تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 748 از 1135 اولاول ... 248648698738744745746747748749750751752758798848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,471 به 7,480 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

یه نکته خیلی جالب:
    وقتی سرعت بیست نت داغون میشه توسایت اسپید تست اسم سرور رو اسیاتک میزنه اسیا تک نیستا اما اسیا تک میزنه اسیا تک نیست بیست نت ها اما اسیا تک میزنه بیست نت ها اما اسیا تکه اسیاتک نیستا اما اسیا تکه لعنت به اسیا تک که اینجا هم دست از سرم بر نمیداره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این asiatech شرکت شما نیست. شرکتی رو نشون میده که شما دارید ازش پکت میگیرید و میفرستید واسه تست سرعت اون سمت چپ زیر ip اسم isp رو مینویسه که همون مخابرات هست

آخرش یکی به ما نگفت برا مرکز دستغیب از چه شرکتی سرویس بگیرم.....
    شما اینترنتو واسه چی میخوای؟
    میخوای بازی کنی برو همیار
    میخوای دانلود کنی نا محدود مخابرات عالیه من 24 ساعت دارم دانلود میکنم با سرعت 60-70 واقعا هم راضیم ولی خوب پینگ افتضاحه به جاش
    واسه پیج باز کردن و کارای معمولی و میخوای سرعتت 200 به بالا باشه همه شرکتا خوب جواب میدن به جز مخابرات فکر میکنم شاتل رو هم بیخیال شو

البته شانس هم یه مقدار تاثیر داره همیشه من خودم مرکز دستغیب هستم (صنایع) توی این 5-6 ماه هیچ مشکلی نداشتم ولی واسه یکی از اقوام که توی معالی آباد که مرکز اونم دستغیب هست گرفتم ولی واسه اون افتضاح هست. هم رانژه واسش خیلی طول کشید بعد از رانژه هم که 3-4 روز باز قطع بود . . .
    Last edited by aghamajid1369; 17-01-2013 at 13:32.

2. 2 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه maxell2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام مجید جان....

شما از بیست نت سرویس دارید؟؟؟میشه بگید چه سرویسی دارید؟؟؟

من برا استفاده معمولی میخوام...وب گردی و دانلود در حد معمولی....اهل بازی نیستم....ولی سرعت وبگردی برام مهمه....دیگه حوصله کم و زیاد شدن سرعت هم ندارم...اعصاب برام نمونده....

یه سرویسی میخوام که یا مثل مخابرات 8 گیگ بده 20 تومن...یا اگه مثلا 4 گیگ میده 20 تومن شبانش اذیت نکنه...قبلا پارس آنلاین داشتم...حدود 6-7 ماه...128 ماهی 4 گیگ...خیلی توپ بود روزانش...ولی شبانه میزد تو حال آدم شدید...این اواخر هم قطعی داشت...اگه شبانش هم مثل روزانش بود عوضش نمیکردم.....

مخابرات هم اوایل خوب بود...خیلی سرعتش توپ بود...ولی یهو گند زد....پاسخگوییشون هم بیشتر توجیه خرابکاریاشون هست تا توضیح.....

آسیاتک شنیدم سرعتش خوبه...صبانت هم دوستم داشت میگفت سرعت عالیه....ولی هر دو مشکل گیگ دزدی دارند....سرعت های نامحدودشون هم باید بالا بگیری به دلیل محدود کردن سرعت در نامحدود که گرون میشه...

میمونه شاتل و همیار نت و ارم نت.........

همسایمون اوایل شاتل داشت برا یک سال...خیلی زجر کشید....هم گرون تر از بقیه جاها هم قطعی زیاد هم سرعت پایین....تنها نکته مثبتش ترافیک هایی بود که هدیه میداد در مناسبت ها..
    همیار نت و ارم نت هم نه خودم داشتم نه دوستام....ولی ارم نت یکی از بچه ها طرفای عفیف آباد داشت میگفت خیلی خوبه....

حالا درست حسابی موندم....شما از در و همسایه کسی رو سراغ نداری همیار یا ارم نت داشته باشه؟؟؟؟

4. 2 کاربر از maxell2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

سلام. من 512 نا محدود دارم که همون سرعت واقعی رو بهم میده.الان حدود 1 هفته هست که کامپیوتر خاموش نشده و دارم 24 ساعت تقریبا دانلود میکنم ولی سرعت تکون نخورده
    من خودم اول 1 سال پارس آنلاین داشتم قطعی خیلی داشتم سرعتم شبانه داغون بود رفتم شاتل
    اونجا هم2-3 بودم اولاش خوب بود شبانه محدودیت و این چیزا نداشت ولی قطع زیاد میشد دیگه خلاصه اومدم مخابرات راضی هستم
    اطراف ما هم کسی همیار یا ارم نداره
    به نظر من همیار بگیر تا حالا کسی ندیدم ازش ناراضی باشه ولی یکی توی مرکز دستغیب که همیار داشته باشه پیدا کنی بهتره

6. 2 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان به یک نفر هم محله ای ترجیحا محدوده معالی آباد که از شرکت همیار نت یا ارم نت اینترنت ADSL داره نیازمندیم....لطفا اعلام حضور کنید..ممنون

8. این کاربر از maxell2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من توو این مدت به یه نتیجه رسیدم.... میخوای بدونی یه اینترنت خوبه یا نه.... با یه سوسک یا فندق شکن فیلم آنلاین ببینید... کیفیت فیلم معمولی باشه چون اگه HD باشه حتما قطع و وصل میشه... اگه تونستید بدونی قطعی ببینید یعنی هم دانلودتون خوبه هم پینگتون خوبه.... چون اگه حتی چتند تا تایم اوت کوچیک هم داشته باشید موقع استفاده از پ ر و ک س ی 100% به مشکل میخورید... شرکتی که روی پ ر و ک س ی جواب بده هم سرعت پیج بازکردنش خوبه ... خلاشه همه چیزش مرتبه.... من از شرکت ماتریکس هم اینترنت میگیرم... وقتی پ ر و ک س ی میزنم جونش بالا میاد یه فیلم آنلاین حتی پلی کنه در حالی که سرعت دانلود روزانش 2 3 برابر همیار هست.... تو ظاهر هم پینگ هم اندازه با همیار هست اما یه تکو توک تایم اوت داره... اصلا با پ ر و ک س ی جواب نمیده و دیگه تمدیدش نمیکنم...

نتیجه کلی ===> اگه دیدید نتتون با پ ر و ک سی جواب داد و مشکل قطع و وصلی فیلم آنلاین مثلا از یوتیوب ندارید بدونید نتتوت حرف نداره و تکون نخورید...

10. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اینم تستای امشب

اینم با فندق شکن

12. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من نت پر سرعت می خوام...دارم دیونه میشم...اعصابم خورده...یکی منو دریابه....کسی نبود اطراف ما از همیارنت سرویس گرفته باشه؟؟؟؟؟

14. این کاربر از maxell2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    Last edited by maxell2500; 17-01-2013 at 23:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام مجید جان....

شما از بیست نت سرویس دارید؟؟؟میشه بگید چه سرویسی دارید؟؟؟

من برا استفاده معمولی میخوام...وب گردی و دانلود در حد معمولی....اهل بازی نیستم....ولی سرعت وبگردی برام مهمه....دیگه حوصله کم و زیاد شدن سرعت هم ندارم...اعصاب برام نمونده....

یه سرویسی میخوام که یا مثل مخابرات 8 گیگ بده 20 تومن...یا اگه مثلا 4 گیگ میده 20 تومن شبانش اذیت نکنه...قبلا پارس آنلاین داشتم...حدود 6-7 ماه...128 ماهی 4 گیگ...خیلی توپ بود روزانش...ولی شبانه میزد تو حال آدم شدید...این اواخر هم قطعی داشت...اگه شبانش هم مثل روزانش بود عوضش نمیکردم.....

مخابرات هم اوایل خوب بود...خیلی سرعتش توپ بود...ولی یهو گند زد....پاسخگوییشون هم بیشتر توجیه خرابکاریاشون هست تا توضیح.....

آسیاتک شنیدم سرعتش خوبه...صبانت هم دوستم داشت میگفت سرعت عالیه....ولی هر دو مشکل گیگ دزدی دارند....سرعت های نامحدودشون هم باید بالا بگیری به دلیل محدود کردن سرعت در نامحدود که گرون میشه...

میمونه شاتل و همیار نت و ارم نت.........

همسایمون اوایل شاتل داشت برا یک سال...خیلی زجر کشید....هم گرون تر از بقیه جاها هم قطعی زیاد هم سرعت پایین....تنها نکته مثبتش ترافیک هایی بود که هدیه میداد در مناسبت ها..
    همیار نت و ارم نت هم نه خودم داشتم نه دوستام....ولی ارم نت یکی از بچه ها طرفای عفیف آباد داشت میگفت خیلی خوبه....

حالا درست حسابی موندم....شما از در و همسایه کسی رو سراغ نداری همیار یا ارم نت داشته باشه؟؟؟؟
    دوست عزیز ارم نت نمایندگی آسیا تک در شیراز هست!!!!!

17. 4 کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز ارم نت نمایندگی آسیا تک در شیراز هست!!!!!
    اوه اوه...پس کلا این و هم بیخیال.....فکر کنم فقط مونده همیار نت...خدا کنه اگه عوض کردم این یکی دیگه نزنه تو حالمون

19. 3 کاربر از maxell2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •