جباري: براي فتحاللهزاده متاسفم
واقعا بابت اين حركت فتحاللهزاده متاسفم. اصلا فكر نميكردم با آن همه ادعا چنين رفتاري داشته باشد./ علي ابراهيمي
---------------------------------------------
مجتبي جباري، ستاره آبيها نميخواهد در تمرينات استقلال شركت كند. او براي تصميمش دليل دارد. ميگويد: «خانه خريدهام و بابت آن چك دادهام، اما باشگاه استقلال به قولش عمل نميكند و بخشي از پول قراردادم را نميدهد. من هم تمرين نميكنم تا تكليفم روشن شود.» حرفهاي جباري به اينجا ختم نميشود. او بابت كاري كه فتحاللهزاده، مديرعامل بركنار شده استقلال انجام داده، بسيار متاسف است: «مديرعامل سابق باشگاه به من چك شخصي داد تا بدهيام را بپردازم. اما صبح همان روزي كه از كار بركنار شد، منشياش را فرستاد و با هزار دروغ و كلك و به بهانه تغيير دادن امضا، چكش را پس گرفت تا چك جديد با امضاي جديد بدهد. من هم باور كردم و به همين دليل اجازه دادم تا منشياش به در خانهمان برود و چك را از مادرم بگيرد، اما بعدازظهر كه به باشگاه رفتم، فهميدم فتحاللهزاده بركنار شده، واقعا بابت اين حركت فتحاللهزاده متاسفم. اصلا فكر نميكردم با آن همه ادعا چنين رفتاري داشته باشد.» هافبك استقلال كه دل پري بابت اين اتفاق دارد حرفش را اينگونه ادامه داد: «منكر زحمات فتحاللهزاده نيستم اما آنقدر ارزش داشتم كه جواب تلفنم را بدهد يا خودش تماس بگيرد و واقعيت را بگويد نميدانم چرا با دروغ و تظاهر چك را پس گرفت، من تنها ناراحتيام اين است كه چرا مديرعامل باشگاه استقلال با شخصيتم اينگونه برخورد كرد. حتي بعد از اين اتفاق بارها با او تماس گرفتم اما يكبار هم جوابم را نداد. با اين شرايط دوست دارم هواداران درست قضاوت كنند و با دانستن واقعيت در موردم حرف بزنند.» و اما آخرين حرفهاي جباري: «من جزو آن دسته از آدمهايي نيستم كه براي رسيدن به يك موقعيت و يا حفظ جايگاهم مجيز ديگران را بگويم. حالا هم حاضر نيستم از حقم بگذرم و سر حرفم هستم.» جالب اينكه مديران جديد استقلال نيز عقيده دارند اين مشكل به مديريتي قبلي مربوط است.