ظاهرا همون دیروز هم آماده بوده چون صبحی که زنگ زدم نمایندگی گفت دیروز زنگتون زدیم ولی گوشیتون خاموش بود..(احمقا عقلشون نرسیده به شماره ثابت که بهشون دادم بزنگن)
آره درست شده کاملا
نمیدونم چه مرگش بوده چیزی که نگفتن.....![]()
ظاهرا همون دیروز هم آماده بوده چون صبحی که زنگ زدم نمایندگی گفت دیروز زنگتون زدیم ولی گوشیتون خاموش بود..(احمقا عقلشون نرسیده به شماره ثابت که بهشون دادم بزنگن)
آره درست شده کاملا
نمیدونم چه مرگش بوده چیزی که نگفتن.....![]()
دوستان سلام . گوشيم 5800 هستش وايرلس رو فعال كردم به اينترنت هم وصل شده لطفا بگيد چطوري از طريق بيسيم وايرلس عكسهام رو به كامپيوتر يا HDTV بفرستم .
میشه لینک دانلود نرم افزار رو بذارید
باتشكر
با وایرلس فقط میتونی بری نت. نمیشه که عکس یا فایلی رو بفرستی به کامپیوتر یا TVدوستان سلام . گوشيم 5800 هستش وايرلس رو فعال كردم به اينترنت هم وصل شده لطفا بگيد چطوري از طريق بيسيم وايرلس عكسهام رو به كامپيوتر يا HDTV بفرستم .
اتفاقا میشه ولی خوب باید ور برید، یعنی pc هم باید وایرلس داشته باشه یا به عبارت بهتر باید یک access point داشته باشید.
حالا یه سوال.
آیا میشه فیرمویر این گوشی رو مثلا از اینترنت دانلود کرد رو pc و بعد گوشی رو وصل کرد به pc و نصب کرد ؟!!
چون با wifi بخوای بگیری سرعتش کمه و وسطش هم هی قطع میشه.
و کلا برا مواقعی که میخوای سریع آپدیت کنی فیرمویر رو اگر بشه خیلی بدرد میخوره.
چرا نشه دوست من؟؟
خوب هم میشه؟
شما با نرم افزارهایی همچون jaf و یا فونیکس همینکارو میکنی
من خودم همیشه با جف فلش میزنم و یا گوشی را اپدیت میکنم
اول فایلهای مورد نیازم رو دانلود میکنم و بعد سه سوته (کمتر از یک دقیقه فلش زدن زمان میبره) گوشیم رو فلش میزنم.....
لطفا آموزشش رو بزاریداتفاقا میشه ولی خوب باید ور برید، یعنی pc هم باید وایرلس داشته باشه یا به عبارت بهتر باید یک access point داشته باشید.
Last edited by m.s.f; 01-04-2011 at 10:01.
اول بايد ببيني HDTV وايرلس داره.جون اكثر HDTV هاي جديد وايرلس رو ساپورت ميكنند ولي بايد دانگل جداگانه خريد كه خيلي كم پيدا ميشه(به جز يكسري از تي ي هاي سوني كه دون خود تي وي تعبيه شده)
بعد اين قابليت كه بشه عكسها و فيلمها رو از طريق وايرلس به اشتراك گذاشت اسمش DLNA هست و مطمئن نيستم كه 5800 داشته باشه.چون تو سايت DLNA تو قسمت گوشيها اسمي از 5800 نيست ولي تو منوهاي 5800 يك گزينه my home network هست.من تو نت نتونستم چيزي پيدا كنم و ترسيدم دانگل وايرلس بگيرم و به كارم نياد.حالا اگه تي وي شما وايرلس داره تست كن به منم بگو
ممنون
آره HDTV که من دارم سونی nx700 هستش و وايرلس داخلی داره و با کامپیوتر هم بصورت بیسیم شبکه کردم و تمام عکسهام و فیلم و موزیکهای روی کامپیوترم رو به اشتراك گذاشتم و با کیفیت نشون میده حتی فیلمهای Full HD رو خیلی خوب و با کیفیت اصلی از رو کامپیوتر پخش میکنه دقیقآ مثل اینکه با کابل HDMI به HDTV وصل شده . در کل خیلی حال میده بدون سیم و بدون سینما خانگی فیلمهاتو نگاه کنیحالا اگه بشه گوشیم رو هم به اشتراک بذارم خیلی بهتره چون امکاناتشو دارم ولی هر کار کردم نشد یکی از دوستان همین تاپیک میگفت باید نرم افزار تو گوشیت نصب کنی .
5800 الان ازش خرید داره(دست دو منظورم)؟ گوشی جای گزینش اومده
منم دنبال برنامه گشتم ولي چيزي پيدا نكردم.اون گوشي هايي هم كه تو سايت DLNA نوشته كه اين قابليت رو دارند طوري كه من فهميدم اينجور هست كه شما مثلا عكس يا فيلم رو روي Play ميكنيد و توي تي وي پخش ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)