رفته بودم و دیده بودم.به نتیجه نرسیده بودم که کمک خواستم.
امروز هم رفتم دوباره دیدم و خرید هم کردم.برای دوستم Eb44FG گرفتم به خاطر رنگ و امکاناتش .اگه با رنگ مشکی کنار میومد این چیزی که پایین معرفی میکنم رو میخریدم.
این EB37 که شما میفرمایید قیمتش بالای 1360 هست.و رنج قیمتی که من خواسته بودم نیست.
چندتا چیز رو به دوستانی که میخوان خرید کنن یادآوری کنم که امروز خودم فهمیدم.
1-مدلی که انتخاب میکنید ممکنه توی ایران نباشه
2-مدلی که توی ایران هست ممکنه تا شما تصمیم بگیرید برید بخرید دیگه وجود نداشته باشه مثل همین مدل Sony Vaio EB36FG که هرچقدر هم بگردید دیگه پیدا نمیکنید.وارداتش هم قطع شده.
من حداقل 3 تا مدلی که پسندیدکم بهم گفتن دیگه پیدا نمیکنم و تموم شده.
3-تا دلتون بخواد جای تخفیف و ... هست.و اگه بگردید هم با هررررررررررفیمتی که بخواید هرامکاناتی بخواید پیدا میکنید.
4-قیمتهای سونی از همه مارکها گرونتر هستن
5
-خرید از مرکز فروش اصلی مثلا فروشگاه خود ایران رهجو یا امرتات یا ... ممکنه به ضررتون باشه.چون نمیتونید ازشون تخفیف بگیرید.ولی مغازه های دیگه همون دستگاه رو با همون گارانتی میتونن بهتون تخفیف بدن یا چیزهای همراه لپتاپ از برنامه،موس،روکش کیبورد و .... بهتون بدن.
6
- اگر مثل من هیچی از خرید لپتاپ سر در نمیارید ،هیچ مشکلی پیدا نمیکنید.کافیه 2 روز توی اینترنت بگردید،توی سایتها خارجی یا همینجا لپتاپهایی که حدود قیمت مورد نظرتون هستند رو ببینید.بعد دستتون میاد که چه کارت گرافیکی و رم و ..... بهتره بگیرید و برای کارتون مناسبتره.بعد برید مرکز خرید و قیمت بگیرید و بعد هم مدلی که دوست دارید رو بخرید. خیلی راحته.
7-به حرف مغازه دارها هم اصلا گوش ندید.یعنی نپرسید این مارک بهتره یا اون یکی.کدوم مدل بهتره.چون گمراهتون میکنن اساسی.خودشونم این رو میدونن.اول میگن Dell خوبه بعد جمله بعدیشون اینه که Hp خوبه بعد میگن البته سونی خیلی خوبه و ... یا مدلهایی که بهتون میگن.
بعد هم کلی اطلاعات نامربوط بهتون میدن که الکی گندش کنن و بگن که جنس اونها درجه بهتری هست و مال فلان جاست و .... اصلا گوش ندید.
8
-حتما مدلی یا چندمدلی که خودتون پسندیدید رو روی کاغذ بنویسید.چون اونجا که برید جوگیر میشید.بعد سردرگم میشید.بعد خسته میشید و نمیتونید دیگه فکر کنید.ولی اگه کاغذتون باهاتون باشه،میدونید به چه هدفی اومدید و هرچی بهتون بگن رو با اونها مقابسه میکنید و این کلی کمکتون میکنه.
9-
حداکثر قیمتی رو که در نظر گرفتید رو حتما روی کاغذ بنویسید
چون وقتی میرید بخرید اول یه مدل بهتون میگن که 30تومن گرونتره و شما به خودتون میگید که با این امکاناتی که داره حاضرید 30تومن اضافه کنید به بودجه.این قضیه با هرقدمی که برمیدارید اتفاق میافته.یهو میبینید کلی از بودجه دور شدید.
10-اگر هنوز شک دارید که چی میخواید،خرید نکنید.برگردید و دوباره جستجو کنید. نهایتش این هست که 2000هزارتومن هزینه اینترنت و تلفن و تاکسی و ... بیشتر میدید.ولی در عوض 1.5میلیون تومن پول نمیدید و بعد وقتی رسیدید خونه به خودتون بگید کاش یه چیز دیگه گرفته بودم و ...
11- اگر یه مذلی رو خوشتون اومده ولی 1 مورد از تنظیماتش مثلا رم یا ... براتون کافی نیست،راحت میتونید عوضش کنید.مثلا قیمت رم 4گیگ 90تومن هست.شما 90تومن بدید لپتاپتون میشه خاص خودتون ولی ممکنه برای یه مدل بالاتر مجبور باشید 200تومن بیشتر بدید.
امیدوارم این چیزهایی که من کشف کردم به دردتون بخوره.
این هم مدلی که پسندیدم ولی نذاشتن بخرم:
در حدود قیمت 1200-1300 یه مدل سونی هست که به کسایی که به این برند علاقه دارند توصیش میکنم.
EB3MFX
این هم اطلاعاتش :
CPU : core i5 2.53GHZ
Cache :3 MB
Ram :4 GB
HDD :320 GB
Drive
.gif)
VD RW
LCD :15.5 w
VGA : ATI 5650-1024 MB
قیمتی هم که به من دادن به همراه کیف+موس+1 سال گارانتی بین 1240-1310 بسته به گارانتی (الماس، امرتات و ...)(1310 گارانتی امرتات بود. 1240 با گارانتی الماس)
تنها عیبش اینه که 1فقط رنگ مشکی داره
هرکی بخره کلی حالش رو میبره
بقیه لپتاپهای سونی با Corei5 قیمتهای بالای 1360 دارند.corei7 هم اصلا زیر 1400 وجود نداره.
البته این رو هم بگم که یه لپتاپی با همین امکانات توی برند Dell زیر 1100تومن میتونید پیدا کنید.
اگه تا بعد از اردیبهشت هم صبر کنید یه مدل EB46FG میاد که خوبه. core i5-2.53 cache 3 و vga ati 5650 1gig و ram 4 gig و 15.5" البته این که میگم توی ای رنج قیمتی هست.والا با قیمت بیشتر مدل زیاد هست و دستتون بازه.