هست و مال فلان جاست و .... اصلا گوش ندید.

8-حتما مدلی یا چندمدلی که خودتون پسندیدید رو روی کاغذ بنویسید.چون اونجا که برید جوگیر میشید.بعد سردرگم میشید.بعد خسته میشید و نمیتونید دیگه فکر کنید.ولی اگه کاغذتون باهاتون باشه،میدونید به چه هدفی اومدید و هرچی بهتون بگن رو با اونها مقابسه میکنید و این کلی کمکتون میکنه.

9-حداکثر قیمتی رو که در نظر گرفتید رو حتما روی کاغذ بنویسید
    چون وقتی میرید بخرید اول یه مدل بهتون میگن که 30تومن گرونتره و شما به خودتون میگید که با این امکاناتی که داره حاضرید 30تومن اضافه کنید به بودجه.این قضیه با هرقدمی که برمیدارید اتفاق میافته.یهو میبینید کلی از بودجه دور شدید.

10-اگر هنوز شک دارید که چی میخواید،خرید نکنید.برگردید و دوباره جستجو کنید. نهایتش این هست که 2000هزارتومن هزینه اینترنت و تلفن و تاکسی و ... بیشتر میدید.ولی در عوض 1.5میلیون تومن پول نمیدید و بعد وقتی رسیدید خونه به خودتون بگید کاش یه چیز دیگه گرفته بودم و ...

11- اگر یه مذلی رو خوشتون اومده ولی 1 مورد از تنظیماتش مثلا رم یا ... براتون کافی نیست،راحت میتونید عوضش کنید.مثلا قیمت رم 4گیگ 90تومن هست.شما 90تومن بدید لپتاپتون میشه خاص خودتون ولی ممکنه برای یه مدل بالاتر مجبور باشید 200تومن بیشتر بدید.

امیدوارم این چیزهایی که من کشف کردم به دردتون بخوره.

این هم مدلی که پسندیدم ولی نذاشتن بخرم:
    در حدود قیمت 1200-1300 یه مدل سونی هست که به کسایی که به این برند علاقه دارند توصیش میکنم.
    EB3MFX
    این هم اطلاعاتش :
    CPU : core i5 2.53GHZ
    Cache :3 MB
    Ram :4 GB
    HDD :320 GB
    Drive VD RW
    LCD :15.5 w
    VGA : ATI 5650-1024 MB
    قیمتی هم که به من دادن به همراه کیف+موس+1 سال گارانتی بین 1240-1310 بسته به گارانتی (الماس، امرتات و ...)(1310 گارانتی امرتات بود. 1240 با گارانتی الماس)
    تنها عیبش اینه که 1فقط رنگ مشکی داره
    هرکی بخره کلی حالش رو میبره

بقیه لپتاپهای سونی با Corei5 قیمتهای بالای 1360 دارند.corei7 هم اصلا زیر 1400 وجود نداره.

البته این رو هم بگم که یه لپتاپی با همین امکانات توی برند Dell زیر 1100تومن میتونید پیدا کنید.

اگه تا بعد از اردیبهشت هم صبر کنید یه مدل EB46FG میاد که خوبه. core i5-2.53 cache 3 و vga ati 5650 1gig و ram 4 gig و 15.5" البته این که میگم توی ای رنج قیمتی هست.والا با قیمت بیشتر مدل زیاد هست و دستتون بازه.
    Last edited by mehraboun1985; 17-03-2011 at 23:41.

6. 4 کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

از بین این ها ، پردازنده های AMD برای لپتاپ ها مناسب نیستند ، پس مدل 3052 رو پیشنهاد میکنم که فروش خوبی داشته

از ASUS هم میشه مدل K52JT رو پیشنهاد داد ، که لینک مشخصاتش رو صفحه ی قبل دادم

مرسی و ممنون از راهتماییتون

بین HP و ASUS کدوم برند بهتر
    یعنی بین این 3 مدل - و یا اگه مدل دیگه ای هم بود

HP = 3052 - 3178
    ASUS = K52JT

داره خودمونی میشه javad1361839's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه دنیــا مـمـنــون آقای mehraboun که تـجـربـتـون رو در اختیـار دیـگــران گـذاشـتـیـــد ، امیــدوارم مـدلی رو که دنـبــالش هستیــد گـیــر بیـاریــد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariax77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از بين اين كارت گرافيكا كدومش بهتر هست؟ (تفاوت سه مدل لپ تاپ Asus A42JA - Asus N43JQ - Asus A42JP هستش)

