سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت : براثراشتباه فردي در مقابل پيكان تهران گل خورديم وبازي راواگذاركرديم .
اين مسابقه كه عصرجمعه دراهواز برگزارشد تيم فولاد خوزستان با يك گل مسابقه را به تيم پيكان تهران واگذاركرد.
"نناد نيكوليچ " كه درپايان مسابقه باخبرنگاران گفت وگو ميكرد،اظهار داشت : وقتي درنيمه اول با شيوه ۳ -۵ -۲نتيجه نگرفتيم درنيمه دوم سيستم بازي خود را تغيير وبه ۴- ۴ - ۲روي آورديم .
وي افزود : هدف مااز اين شيوه آن بود كه اگربه گل رسيديم با چهار مدافع بتوانيم ازگل خود نگهداري كنيم امابراثر يك اشتباه فردي كه دفاع ما مرتكب شد يگ گل خورديم و ديگرنتوانستيم آن را جبران كنيم .
نيكوليچ گفت : دراين مسابقه ماچهاربازيكن اصلي خود را بدليل محروميت و مصدوميت همراه نداشتيم و همين امر روي كيفيت كار ما اثرگذاشته بود.
وي يادآورشد : پيكان تيم شايسته و خوبي است كه براي هرتيمي مشكل ايجاد خواهد كرد.
نيكوليچ گفت : من با باشگاه فولاد خوزستان قرارداد دارم ضمن آنكه مديرفني تيمهاي پايه اين باشگاه هستم از اين رو هر همكاري كه باشگاه از من بخواهد با سرمربي جديد انجام خواهم داد.
به گزارش خبرنگارايرناسرمربي تيم فوتبال پيكان تهران در اطاق مصاحبه براي گفت وگو باخبرنگاران حاضرنشد و لذا خبرنگاران نتوانستند نظرات وي را درمورد اين بازي جويا شوند.