تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 748 از 1404 اولاول ... 2486486987387447457467477487497507517527587988481248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,471 به 7,480 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

در ضمن شما پی اس پی تو از کجا خریدی ؟ آیا مالیات روش نکشیدن. دوستام گیر دادن یه پی اس پی برای ما بخر .
    من از بلژیک گرفتم

مثل این که تمام psp های اونجا الان با مادربورد جدید فروخته می شه...

راستشو بخوای هنوز واسم نفرستادن

ولی فکر نکنم با پست DHL مشکلی پیش بیاد

خدا کنه چیزی بابت گمرک نگیرن چون دیگه پول ندارم

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

کسی در مورد پیشرفت این آقای dark-alex خبری چیزی نداره ؟؟؟

هنوز امیدشو از دست نداده که ؟؟؟

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حالا این همه پی اس پی کپی خور از کجا اومده تو ایران مگه تولیدش متوقف نشده بود ؟

در ضمن جدیدا می گن دیگه نمی شه از دبی پی اس پی اورد چون روش 100 هزار تومن گمرک می کشن آیا این درسته ؟
    معلومه دیگه کسایی که از قبل بار داشتند حالا بار های خود را رو کرده اند.از وقتی هم که pspبا مادربورد جدید اومد یک عده که پول توی دستشون بود هرچی بار توی بازار های دبی بود که قابلیت هک شدن داشتن را خریده و الان که به اوج قیمت خود رسیده رو کرده اند.

شما به راحتی میتونی 3-4 تا بدون گمرکی بیاری.کسی کاری باهات نداره.اما مشکل اینجا هست که همه دستگاه ها دیگه با مادربورد جدید هستند.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

درباره ی 3000 میگی ؟ فعلا که خبری نیست
    ولی الکس هر موقع فریم ویر اصلی بیاد می تونیم انتظار هک شدنش رو ازش داشته باشیم
    کسی نگفت استار اوشن رو هیچ کی بازی نکرده ؟

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

معلومه دیگه کسایی که از قبل بار داشتند حالا بار های خود را رو کرده اند.از وقتی هم که pspبا مادربورد جدید اومد یک عده که پول توی دستشون بود هرچی بار توی بازار های دبی بود که قابلیت هک شدن داشتن را خریده و الان که به اوج قیمت خود رسیده رو کرده اند.

شما به راحتی میتونی 3-4 تا بدون گمرکی بیاری.کسی کاری باهات نداره.اما مشکل اینجا هست که همه دستگاه ها دیگه با مادربورد جدید هستند.
    یعنی حتی یک دونه هم نمونده ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

دارک الکس امید داره این منم که دیگه بهش امید ندارم . بالاخره یه روزی یکی هکش می کنه . حالا خوبه این کنسول دستی هستش رو نمی تونه هکش کنه قید ps3 رو که باید زد و از فکر psp2 بیرون اومد .

به نظر من دارک الکس اصلا آدم بزرگی نیست چون کارهایی که من ازش دیدم به جز هک کردن ps2 و psp slim . fat و فرم ویر هاشون نبوده . حالا که داره کنسول ها پیشرفت می کنه حتی نتونسته یه دستی رو دستگاه بکشه .

در این مورد من یک مقاله تو سایتش خوندم که مادربورد های جدید سیستم امنیتی بالایی دارند و یک توضیحاتی درباره ی کد هاش داده بود و گفته بود که داریم روش کار می کنیم . ( و به نتیجه ی هم نخواهیم رسید . مطمین باشید . حتما ( این توش نبود از خودم گفتم ) )

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

یعنی حتی یک دونه هم نمونده ؟
    مونده ولی تعدادش خیلی کمه فک کنم تا چند ماه دیگه قحطی psp بشه تو ایران کلا بازار psp کساد میشه !

8. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

Has the PSP 3000 been hacked yet?
    No currently the PSP 3000 hasn't been hacked yet. The only thing you can do as of now is use the Gripshift exploit to run a couple of homebrew games that have been created for it.

Gripshift یعنی چی ؟ و تو اینجا نوشته که از این طریق می شه تو پی اس پی 3000 بازی ریخت؟

اینم یه متن از اینکه آقای d.a دارن چی کار می کنن .

Is DAX still working on the PSP 3000 and the PSP 2000 with the TA-88v3 motherboard?
    Yes he is working on it diligently we just have to wait patiently for him to succeed and release it. He probably wont release news on it but Im certain he is working on it. If he wasnt he would have already announced it here and would have told us all but as he hasnt said that hes stopped working on them I believe he is. So please stop believing posts at other forums and comments. Just look on here at DAXs forums to check and then if he does say hes stopped working on it here then you should believe it.

واقعا اگه نتونه پی اس پی رو هک کنه باید تو سایتش بنویسه به من امید نداشته باشید . نکنه می خواد بره ps1 رو هک کنه یا آتاری .
    ( تو این مقاله نوشته ما سعی می کنیم ولی اگه نشد تو سایت می نویسیم . ) یکی نیست بگه اگه نتونید هکش کنید می خواید تا آخر عمر فرم ویر هاش رو فقط هک کنید یک دفعه اسمش رو بذاره دارک فرم ویر دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hootan0411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

بهترين حالت واسه روشنايي lcd از 4 حالت كدوم حالته؟كدوم وضعيت احتماله پيكسله سوخته رو كم ميكنه؟

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بهترين حالت واسه روشنايي lcd از 4 حالت كدوم حالته؟كدوم وضعيت احتماله پيكسله سوخته رو كم ميكنه؟
    بستگی داره کجا بخواهی بازی کنی.مثلا اگه توی یک اتاق تاریک باشه روی درجه 1 بزار تا چشم را خسته نکنه.اگه جایی هستی که نور زیاده روی درجه 4 بزار تا تصویر بهتر دیده باشه.
    من خودم معمولا روی 2 یا 3 میزارم.

12. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •