ایرانسل و بقیه اپراتور ها با ابن جایگاه بد برای چه اینترنت را گران می کنند؟
![]()
ایرانسل و بقیه اپراتور ها با ابن جایگاه بد برای چه اینترنت را گران می کنند؟
![]()
2 ماه پیش گفتم دلتونو به 4g خوش نکنید... قیمتا به زودی بالا میره ( البته خودمم فکر نمیکردم 2 برابر شه) چند نفر پا شدن گفتن با ویشرفت تکنولوژی مخالفی و شروع به یاوه گویی کردن!
همین الان افرادی هستن که گوشیشون نسل 2 هست! تکلیف اونا چیه؟ خود من حاضرم با همون سرویس و قیمت آنلاین شم! ولی کو؟! صرفا جهت اطلاع، یه سری گوشیای آندرویدی ارزون نسل 2 هستن و فقط شامل گوشیای عتیقه نمیشه
عزیز ۳ماهه ۶۰۰مگ ۱۲ تومن بگیر خوب
شما که به آنلاین بودن قانع هستی برات خوبه
ايرانسل از رايتل گرون تر شد تازه با سرعت مزخرف تر
فعلا فقط و فقط همراه اول
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ببخشیدا تو این چند سالی که gprs بود الان که 3g اومده چه فرقی تو اینترنت قبل و بعدش کرده ؟؟ مگر اینترنت موبایل همون اینترنت نیست؟ تازه اینا باید ارزون ترش کنن تا مشتری بیاد بیشتر حجم مصرف کنه اینا بیشتر بفروشن!!! همراه اول شبکش ناقصه و خیلی قطعی داره تازه اونم به زودی تعرفشو گرون میکنه . رایتلم که سرعتش یک مگه و خیلی جاها پوشش نسل سه نداره
Last edited by soheilsh; 22-12-2014 at 16:10.
به انلاین بودن قانع نیستم به همون 32 و حجم 2 گیگ هم گرون میگم ولی منطقی تره... من که کلا بیخیالش شدم، اصلا از 3g استفاده نمیکنم
دقيقا
اينا تازه دو بربرش كردن
به نظر من ك ملت بايد استفاده نكنن تا بلكه يه تكوني بخوره ك ماشالا ملت ما گرون شه بيشتر استفاده ميكنن
رايتل درسته رو ١ مگ بسته اما ثابته سرعتش اما ايرانس شبا ٣٠٠ كيلو هم نميرسه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
حیف که ایرانسل همچین قابلیتی نداره و گرنه یه عده الان 10 تا 10 تا بسته فعال میکردن مبادا گرونتر بشه و قحطی اینترنت بشه![]()
شما که بالای ۲تومن پول آیفون میدی خوب ماهی ۱٪ پول گوشیتو بابت اینترنت بده
چی میشه مگه؟[emoji1]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)