تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 748 از 804 اولاول ... 248648698738744745746747748749750751752758798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,471 به 7,480 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ایول
    چه طود
    درست شد حالا؟
    25 تومن فقط همون رو گرفتن؟ چی کارش کردن اصلا؟
    ظاهرا همون دیروز هم آماده بوده چون صبحی که زنگ زدم نمایندگی گفت دیروز زنگتون زدیم ولی گوشیتون خاموش بود..(احمقا عقلشون نرسیده به شماره ثابت که بهشون دادم بزنگن)

آره درست شده کاملا

نمیدونم چه مرگش بوده چیزی که نگفتن.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان سلام . گوشيم 5800 هستش وايرلس رو فعال كردم به اينترنت هم وصل شده لطفا بگيد چطوري از طريق بيسيم وايرلس عكسهام رو به كامپيوتر يا HDTV بفرستم .

میشه لینک دانلود نرم افزار رو بذارید

باتشكر

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان سلام . گوشيم 5800 هستش وايرلس رو فعال كردم به اينترنت هم وصل شده لطفا بگيد چطوري از طريق بيسيم وايرلس عكسهام رو به كامپيوتر يا HDTV بفرستم .
    با وایرلس فقط میتونی بری نت. نمیشه که عکس یا فایلی رو بفرستی به کامپیوتر یا TV

4. این کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با وایرلس فقط میتونی بری نت. نمیشه که عکس یا فایلی رو بفرستی به کامپیوتر یا TV
    اتفاقا میشه ولی خوب باید ور برید، یعنی pc هم باید وایرلس داشته باشه یا به عبارت بهتر باید یک access point داشته باشید.

حالا یه سوال.
    آیا میشه فیرمویر این گوشی رو مثلا از اینترنت دانلود کرد رو pc و بعد گوشی رو وصل کرد به pc و نصب کرد ؟!!
    چون با wifi بخوای بگیری سرعتش کمه و وسطش هم هی قطع میشه.
    و کلا برا مواقعی که میخوای سریع آپدیت کنی فیرمویر رو اگر بشه خیلی بدرد میخوره.

6. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اتفاقا میشه ولی خوب باید ور برید، یعنی pc هم باید وایرلس داشته باشه یا به عبارت بهتر باید یک access point داشته باشید.

حالا یه سوال.
    آیا میشه فیرمویر این گوشی رو مثلا از اینترنت دانلود کرد رو pc و بعد گوشی رو وصل کرد به pc و نصب کرد ؟!!
    چون با wifi بخوای بگیری سرعتش کمه و وسطش هم هی قطع میشه.
    و کلا برا مواقعی که میخوای سریع آپدیت کنی فیرمویر رو اگر بشه خیلی بدرد میخوره.
    چرا نشه دوست من؟؟
    خوب هم میشه؟
    شما با نرم افزارهایی همچون jaf و یا فونیکس همینکارو میکنی
    من خودم همیشه با جف فلش میزنم و یا گوشی را اپدیت میکنم
    اول فایلهای مورد نیازم رو دانلود میکنم و بعد سه سوته (کمتر از یک دقیقه فلش زدن زمان میبره) گوشیم رو فلش میزنم.....

8. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لطفا آموزشش رو بزارید
    Last edited by m.s.f; 01-04-2011 at 10:01.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

باتشكر
    اول بايد ببيني HDTV وايرلس داره.جون اكثر HDTV هاي جديد وايرلس رو ساپورت ميكنند ولي بايد دانگل جداگانه خريد كه خيلي كم پيدا ميشه(به جز يكسري از تي ي هاي سوني كه دون خود تي وي تعبيه شده)
    بعد اين قابليت كه بشه عكسها و فيلمها رو از طريق وايرلس به اشتراك گذاشت اسمش DLNA هست و مطمئن نيستم كه 5800 داشته باشه.چون تو سايت DLNA‌ تو قسمت گوشيها اسمي از 5800 نيست ولي تو منوهاي 5800 يك گزينه my home network‌ هست.من تو نت نتونستم چيزي پيدا كنم و ترسيدم دانگل وايرلس بگيرم و به كارم نياد.حالا اگه تي وي شما وايرلس داره تست كن به منم بگو

11. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اول بايد ببيني HDTV وايرلس داره.جون اكثر HDTV هاي جديد وايرلس رو ساپورت ميكنند ولي بايد دانگل جداگانه خريد كه خيلي كم پيدا ميشه(به جز يكسري از تي ي هاي سوني كه دون خود تي وي تعبيه شده)
    بعد اين قابليت كه بشه عكسها و فيلمها رو از طريق وايرلس به اشتراك گذاشت اسمش DLNA هست و مطمئن نيستم كه 5800 داشته باشه.چون تو سايت DLNA‌ تو قسمت گوشيها اسمي از 5800 نيست ولي تو منوهاي 5800 يك گزينه my home network‌ هست.من تو نت نتونستم چيزي پيدا كنم و ترسيدم دانگل وايرلس بگيرم و به كارم نياد.حالا اگه تي وي شما وايرلس داره تست كن به منم بگو
    ممنون

آره HDTV که من دارم سونی nx700 هستش و وايرلس داخلی داره و با کامپیوتر هم بصورت بیسیم شبکه کردم و تمام عکسهام و فیلم و موزیکهای روی کامپیوترم رو به اشتراك گذاشتم و با کیفیت نشون میده حتی فیلمهای Full HD رو خیلی خوب و با کیفیت اصلی از رو کامپیوتر پخش میکنه دقیقآ مثل اینکه با کابل HDMI به HDTV وصل شده . در کل خیلی حال میده بدون سیم و بدون سینما خانگی فیلمهاتو نگاه کنی حالا اگه بشه گوشیم رو هم به اشتراک بذارم خیلی بهتره چون امکاناتشو دارم ولی هر کار کردم نشد یکی از دوستان همین تاپیک میگفت باید نرم افزار تو گوشیت نصب کنی .

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

5800 الان ازش خرید داره(دست دو منظورم)؟ گوشی جای گزینش اومده

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

منم دنبال برنامه گشتم ولي چيزي پيدا نكردم.اون گوشي هايي هم كه تو سايت DLNA نوشته كه اين قابليت رو دارند طوري كه من فهميدم اينجور هست كه شما مثلا عكس يا فيلم رو روي Play‌ ميكنيد و توي تي وي پخش ميشه.

15. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •