سلام دوستان من سایت یه شرکت adsl رفتم نوشته بود اینترنت ملی داخل کشور (اینترانت)
میتونید در ورد این اینترانت توضیح بدبد به مودم adslنیاز داره یا نه دیال آپ مثل خونگی قطع وصلی داره
ممنون![]()
با سلام
اينترانت يعني وب هاي داخلي و محدودي كه تعيين شده رو ميتونيد باز كنيد
مثلا اينترانت موسسه تبيان ( فقط سايت اطلاع رساني تبيان و چند سايت ديگه ) رو شامل ميشه
اگه اين اينترنتي كه ميگيد adsl بخواد باشه خوب مسلما مودم adsl هم ميخواد
اما اگه به صورت دايل آپ باشه كه با همون مودم دايل آپ هم ميشه وصل بشيد
موفق باشيد.
با سلام
شما 192.168.1.1 و 192.168.0.1 رو امتحان كنيد
موفق باشيد.
سلام ، برنامه ای هست بتونم ورودی و خروجی اینترنتم رو چک کنم ؟ یعنی چه چیزی الان در حال دانلود هست که من خبر ندارم یا ویروسی وجود داره که از طریق اینترنت داره اطلاعات منو می دزده ؟! ممنون میشم نرم افزاری معرفی کنین![]()
بهتره شما Kis2011 رو نصب کنید که داخل network monitor همه این اطلاعات رو نشون میده هم اینکه اگر ویروس داشته باشید واستون پاکش میکنه.
من مودم ندارم باید چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کند
توی cmd تایپ کنید netstat -on
تمام ip فعال را نشون میده.
دوستان مودمم symphoni 5210 هست تو تنظیمات کانفینگ مودمم در حالت nat کانککت نمیشه ولی در حالت bridge جواب میده در حالی که چراغ اینترنتم قرمزه .من طبق دستور عملی که خود سایت پارس انلاین داده عمل میکنم مشکل از کجاست؟ ضمنا وقتی bridge میشم برنامه du meter نشون میده که دارم حجم مصرف میکنم مقدارش کمه ولی مطمئنم که هیچ جیزی رو تو حالت اپدیت نذاشتم علت چیه ؟؟
من لایزر گرفتم .
خیلی خوبه 25 تومن 3 ماه 5 گیگ
فقط حجمش کمه .
خود سیستم عامل و پروتوکل های ارتباطی برای تست وصل بودن ارتباط مقدار کمی از حجم شما رو مصرف میکنند.
روزی ۲ ۳ مگ بیشتر نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)