با این پچ کونامی که برای بازی آنلاین هست با شبکه هم میشه بازی کرد؟
با این پچ کونامی که برای بازی آنلاین هست با شبکه هم میشه بازی کرد؟
دوستان یکی جواب بده![]()
من cpu رو در قسمت سیتینگ بد نوشته در حالب که در پی اس 2009 گود نوشته بود لطفا" یکی فایل ریجستری نصب بازی رو برام اپاود کنه کافیه برید به ریجستری ویندوز و در قسمت heky_local_machine در قسمت software نوشته konami خد رو export کنید وبرام اپ کنید تقاضا میکنم
ممنون
با این برنامه تمام قسمتهای بازی سوپر استار میشه
برای غیر فعال کردنش باید فایل PES2010_OPTION رو از سیو بازی پاک کنیhttp://forum.p30world.net/showpost.php?p=4359793&postcount=7269
Last edited by Mehdi.ss; 02-11-2009 at 20:24.
ولی بازی Winning Eleven که واسه PC هم هست !!!فرقی نداره تو pc اسمش pes و توی پلی استیشن Winning Eleven
قابل توجه ارمین خان
این اپشن فایل تیم های کلاسیک رو داره .
Unlock all option files in PES2010 by boonaun
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
For those who used grand bleu`s patch or pesedit 0.7 please go to:
kitserver dt04.img and delete unnamed_7
* unlock all option files classic player & hidden player
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی جواب منو نمیده؟
من با برنامه pes 2010 superstar سوپراستار و فعال کردم ولی هیچ تغییری نکرد اصلا سخت نشد به خصوص تو مسترلیگ
کونامی این محصول رو در اروپا با نام تجاری pro evolution soccer یا همون PES به بازار عرضه میکنه اما در خود ژاپن نام این بازی winnig eleven هستش.
از لحاظ بازی فرقی ندارن فقط تو winning eleven زبان بازی و گزارشگر به صورت پیشفرض روی ژاپنی هست.
سلام ممنون ولی این آپشن فایل نیست روشی هست که با کیت سرور میشه آزاد کرد چیزهای Lock رو من آپشن فایل می خوام زیپ شده اش چند کیلو بایت هست این 5 مگ هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)