تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 748 از 2376 اولاول ... 24864869873874474574674774874975075175275879884812481748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,471 به 7,480 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

واعظ آشتياني كجاست؟

يكي به شوخي مي‌گويد: «يك پاداش بايد براي پيدا كردن آقاي مديرعامل بگذاريم تا او را كت‌بسته تحويل ما بدهند.» همه مي‌خندند. آقاي هدايتي 206ها را كادوپيچ كرده، اينجا دريغ از يك دوچرخه،
    ---------------------------------------------
    سكانس اول: برنامه 90 (اول مهر 1387)
    تغيير و تحولات مديريتي در باشگاه استقلال اتفاق افتاده است. فتح‌الله‌زاده رفته و شخصي به نام واعظ آشتياني آمده. فوتبالي‌ها كمتر او را مي‌شناسند. صحبت از شخصي به نام انصاري است كه با واعظ وارد شده و شبيه هدايتي و چيزي بالاتر از آن و ده‌ها سوال بي‌جواب كه بالاخره عادل فردوسي‌پور با دعوت از واعظ آشتياني به برنامه پربيننده‌اش «90» تمام سوالات را جواب مي‌دهد. نكته بارز اين برنامه لحظه‌اي است كه واعظ آشتياني در پاسخ سوال فردوسي‌پور بابت انتخاب استقلال يا فدراسيون دوچرخه‌سواري بدون لحظه‌اي تامل مي‌گويد: «صددرصد استقلال را انتخاب مي‌كنم.» چند روز بعد از اين ماجرا واعظ آشتياني در اوج بحران‌هاي باشگاه استقلال از بابت مسائل مالي، روحي و رواني بدون توجه به آنها براي امور فدراسيون دوچرخه‌سواري روانه ايتاليا مي‌شود. جباري هم قهر كرده و سر تمرين نمي‌آيد. همين چند وقت پيش نمونه اين اتفاقات در باشگاه پرسپوليس هم رخ داد كه هدايتي خيلي زود جمع و جورش كرد. جباري هنوز انصاري را مي‌شناسد، چراكه در مراسم توديع و معارفه هم غايب بود.
    سكانس دوم: رختكن استقلال بعد از پايان بازي با راه‌آهن
    2 بر يك بازي را برده‌اند. تمام بازيكنان همراه ساير اعضاي كادرفني چشم به در رختكن دارند. اين دومين پيروزي پياپي بعد از مديريت واعظ است. اول بازي هواداران و جايگاه آتشي‌ها، انصاري را با عنوان «انصاري عابربانك» تشويق كرده بودند. حالا همه چشم به در دوخته‌اند تا سروكله مديرعامل و همراه عابربانكش از چارچوب در پيدا شود. انتظاري بيهوده و عبث است. مديرعامل هنوز از ايتاليا برنگشته تا چه رسد به حضور در ورزشگاه و رختكن، يكي مي‌گويد: «واعظ نيست، انصاري چي؟ اقلا او بايد مي‌آمد.» خبر ندارد كه انصاري از اين تجربه‌ها ندارد و تازه‌كار است. بازيكنان جمع و جور مي‌كنند و راه مي‌افتند. لب و لوچه‌ها آويزان است. كسي قدر برد آنها را ندانسته و براي يك تشكر خشك و خالي هم نيامده. امير قلعه‌نويي هم توقعي مثل آنها دارد. وضعيت پاداش‌ها با توجه به خبري كه از اردوي رقيب مي‌رسد، اصلا جالب نيست. همان روز شايعه شد هدايتي مي‌خواهد 48 ساعت قبل از داربي پاداش‌ها را بدهد تا بچه‌ها با خيال راحت بازي كنند.
    سكانس سوم: زمين شماره دو آزادي (اولين تمرين بعد از بازي با راه‌آهن)
    هواي ابري و نيمه خنك پاييزي خبر از رسيدن خزان مي‌دهد. استقلالي‌ها تمرين سبكي را برگزار مي‌كنند. بازيكنان اصلي بازي مشغول ريكاوري و ذخيره‌ها و بازي نكرده‌ها با تيم جوانان باشگاه فوتبال بازي مي‌كنند. دل‌ها با تمرين نيست. فكر بيشتر بچه‌ها پيش پاداش بازي‌هاست. «با اين وضعيت پاداش دادن داربي پيشكشمان است. اين مديرعامل هم كه عشق سفر است. از آن شب شام سعدآباد تا به امروز، غيبش زده. چرا كسي به داد ما نمي‌رسد؟ تمام اين غرغرها در فضاي زمين شماره دو در جريان است. يكي به شوخي مي‌گويد: «يك پاداش بايد براي پيدا كردن آقاي مديرعامل بگذاريم تا او را كت‌بسته تحويل ما بدهند.» همه مي‌خندند. آقاي هدايتي 206ها را كادوپيچ كرده، اينجا دريغ از يك دوچرخه، آن‌وقت برد داربي را هم مي‌خواهند. تمام نگاه‌ها به ورودي‌ها، است. از ديشب تا حالا منتظرند كه او بيايد و شايد با خود را لبخند را بياورد. فعلا بايد صبر كرد. تكمله: واعظ آشتياني در سخنراني معارفه خود مي‌خواست با جلوگيري از حاشيه‌ها «در» مطبوعات را تخته كند، ولي فعلا خود ايشان و غيبت طولاني‌شان حاشيه‌ساز شده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نتيجه حاضر جوابي سياوش اكبرپور به قلعه‌نويي

چهره سرخ و برافروخته امير قلعه‌نويي در لحظات پاياني بازي با راه‌آهن ديدني بود. زماني كه سياوش اكبرپور درون محوطه جريمه حريف يك موقعيت ايده‌آل را از دست داد تا فرياد خشم سرمربي آبي‌ها بلند شود
    براي خيلي‌ها غيرقابل باور است كه كوچك‌ترين مشكلي در ارتباط صميمانه اين دو نفر به وجود بيايد، ولي امير و سياوش در رختكن استقلال با يكديگر درگيري لفظي داشتند تا در آستانه بازي با پرسپوليس باز هم حاشيه‌اي جديد براي آبي‌ها درست شود.
    قلعه‌نويي كه با وجود كسب سه امتياز از نوع بازي استقلال راضي نبود، با حالتي عصباني وارد رختكن شد. وقتي چشم‌ او به اكبرپور افتاد، خطاب به اين بازيكن گفت: «اين چه طرز بازي كردن است، يك توپ ساده را نمي‌تواني تبديل به گل كني و اين همه هم ادعا داري!» اكبرپور كه توقع نداشت قلعه‌نويي به اين تندي با او حرف بزند، خيلي زود جواب سرمربي را با لحن خاصي داد: «من ضربه‌ام را زدم، ولي توپ توي گل نرفت، هيچ تقصيري هم نداشتم.» اكبرپور خيلي زود جواب قلعه‌نويي را داد و اين موضوع عصبانيت سرمربي آبي‌ها را بيشتر كرد. قلعه‌نويي در حالي كه به‌شدت عصباني بود، خطاب به اكبرپور گفت: «وقتي در بازي با پرسپوليس و مقاومت روي سكوها رفتي مي‌فهمي كه بايد درست بازي كني!» اكبرپور هم پس از شنيدن حرف‌هاي قلعه‌نويي بلافاصله وسائلش را جمع كرد و اولين بازيكني بود كه با عصبانيت شديد رختكن را ترك كرد.
    در آستانه بازي با پرسپوليس، شايد اگر اكبرپور مقابل راه‌آهن بازي نمي‌كرد،‌ الان همه‌چيز به‌نفعش بود ولي قلعه‌نويي كه طاقت ندارد، شاگردانش در تقابل با انتقادهاي او موضع بگيرند، شايد از اكبرپور در بازي با پرسپوليس استفاده نكند. اين در شرايطي است كه او علاقه خاصي به عليرضا عباسفرد دارد و آرش برهاني هم نگراني‌هاي قلعه‌نويي را در خط‌حمله از بين برده است. در حدي نيستم كه با قلعه‌نويي درگير شوم اكبرپور اما همانطور كه پيش‌بيني مي‌شد، درگيري لفظي با قلعه‌نويي را تكذيب مي‌كند. او مي‌گويد: «تمامي اين شايعات كذب است و هيچ مشكلي با قلعه‌نويي ندارم، اصلا در حدي نيستم كه بخواهم با او درگير شوم. همه مي‌دانند كه با قلعه‌نويي ارتباط خوبي دارم و حتي از شنيدن اين شايعه خجالت مي‌كشم.» اكبرپور ادامه مي‌دهد: «قلعه‌نويي از من ايراد گرفت كه چرا آن موقعيت را از دست دادم و من هم حرف خاصي نزدم. به‌نظر من قلعه‌نويي حق داشت ايراد بگيرد، چون فقط يك گل با راه‌آهن اختلاف داشتيم و امكان داشت بازي مساوي شود.» اكبرپور كه مي‌گويند از نيمكت‌نشيني‌اش ناراحت بود، اين موضوع را هم تكذيب مي‌كند: «در مورد نيمكت‌نشيني‌ام به قلعه‌نويي حق مي‌دهم، چون در بازي قبلي كه غايب بودم، استقلال شش گل زد و قلعه‌نويي هم نبايد دست به تركيب تيم برنده مي‌زد.» هرچند اكبرپور خبر درگيري لفظي‌اش با قلعه‌نويي را تكذيب مي‌كند ولي اين اتفاق بعد از بازي استقلال و راه‌آهن افتاد. بايد ديد كه آيا قلعه‌نويي موضعش را در خصوص اكبرپور تغيير خواهد داد يا اينكه او بايد فكر بازي با پرسپوليس را از سرش بيرون كند.
    سياوش اکبرپور بلافاصله پس از بازي استقلال برابر راه‌آهن ورزشگاه آزادي تهران را ترک کرد. در اين بين تلاش محمود فکري، مربي استقلال براي آرام کردن اکبرپور فايده‌اي نداشت. او در ميان بهت استقلالي‌هاي حاضر در رختکن به تنهايي از ورزشگاه آزادي خارج شد تا مورد غضب سرمربي آبي‌پوشان قرار گيرد. سرپرست تيم استقلال تهران گفت:‌ «اکبرپور به کميته انضباطي باشگاه استقلال معرفي خواهد شد تا در مورد رفتارش بعد از پايان بازي توضيح دهد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حيدري: استقلال بهترين هافبك‌هاي دنيا را دارد

استقلال روي اشتباه حيدري گل خورد اما خود او معتقد است كه بازي قابل‌قبولي داشته.
    خسرو حيدري كه همه مي‌گويند آن حيدري هميشگي نبود در اين‌باره بيشتر توضيح مي‌دهد: «من به‌ جز يك اشتباه ديگر هيچ مشكلي نداشتم و خيلي هم خوب بازي كردم. در آن صحنه هم من دو، سه بازيكن را زيرنظر داشتم كه يار مقابلم فرار كرد و گل اول را زد.» همچنين حيدري در مورد شرايط ديدار مقابل راه‌آهن كه با نتيجه 2 بر يك به‌نفع استقلال تمام شد، مي‌گويد: «ما توانستيم با اين بازي قبل از داربي به نقطه ضعف تيم پي ببريم. راه‌آهن خيلي بهتر ظاهر شده بود. ما هم كمي ناهماهنگ بوديم و در اوايل نيمه‌دوم نتوانستيم آنها را مهار كنيم.» حيدري كه يكي از محبوب‌ترين بازيكنان نزد قلعه‌نويي است در مورد داربي هم حرف مي‌زند: «اين را بنويس كه ما مطمئنا بازي را مي‌بريم. پرسپوليس بايد فكري براي مهار هافبك‌هاي ما كند، چون كه ما بهترين هافبك‌هاي دنيا را داريم. همانطور كه پرسپوليس قوي است استقلال صد برابر آن با انگيزه‌تر است.»‌

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جباري: براي فتح‌الله‌زاده متاسفم

واقعا بابت اين حركت فتح‌الله‌زاده متاسفم. اصلا فكر نمي‌كردم با آن همه ادعا چنين رفتاري داشته باشد./ علي ابراهيمي
    مجتبي جباري، ستاره آبي‌ها نمي‌خواهد در تمرينات استقلال شركت كند. او براي تصميمش دليل دارد. مي‌گويد: «خانه خريده‌ام و بابت آن چك داده‌ام، اما باشگاه استقلال به قولش عمل نمي‌كند و بخشي از پول قراردادم را نمي‌دهد. من هم تمرين نمي‌كنم تا تكليفم روشن شود.» حرف‌هاي جباري به اينجا ختم نمي‌شود. او بابت كاري كه فتح‌الله‌زاده، مديرعامل بركنار شده استقلال انجام داده، بسيار متاسف است: «مديرعامل سابق باشگاه به من چك شخصي داد تا بدهي‌ام را بپردازم. اما صبح همان روزي كه از كار بركنار شد، منشي‌اش را فرستاد و با هزار دروغ و كلك و به بهانه تغيير دادن امضا، چكش را پس گرفت تا چك جديد با امضاي جديد بدهد. من هم باور كردم و به همين دليل اجازه دادم تا منشي‌اش به در خانه‌مان برود و چك را از مادرم بگيرد، اما بعدازظهر كه به باشگاه رفتم، فهميدم فتح‌الله‌زاده بركنار شده، واقعا بابت اين حركت فتح‌الله‌زاده متاسفم. اصلا فكر نمي‌كردم با آن همه ادعا چنين رفتاري داشته باشد.» هافبك استقلال كه دل پري بابت اين اتفاق دارد حرفش را اينگونه ادامه داد: «منكر زحمات فتح‌الله‌زاده نيستم اما آنقدر ارزش داشتم كه جواب تلفنم را بدهد يا خودش تماس بگيرد و واقعيت را بگويد نمي‌دانم چرا با دروغ و تظاهر چك را پس گرفت، من تنها ناراحتي‌ام اين است كه چرا مديرعامل باشگاه استقلال با شخصيتم اينگونه برخورد كرد. حتي بعد از اين اتفاق بارها با او تماس گرفتم اما يكبار هم جوابم را نداد. با اين شرايط دوست دارم هواداران درست قضاوت كنند و با دانستن واقعيت در موردم حرف بزنند.» و اما آخرين حرف‌هاي جباري: «من جزو آن دسته از آدم‌هايي نيستم كه براي رسيدن به يك موقعيت و يا حفظ جايگاهم مجيز ديگران را بگويم. حالا هم حاضر نيستم از حقم بگذرم و سر حرفم هستم.» جالب اينكه مديران جديد استقلال نيز عقيده دارند اين مشكل به مديريتي قبلي مربوط است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قربانى، مأمور مهار توره
    يكى از بهترين بازيكنان پرسپوليس طى هفته هاى اخير «ابراهيم توره» بوده است. مهاجمى كه كادرفنى بر خريد وى تأكيد داشت و سرانجام در ماراتنى با استقلال موفق به جذب او گرديد. اين فوروارد آفريقايى در چند بازى سرخپوشان شَم گلزنى بالاى خودش را نشان داد و ثابت كرد كه افشين قطبى مى تواند بر روى فرصت طلبى اش حساب باز كند. البته ظاهراً علاوه بر قطبى امير قلعه نويى هم حساب ويژه اى را معطوف به توره كرده و مى خواهد به هر طريق ممكن اين بازيكن را در دربى از كار بيندازد. بر اساس شنيده هاى ما قلعه نويى قصد دارد در دربى تهران توره را به صورت منطقه اى مهار كند تا اين بازيكن دائماً با مدافعان استقلال درگير باشد اما به نظر مى رسد پيروز قربانى مأمور مستقيم مهار وى در داخل محوطه جريمه آبى پوشان خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى:
    مربى اى نيستم كه فنى جواب دهم
    قلعه نويى گفت: در آستانه داربى تهران، سه امتياز بازى مقابل راه آهن بسيار باارزش بود. سرمربى استقلال تهران پس از برترى دو بر يك در ديدار مقابل راه آهن گفت: اين ديدار،دشوارترين بازى استقلال بود و به داود مهابادى به دليل بازى خوب تيمش تبريك مى گويم. راه آهن مستحق اين شكست نبود اما، استقلال نيز بسيار خوب بازى كرد و خدا را شكر مى كنم كه پيش از داربى اين سه امتياز با ارزش را بدست آورديم. وى افزود: اين بازى فراز و نشيب هاى بسيارى داشت، بازيكنان استقلال پس از دريافت گل تنها ۱۰ دقيقه همان استقلال واقعى شدند كه انتظارش مى رود و توانستند دو گل به ثمر برسانند. سرمربى استقلال تهران ادامه داد: در نيمه دوم بازى لايه هاى دفاعى را افزايش داديم چرا كه مى دانستيم راه آهن حريف خطرناكى است، با اين حال فرصت گلزنى به حريف نداديم و بر روى ضد حمله نيز موقعيت هايى داشتيم كه با بى دقتى بازيكنان از دست رفت. قلعه نويى درباره نيمكت نشينى مجتبى جبارى در ابتداى بازى نيز گفت: اين تصميم كادرفنى بود. وى درباره داربى روز جمعه تهران نيز اظهار كرد: اجازه دهيد ۲۴ ساعت از بازى راه آهن بگذرد و خستگى ما برطرف شود، بعد درباره داربى صحبت كنيد. با اين حال داربى همواره شرايط مخصوص به خود را دارد، هر چند كه معتقدم بازى مقابل پرسپوليس، آسان تر از بازى برابر راه آهن است. چرا كه در داربى بازيكنان خود وظيفه شان را مى دانند و كادرفنى مشكل چندانى ندارد. ما بايد تنها كمى بر روى مسايل روحى و روانى و فنى مربوط به اين بازى كار كنيم، اما بازيكنان به اندازه كافى انگيزه و تلاش لازم را براى اين بازى خواهند داشت. زمانى كه خبرنگارى گفت «يك سوال فنى درباره عملكرد نه چندان خوب استقلال مقابل راه آهن دارم» قلعه نويى در پاسخ گفت: من كه مربى نيستم تا فنى جواب دهم، در هر صورت بازيكنان استقلال طى هفته گذشته در باد پيروزى شش بر صفر خوابيده بودند، همان طور كه گفتم تنها ۱۰ دقيقه استقلال واقعى را ديديم، البته با اينكه در نيمه دوم به دنبال حفظ نتيجه بوديم و بازى خوبى انجام نداديم اما، راه آهن نيز فرصت گلزنى بدست نياورد. وى افزود: در هر صورت معتقدم بازيكنان استقلال بايد نگرش خود را تغيير دهند و درك كنند كه در يكى از پرافتخارترين تيم هاى آسيا بازى مى كنند، در واقع مشكل ما همين تغيير نگرش بازيكنان است. قلعه نويى در پايان با تقدير از محمدحسن انصارى فرد مديرعامل باشگاه راه آهن گفت: تنها دو سال در راه آهن بازى كردم، با اين حال اين باشگاه از من تقدير كرد اما، ۱۸ سال است كه در باشگاه استقلال هستم و دو پاى خود را براى اين باشگاه داده ام اما، عده اى مى گويند كه قلعه نويى استقلالى نيست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جبارى:
    توقع احترام دارم

بازيكن استقلال تهران گفت: با مشكلات مالى استقلال كنار آمده ام اما، توقع احترام دارم. مجتبى جبارى پس از برترى دو بر يك تيم استقلال در بازى با راه آهن پيرامون مسايل هفته گذشته و قهرش از تمرينات تيم استقلال گفت: ديگر با مشكلات مالى استقلال كنار آمده ام. من بازيكنى نيستم كه به خاطر برگشت خوردن يك چك از تمرينات قهر كنم. در طى اين چند فصل پيش آمده كه قرارداد ۵۰ ميليونى با باشگاه بسته ام و در نهايت پنج ميليون گرفته ام. هنوز پاداش قهرمانى استقلال در ليگ برتر سه سال پيش و همچنين قهرمانى تيم در جام حذفى فوتبال كشور كه امسال بدست آمد، به ما پرداخت نشده است. با اين حال شكايتى نداريم و براى استقلال بازى مى كنيم. وى افزود: با مسايل مالى باشگاه استقلال كنار آمده ايم و به آن عادت كرده ايم اما، در قبال آن توقع احترام داريم. جبارى درباره بازى استقلال مقابل راه آهن نيز گفت: دو تيم بازى بسيار خوبى انجام دادند. ابتدا راه آهن توانست بازى را در اختيار بگيرد اما، به مرور عملكرد استقلال بهتر شد و خوشبختانه توانستيم سه امتياز اين بازى را به دست آوريم. وى درباره نيمكت نشينى اش در اين بازى نيز گفت: اين تصميم كادرفنى بود. در هر صورت زمانى كه به ميدان رفتم تمام تلاشم را انجام دادم تا براى استقلال مثمرثمر باشم. وى درباره تشويق هاى تماشاگران نيز گفت: تماشاگران استقلال همواره به من لطف داشتند و من نيز در زمين تلاش مى كنم تا پاسخ محبت هاى آنها را بدهم. جبارى درباره بازى داربى نيز گفت: داربى تهران همواره حساسيت هاى مخصوص به خود را دارد البته اين بازى نيز مانند ساير ديدارهاى ليگ تنها سه امتياز دارد. اميدواريم كه بتوانيم موفقيت هاى استقلال را در بازى مقابل پرسپوليس نيز ادامه دهيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طالب لو: از دل و جان هواداران را دوست داريم
    دروازه بان استقلال گفت: سه امتياز بازى مقابل راه آهن در آستانه داربى ارزش بسيار زيادى داشت. وحيد طالب لو در پايان بازى استقلال و راه آهن اظهار كرد: خوشبختانه بازى خوبى انجام داديم و توانستيم پيروز شويم. سه امتياز اين ديدار در آستانه داربى ارزش بسيارى داشت و اميدواريم بتوانيم پيروزى هاى دو هفته اخير را در بازى مقابل پرسپوليس نيز تكرار كنيم. وى با قدردانى از حضور تماشاگران استقلال در ورزشگاه گفت: چه تماشاگران استقلال به ورزشگاه بيايند و چه نيايند بازيكنان استقلال از جان و دل، آنها را دوست دارند اما، اميدواريم جمعه آينده نيز هواداران استقلال با همين شور و هيجان به ورزشگاه بيايند تا به اميد خدا شاهد پيروزى استقلال باشيم. طالب لو در ادامه گفت: بازى داربى همواره جذابيت هاى مخصوص به خود را دارد و اميدوارم تماشاگران به ورزشگاه بيايند، از ديدن اين بازى لذت ببرند و با احترام به داور و بازيكنان حريف تنها تيم خود را تشويق كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى: هافبك هاى استقلال ستاره هستند
    مهاجم استقلال گفت: استقلال بهترين هافبك ها را دارد كه هر كدام ستاره هستند. آرش برهانى بعد از بازى مقابل راه آهن در واكنش به اينكه پايش به گلزنى باز شده است، اظهار داشت: هميشه وقتى براى استقلال گل مى زنم، اين سئوال را مى پرسند. سال گذشته هم بيشترين گل زده را براى اين تيم داشتم؛ اما باز اين را از من مى پرسيدند. وى ادامه داد: البته مى دانم توقعات از من بالا است. هميشه هم سعى كرده ام براى تيم خود اين وظيفه را انجام دهم. مقابل راه آهن هم اين كار را انجام دادم. اين مهاجم عنوان كرد: هدف من اين است كه تماشاگران را خوشحال كنم. خوشحالم كه قبل از بازى مقابل پرسپوليس توانستيم اين سه امتياز را بگيريم. برهانى درباره اينكه هافبك هاى استقلال به خوبى توانسته اند مهاجمان را تغذيه كنند، اظهار داشت: بهترين هافبك هاى ايران را داريم. هر كدام از آنها در هر تيمى بازى كنند، ستاره مى شوند. بازيكنانى مثل پولادى و نورى هم كه كمتر فرصت بازى دارند، خوب هستند. اين بازيكن در پاسخ به اينكه به نظر مى رسد در داربى فيكس است، گفت: اين موضوع مشخص نيست. كسى در استقلال نمى تواند پيش بينى كند در تركيب اصلى قرار مى گيرد. كادر فنى در اين باره تصميم گيرى مى كند و تابع آنها هستم. برهانى درباره گلزنى در شهر آورد اظهار داشت: تمام تلاشم را مى كنم كه در اين بازى گل بزنم تا هواداران خوشحال شوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظى آشتيانى به او اطمينان دارد
    قلعه نويى مى ماند حتى اگر در دربى ببازد
    تا چند هفته قبل صحبت از رفتن امير قلعه نويى بود و عده اى بر طبل بركنارى وى مى كوبيدند. از طرفى اين شايعه هم به طور كاملاً جدى شنيده مى شد كه اگر استقلال تهران نتواند از پس همنام اهوازى خود بگذردقلعه نويى از سمت خود استعفا خواهد داد و عطاى حضور در جمع آبى پوشان پايتخت را به لقايش خواهد بخشيد تا مهر بركنارى را در كارنامه كارى خود نبيند اما اين اتفاق رخ نداد و استقلال به يك پيروزى بسيار بزرگ دست يافت تا پرونده خداحافظى قلعه نويى به بايگانى سپرده شود. از طرف ديگر رفتن على فتح الله زاده هم مزيد بر علت گرديد تا ديگر هيچكس از رفتن امير حرفى به ميان نياورد. البته به نظر مى رسد داستان خداحافظى و يا بركنارى ژنرال را فعلاً بايد به بايگانى بسپاريم و فعلاً روى اين مسأله مانور چندانى نكنيم.بر اساس شنيده هاى ما اميررضا واعظى آشتيانى اعتقاد راسخى به عملكرد فنى قلعه نويى داشته و علاوه بر آن رفاقت عميقى هم با سرمربى تيمش دارد. به اعتقاد واعظى آشتيانى در شرايط كنونى امير قلعه نويى بهترين فردى است كه مى تواند استقلال را به سر منزل مقصود برساند. از طرف ديگر ( احتمال) حضور آبى پوشان در ليگ قهرمانان آسيا هم وجود دارد و نمى توان به همين راحتى دست به تغيير و تحول زد روى همين اصل اين طور كه از درون باشگاه استقلال خبر مى رسد حتى اگر آبى ها در دربى مغلوب حريف خودشان شوند نيز احتمال بركنارى قلعه نويى از سوى واعظى بسيار كم است مگر اينكه خود امير ميل به ماندن نداشته باشد و استعفا بدهد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •