تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 748 از 1138 اولاول ... 248648698738744745746747748749750751752758798848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,471 به 7,480 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علی اقا امتحان کردم ولی نه مثبت هست و نه بدنه، اون سیم و سیم لادری متعلق به یه رشته سیم دوتایی بهم چسبیده هستن!
    این قسمت از نقشه سیم کشی شورلت رو ببینید:

توی نقشه هم سیم سیاه و هم سفید به لادری وصلن، چرا؟
    به نظر ميرسه كه اين سيم مشكي ، منفي را براي يكي از بخشهاي ديگه ميبره و اگر ادامه اون را توي نقشه دنبال كنين به ترمينال اصلي ميرسه.
    در حال حاضر چراغهاي زير پا با كليد لاي درب كار ميكنه؟ اخطار سوئيچ و در چطور؟
    ...........................................

جناب kcnc
    اگر اون لينك به پايه سوزن كاربراتور وصل نبوده پس ماشين چطور روشن ميشد؟ البته با استفاده از بنزيني كه از مسير دور آرام به موتور ميرسه، موتور روشن ميشه اما براي حركت كردن، شتاب و سرعت، اون مقدار بنزين كفايت نميكنه و 100% ماشين كم مياره و خاموش ميشه.
    فكر كنم يكي از مشكلات خاموش كردن ماشين همين بوده.

..................................

آقا محمد، اون لاستيك دور پمپ هميشه فرسوده ميشه و من با هر ماشين آمريكايي كه سر و كار داشتم و اين مدل لاستيك را داشته ،همين مورد را مرتب باهاش برخورد ميكردم و به خاطر همين هميشه چندتا توي داشبرد گذاشتم تا با خراب شدن يكي، بلافاصله عوض كنم.
    اگر بشه چندتايي لاستيك اصلي كه واقعا ساخت آمريكا باشه گير آورد، شايد مشكل حل بشه.
    براي باز و بسته كردن چهارتا پيچ نگهدارنده بوستر، بهترين كار استفاده از آچار رينگ تخت جغجغه اي هست، چون من هم چندبار باز و بسته كردم و واقعا كار سخت كمرشكني به حساب مياد .
    موقع بسته بهتره اول چندتا واشر ضخيم يا مهره با سايز بزرگتر سوار كنين تا فضاي اضافي پيچ پر بشه و ديگه نيازي به بستن مهرها تا انتها نباشه چون واقعا نيازي به اينهمه پيچاندن مهره ها آنهم با اين وضعيت سخت و دسترسي مشكل نيست، و انجام اين كار و گذاشتن مهرهاي اضافي توي ايمني و كيفيت كار ترمز ، تاثير منفي نميگذاره.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

به نظر ميرسه كه اين سيم مشكي ، منفي را براي يكي از بخشهاي ديگه ميبره و اگر ادامه اون را توي نقشه دنبال كنين به ترمينال اصلي ميرسه.
    در حال حاضر چراغهاي زير پا با كليد لاي درب كار ميكنه؟ اخطار سوئيچ و در چطور؟

بله علی جان به ترمینال اصلی میره و از اونجا به directional switch (دسته راهنما) میره، یعنی میشه واسه راهنما زدن در زمان باز بودن درها باشه؟
    راستش چراغ جلوپا که ندارم ولی چراغ سقف روشن نمیشه و البته کلا سیستم برق کشی مشکل داره که درحال بررسیش هستم و فعلا فقط چراغای توی گلگیرها روشن میشن
    اگه نتونم درستش کنم مجبورم برقکار رو بیارم توی خونه روی ماشین کار کنه.

4. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چند ماهه که بدون این لینک کار میکنه....!پمپ شناور را باز کردم در کمال ناباوری بجای لاستیک پمپ قطعه چرمی خوش ساخت درست به اندازه لاستیک پمپ(با کلیس اندازه گرفتم) روش بود لزومی ندیدم که تعویضش کنم کاملا سالم و نرم و اندازه درست بود اون لینک را هم وصل کردم سوزن را داخل ژگلور فشار دادم و از زیز آن لینک را جا زدم و مقداری بنزین داخل پیاله ریختم خروسک را تکان میدادم بنزین پاشش میکرد اما سوزن داخل ژگلور حدودا بیشتر از 2 میلیمتر بالا پایین نمیرفت درب کاربراتور را بستم ماشین را روشن کردم بعد از چند ثانیه شروع به دود کردن کرد و فلوت کاربراتور که بنزین سرازیر شد و ماشین خاموش بااجبار اون لینک را درآوردم ماشین بدون هیچ مشکلی روشن شد....! الان هم چکش جدید را بستم با یه نیش استارت روشن شد به نظر اساتید مشکل لینک را چه کار کنم کجای کارم اشتباه؟

Last edited by kcnc; 02-10-2014 at 06:12.

6. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب mard1169
    نوا فلاشر براي باز بودن دربها نداره، البته يك فلاشر چهاركنتاكت هست كه دكمه روي قاب فرمان داره اما فكر نميكنم كه نيازي به منفي جداگانه داشته باشه.
    در مورد تعميرات برق ماشين، فكر ميكنم اگر خودتون با مطالعه نقشه و بررسي دقيق جلو بريد خيلي بهتر باشه ، چون علاوه بر كم شدن هزينه، كار بهتري انجام خواهيد داد و با دلسوزي ميتونيد مشكلات ماشين را پيدا كنيد و نه مثل اكثر تعميركاران و بخصوص برق كارها ، كه با قطع كردن و بريدن و دستكاري بي مورد سيمكشي اصلي، يك سيمكشي موازي و درهم و آشفته درست مكنند.

وقتي به وضعيت برق ماشين خودتون بيشتر وارد شديد، دفعات بعد با سرعت بيشتر و توانايي بهتري ميتونيد مشكلات را پيدا و رفع بكنيد.

..................................

جناب kcnc
    لاستيكي كه براي پمپ شتاب ماشين شما استفاده شده در واقع متعلق به نمونه هاي استفاده شده در جيپ هست كه البته اونها هم از روي پيستونهاي پريموس دستي كه از جنس چرم محكمي است ،استفاده كردن و قبلا وصف كارايي و دوام اونها را شنيده بودم.

به تصور من مشكلي كه براي كاربراتور ماشين شما رخ داده اينه كه تنظيم درست شناور داخل كاربراتور بهم خورده، و بخاطر همين مقدار خيلي زيادي بنزين وارد كاربراتور ميشه.
    از طرفي بواسطه كم بودن خروجي ( به هنگام وصل بودن لينك پايه سوزن) بنزين سريع سرريز و فلوت ميكنه.

احتمالا با از كار انداختن حركت سوزن، جلوي كم شدن مصرف گرفته شده تا اون مقدار بنزين زياد كه وارد ميشه را سريع مصرف بكنه و در عوض با استفاده از يك ژيگلور گشاد، عدم حركت سوزن و بالا نيامدن اون را جبران كردن، چون در برخي موارد بدون نصب سوزن و صرفا با استفاده از ژيگلور تنها، مصرف را تنظيم ميكنن كه خيلي دقيق و مناسب نيست.

در حال حاضر مصرف ماشين شما احتمالا زياده و براي رفع اين مشكل بايد اول تنظيم شناور و سوزن ورود بنزين اون درست بشه تا كاربراتور فلوت نكنه، و در ادامه با انتخاب ، نصب و تنظيم صحيح سوزن و ژيگلور كاربراتور و اتصال دوباره لينك خروسك پمپ شتاب به پايه سوزن، همه چيز به جاي اول خودش برگرده.

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شناور طبق عکسی که قرار میدم با کلیس تنظیم کردم0.25 اینچ برابر 6.4میلیمتر

قطر سوراخ ژیگلور2.65میلیمتر

قطر نوک سوزن 1.23 میلیمتر ، که با میکرومتر اندازه گیری شد شمارهای که روش حک شده(078)(359)

به نظر اساتید این سوزن ژیگلور مناسب کاربراتور هست؟

سوزن ورود بنزین چطور تنظیم میشه(منظورتون سوزن شناور هستش)

Last edited by kcnc; 02-10-2014 at 08:12.

10. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شناور طبق عکسی که قرار میدم با کلیس تنظیم کردم0.25 اینچ برابر 6.4میلیمتر

قطر سوراخ ژیگلور2.65میلیمتر

قطر نوک سوزن 1.23 میلیمتر ، که با میکرومتر اندازه گیری شد شمارهای که روش حک شده(078)(359)

به نظر اساتید این سوزن ژیگلور مناسب کاربراتور هست؟

12. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

علی اقا صد در صد حق با شماست و روش برقکارها متاسفانه همینجوره که گفتین.
    خودم انجام بدم هم دقت بیشتری اعمال میشه هم لذت می برم، امروز در ادامه کارای سیم کشی چراغای عقب و جلو وصل شدن و چراغ سقفی هم روشن میشه، بنابراین رفتم سراغ صفحه کیلومتر ماشین:

عمل نکردن کیلومتر شمار تقصیر سیم کیلومتر بود که متصل نبود و درست شد، لامپ هاش هم با نمونه اس ام دی عوض میشن و موردی ندارن، فقط مشکل ساعت و امپر بنزین هست، هیچ سیمی به ساعت وصل نبود از کجا براش برق بگیرم؟
    چطوری سلامت امپر بنزین رو امتحان کنم؟

14. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

باسلام
    آیا میتوان به موتور فن کولر و فیلتر هوای کولر دسترسی پیدا کرد؟آیا این دو قطعه در کولر و بخاری مشترک اند؟
    من اهرم سمت چپ را روی گرم میذارم و فن را روشن میکنم اما فن روشن نمیشه،فقط وقتی روشن میشه که اهرم کولر را هم پایین بیارم و در این صورت هوای خیلی سرد میده و ضمنا کمپرسور روشن میشه.چگونه بخاری را روشن کنم؟
    آژیرهای فابریک کار نمیکنند.راهی واسه به کاراندازی شون هست؟البته هردو آژیر سالم اند و با برق مستقیم کار میکنند؟سپاسگزارم
    Last edited by hamid-r-s; 02-10-2014 at 18:42.

16. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سوزن ورود بنزین چطور تنظیم میشه(منظورتون سوزن شناور هستش)

همانطوري كه توي عكس خودتون نشان دادين، با تنظيم پايه شناور داخل پياله بنزين، مقدار سطح بنزين در داخل اون تنظيم ميشه. اين تنظيم درست مشابه تنظيم مقدار ورودي آب به داخل محفظه كولر آبي هست كه با كج و راست كردن پايه شناور انجام داده ميشه.

براي اين كار بايد از محلي كه با فلش نشان دادم ، پايه شناور خم بشه. اين خم شدن را بايد زماني انجام داد كه شناور سرجاي خودش توي پياله كاربراتور سوار هست و با فشار به محل خار نگهدارنده اون و كج كردن به مقدار مناسب، اين تنظيم انجام ميشه.

البته بطور استاندارد چيزي كه توي بروشور كيت كاربراتور نوشته و نشان داده شده بود مقدار اون برابر با حدود 1.60 ميليمتر از روي بدنه شناور تا لبه پياله ميشه،كه بوسيله يك خطكش مقياس داخل كيت ميشه اندازه گرفت، ولي ممكنه به دلايلي اين مقدار بيشتر يا كمتر هم باشه و بايد با ريختن بنزين داخل پياله و بررسي مقدار باز يا بسته بودن سوزن شناور، اون مقدار لازم را بدست آورد.

در مورد سوزن و ژيگلور، من بطور تجربي متوجه شدم كه تقريبا هر نمونه اي كه روي كاربراتور سوار باشه و سايز اون تقريبا به سايز استاندارد نزديك باشه( به شرط سالم و خراب نبودن) براي تنظيم مناسب هست، و تنها چيزي كه اين وسط بيشتر اهميت داره مقدار تنظيم فاصله پايه نگهدارنده سوزن از لبه پياله بنزين هست كه من هم به چيزي حدود 2 ميليمتر رسيدم.

اين تنظيمات بيشتر تجربي و آزمون و خطا انجام ميشه چرا كه موارد زيادي در اين وسط تاثير داره كه جلوي تنظيمات استاندارد ذكر شده توي بروشورها را ميگيره، مثل عدم دسترسي به سوزن و ژيگلور مناسب، نبود بنزين با كيفيت خوب، فرسودگي بعضي از قطعات كاربراتور، عدم تنظيم مناسب سوپاپ و تايمينگ موتور.

///////////////////////////////////////

جناب mard1169
    اگر اشتباه نكنم براي ساعت يك سيم جداگانه از دسته سيم كشي ماشين به پشت اون وصل بود. ساعت ماشين من هم كار نميكنه و بعد از بازكردن و بررسي دقيق متوجه شدم موتور الكتريكي اون سوخته و نمونه سالم هم پيدا نكردم بنابراين دوباره سرجاي خودش بستم.

براي بررسي دقيق درجه باك و آمپر بنزين بايد باك باز بشه. اما قبل از باز كردن باك و درجه شناور داخل اون، بهتره كه يك تست اوليه انجام بديد:
    داخل صندوق عقب و درست در پايين محلي كه زبانه قفل صندوق قرار داره، سوراخي هست كه يك سيم از زير ماشين وارد صندوق عقب شده و به دسته سيمكشي ماشين وصل هست و يك سوكت مشكي داره. اون سوكت را باز كنين و از بدنه يك منفي به سيمي كه به دسته سيمكشي وصل شده بديد و سوئيچ ماشين را باز كنين.
    در اين حالت اگر درجه نشانگر بنزين در صفحه كيلومتر به سمت آخر و پر رفت، يعني كه كل مدار سيمكشي و درجه نشانگر سالم هست و بايد دنبال ايراد توي شناور داخل باك يا جاي ديگه باشيد ، و اگر اين اتفاق رخ نداد يعني خود درجه نشانگر خراب هست كه معمولا خيلي خيلي كم پيش مياد.

در ادامه ،بنزين داخل باك را خالي كنين تا سبك باشه، سرباطري را باز كنيد، سيم برق منفي درجه باك به بدنه كه زير اون قرار داره را باز كنيد و از سمت داخل صندوق عقب هم سوكت سيم را باز كنين. لوله هاي بنزين متصل به بك را هم از سمت راست اون كه به لوله هاي فلزي متصل شده، جدا كنيد، و بعد دوتا پيچ نگهدارنده تسمه هاي باك را باز كنين. زير باك چيزي بگذاريد تا روي زمين نيافته و ضربه نخوره.

وقتي باك كامل پياده شد، ميتونيد درجه باك را باز كنين كه بوسيله چرخاندن واشر قفل دار دريچه با ضربات ملايم انجام ميشه.
    مراقب باشيد لبه هاي خار نگهدارنده اين واشر و لاستيك آب بندي اون صدمه نخوره.
    بعد از باز كردن و در آوردن درجه و نشانگر داخل باك ، اگر خرابي و صدمه ظاهري به اون وارد شده باشه معلوم ميشه و در غير اين صورت ممكنه قطعي داشته باشه كه معمولا در سيم پيچ رئوستا ( مقاومت متغيٌر) بوجود مياد و تعمير اون تقريبا غير ممكنه هست و نتيجه خوبي هم نداره و بايد در فكر تعويض كامل اون باشيد.

//////////////////////////////////////

آقا حميد گرامي،
    متاسفانه سيستم تهويه مطبوع نوا و بيوك ، ----- نداره و فن كولرو بخاري اون در داخل گلگير سمت راست تعبيه شده

براي استفاده از بخاري، بايد دريچه هوا را به سمت گرم تغيير بديد كه با همان روشي كه انجام داديد، تغيير ميكنه. منتها براي روشن شدن فن بايد از كليد كنترل دريچه ها استفاده كنيد كه با اين كار برق كمپرسور كولر هم وصل ميشه، بنابراين سوكت برق متصل به كمپرسور را بايد جدا كنيد تا عمل نكنه و صرفا فقط فن روشن باشه.

وضعيت رادياتور بخاري و لوله هاي متصل به اون و همينطور وضعيت دريچه هاي مختلف تنظيم هوا را هم بايد چك كنيد تا بخوبي كار بكنند.

آلارمهاي اخطار بوسيله كليدهاي لاي درب( براي درها) و مغزي مكانيكي سوئيچ ( مغزي كه كليد داخل اون قرار ميگيره) فعال ميشه و بايد اين بخشها چك و بررسي كنيد تا وضعيت كار و برق رساني به بيزرها( بلندگوهاي اخطار) مشخص بشه.

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

ممنون جناب کامارو
    راستی اگه تسمه ی کولر رو در فصل زمستان باز کنیم اشکالی داره؟
    حالا بیایم سایر تسمه ها را اگه سفت هستند کمی بازشون کنیم تا به پولی میل لنگ فشار یک وری نیاد!

اینقد از قیافه نوا خوشم میاد دوس دارم موتور و گیربکس و دیفرانسیل جدید و قوی و کم مصرف پیداکرده و روش سوار کنم.
    Last edited by hamid-r-s; 03-10-2014 at 04:28.

20. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •