فكر كنم والنسيا و ويارئال خوب بودنا !!!
فكر كنم والنسيا و ويارئال خوب بودنا !!!
آره ما تیمای بزرگ رو بردیمفكر كنم والنسيا و ويارئال خوب بودنا !!!
کسری وقتی داریم اینقدر هماهنگ و قشنگ بازی میکنیم حلا هر تیمی بیاد جلومون می شاشه به خودش ! :دي
فیلمش رو هم میشه بذارید.؟!
چرا نمیشه دادا.
اینم از فیلمش:
این اولیش هست که فک کنم توسط یه هوادار دو اتیشه مث ما گرفته شده جلبه:
و این دومیش هست که اخرشه توجه کنید به قیافه پویول خودتون تا اخرشو میخونید.(حتما ببینید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و خداوند .....گوگل را آفرید.
---------------------------------------
هر چی خواستی بگو خودم در خدمتتم.
رئيس شدي احمد
خب يكي بره به سينا بگه ديگه
چیو بگه؟ اگه جریان وحید رو میگی که من بهش گفتم، اما هنوز جواب نداده!![]()
.
به گزارش RMadridFC : مارکو مارین ،بازیکن آلمانی که لقب مسی آلمانی را او به داده اند اعتراف کرد که آرزوی بازی در رئال را دارد و مشتاق بازی در برنابئو است نه در نیو کمپ .
مارکو مارین ، بازیکن آلمانی تیم مونشن گلادباخ که لقب مسی آلمانی را به او داده اند اعتراف کرد که آرزوی بازی برای رئال مادرید را دارد و دوست ندارد برای بارسلونا بازی کند .
این هافبک 19 ساله در مصاحبه ایی با خبرگزاری های آلمان گفته است که یکی از بزرگترین آرزوهایش بازی در لالیگا است و سفیدپوشان برنابئو را به آبی اناری ها ترجیح می دهد .
مسئولان رئال تاکنون علاقه ایی به جذب وی نداشته اند و با این حرف وی احتمالا او را مورد بررسی و آنالیز قرار می دهند .
او در مصاحبه ایی با یکی از خبرگزاری های آلمان :
" من دوست دارم در آینده برای رئال مادرید بازی کنم . در حقیقت من عاشق رئال هستم ولی نمیتوانم حاشا کنم که هم اکنون بهترین بازی را بارسلونا ارائه میکند . "
" آرزوی من یک روز بازی در لالیگا است "
او تا کنون 5 بار برای تیم ملی آلمان بازی کرده است و قبل از اینکه به گلادباخ بپیوندد در زمانی که فوتبال او در حال شکل گرفتن بوده برای فرانکفورت بازی کرده است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)