ATI - 5730 - 2048MB - DDR3
    nVIDIA - GeForce GT435M - 1024MB - DDR3
    AMD HD 6570 with 2GB DDR3 Dedicated Memory

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavian123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    u

پيش فرض

از بين اين كارت گرافيكا كدومش بهتر هست؟ (تفاوت سه مدل لپ تاپ Asus A42JA - Asus N43JQ - Asus A42JP هستش)

ati 5730 مخصوصا برای بازی

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

رفته بودم و دیده بودم.به نتیجه نرسیده بودم که کمک خواستم.

امروز هم رفتم دوباره دیدم و خرید هم کردم.برای دوستم Eb44FG گرفتم به خاطر رنگ و امکاناتش .اگه با رنگ مشکی کنار میومد این چیزی که پایین معرفی میکنم رو میخریدم.
    این EB37 که شما میفرمایید قیمتش بالای 1360 هست.و رنج قیمتی که من خواسته بودم نیست.

چندتا چیز رو به دوستانی که میخوان خرید کنن یادآوری کنم که امروز خودم فهمیدم.
    1-مدلی که انتخاب میکنید ممکنه توی ایران نباشه

2-مدلی که توی ایران هست ممکنه تا شما تصمیم بگیرید برید بخرید دیگه وجود نداشته باشه مثل همین مدل Sony Vaio EB36FG که هرچقدر هم بگردید دیگه پیدا نمیکنید.وارداتش هم قطع شده.
    من حداقل 3 تا مدلی که پسندیدکم بهم گفتن دیگه پیدا نمیکنم و تموم شده.
    3-تا دلتون بخواد جای تخفیف و ... هست.و اگه بگردید هم با هررررررررررفیمتی که بخواید هرامکاناتی بخواید پیدا میکنید.
    4-قیمتهای سونی از همه مارکها گرونتر هستن
    5
    -خرید از مرکز فروش اصلی مثلا فروشگاه خود ایران رهجو یا امرتات یا ... ممکنه به ضررتون باشه.چون نمیتونید ازشون تخفیف بگیرید.ولی مغازه های دیگه همون دستگاه رو با همون گارانتی میتونن بهتون تخفیف بدن یا چیزهای همراه لپتاپ از برنامه،موس،روکش کیبورد و .... بهتون بدن.
    6- اگر مثل من هیچی از خرید لپتاپ سر در نمیارید ،هیچ مشکلی پیدا نمیکنید.کافیه 2 روز توی اینترنت بگردید،توی سایتها خارجی یا همینجا لپتاپهایی که حدود قیمت مورد نظرتون هستند رو ببینید.بعد دستتون میاد که چه کارت گرافیکی و رم و ..... بهتره بگیرید و برای کارتون مناسبتره.بعد برید مرکز خرید و قیمت بگیرید و بعد هم مدلی که دوست دارید رو بخرید. خیلی راحته.

7-به حرف مغازه دارها هم اصلا گوش ندید.یعنی نپرسید این مارک بهتره یا اون یکی.کدوم مدل بهتره.چون گمراهتون میکنن اساسی.خودشونم این رو میدونن.اول میگن Dell خوبه بعد جمله بعدیشون اینه که Hp خوبه بعد میگن البته سونی خیلی خوبه و ... یا مدلهایی که بهتون میگن.
    بعد هم کلی اطلاعات نامربوط بهتون میدن که الکی گندش کنن و بگن که جنس اونها درجه بهتری هست و مال فلان جاست و .... اصلا گوش ندید.

8-حتما مدلی یا چندمدلی که خودتون پسندیدید رو روی کاغذ بنویسید.چون اونجا که برید جوگیر میشید.بعد سردرگم میشید.بعد خسته میشید و نمیتونید دیگه فکر کنید.ولی اگه کاغذتون باهاتون باشه،میدونید به چه هدفی اومدید و هرچی بهتون بگن رو با اونها مقابسه میکنید و این کلی کمکتون میکنه.

9-حداکثر قیمتی رو که در نظر گرفتید رو حتما روی کاغذ بنویسید
    چون وقتی میرید بخرید اول یه مدل بهتون میگن که 30تومن گرونتره و شما به خودتون میگید که با این امکاناتی که داره حاضرید 30تومن اضافه کنید به بودجه.این قضیه با هرقدمی که برمیدارید اتفاق میافته.یهو میبینید کلی از بودجه دور شدید.

10-اگر هنوز شک دارید که چی میخواید،خرید نکنید.برگردید و دوباره جستجو کنید. نهایتش این هست که 2000هزارتومن هزینه اینترنت و تلفن و تاکسی و ... بیشتر میدید.ولی در عوض 1.5میلیون تومن پول نمیدید و بعد وقتی رسیدید خونه به خودتون بگید کاش یه چیز دیگه گرفته بودم و ...

11- اگر یه مذلی رو خوشتون اومده ولی 1 مورد از تنظیماتش مثلا رم یا ... براتون کافی نیست،راحت میتونید عوضش کنید.مثلا قیمت رم 4گیگ 90تومن هست.شما 90تومن بدید لپتاپتون میشه خاص خودتون ولی ممکنه برای یه مدل بالاتر مجبور باشید 200تومن بیشتر بدید.

امیدوارم این چیزهایی که من کشف کردم به دردتون بخوره.

این هم مدلی که پسندیدم ولی نذاشتن بخرم:
    در حدود قیمت 1200-1300 یه مدل سونی هست که به کسایی که به این برند علاقه دارند توصیش میکنم.
    EB3MFX
    این هم اطلاعاتش :
    CPU : core i5 2.53GHZ
    Cache :3 MB
    Ram :4 GB
    HDD :320 GB
    Drive VD RW
    LCD :15.5 w
    VGA : ATI 5650-1024 MB
    قیمتی هم که به من دادن به همراه کیف+موس+1 سال گارانتی بین 1240-1310 بسته به گارانتی (الماس، امرتات و ...)(1310 گارانتی امرتات بود. 1240 با گارانتی الماس)
    تنها عیبش اینه که 1فقط رنگ مشکی داره
    هرکی بخره کلی حالش رو میبره

بقیه لپتاپهای سونی با Corei5 قیمتهای بالای 1360 دارند.corei7 هم اصلا زیر 1400 وجود نداره.

البته این رو هم بگم که یه لپتاپی با همین امکانات توی برند Dell زیر 1100تومن میتونید پیدا کنید.

اگه تا بعد از اردیبهشت هم صبر کنید یه مدل EB46FG میاد که خوبه. core i5-2.53 cache 3 و vga ati 5650 1gig و ram 4 gig و 15.5" البته این که میگم توی ای رنج قیمتی هست.والا با قیمت بیشتر مدل زیاد هست و دستتون بازه.
    مبارکه شما چه رنگی گرفتید وچند (مدلی که گفتید دیگه نیست رو خریده بودم ولی چون کار من جوری هست که سی پی یو بالا میخواست . کشش رو نداشت عوض کردم و واقعا مدل خوبی بود)
    Last edited by kavian123; 18-03-2011 at 13:26.

داره خودمونی میشه reza20067's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    دومباله یه لب تاپ تو رنج قیمت 1000000تا 1300000میگردم
    میخوام کارای دانشجوی رو باهاش انجام بدم مثل استفاده از نرم افزار اتوکد ..متلب..افیس..و...البته داشتن کلید های عددی هم برام مهمه
    همچنین اوقات فراغتم هم پر کنه در کل ملتی مدیا هم کم نیاره ..بازی هم کمو بیش ...صفحه نمایش هم بین 15.6 تا 16.4 باشه وزنشم کمتر از 2.8 باشه..خودم البته یه انتخابی کردم میخواستم بدونم اگه اساتید عزیز نظر بهتری دارن لطفا راهنمایی کنن
    مدلی که من انتخاب کردم دل مدل Dell Inspiron 5010-Aluminium2 هستش با این
    مشخصات:
    وزن 2.7 کیلوگرم
    حافظه: 6GB DDR3
    هارد دیسک: 640GB 5400 RPM
    کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
    و مهم تر از همه قیمت ..با گارانتی 1 ساله 1200000

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •