تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 747 از 754 اولاول ... 247647697737743744745746747748749750751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,461 به 7,470 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

2. این کاربر از bsm1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    خط من حدیدا یه مشکل عجیب پیدا کرده
    چند ساعت از اتصال که میگذره نویز یهو میره بالا و باعث میشه چراغ لینک خاموش بشه و بعد از اتصال مجدد وضعیت اینطوری میشه!!!

اگه مودمو ری استارت کنم باز فرقی نداره و وضعیت همینه.
    به طور اتفاقی متوجه شدم اگه به خط تلفنم زنگ بزنم باعث میشه دوباره لینک بپره و بعد از اتصال مجدد شرایط نرمال میشه.

ضمنا فقط مودم به خط تلفن وصله. کابل مخابراتی کرمان هم از سر خط کشیدم تا مودم.

کسی تجربه ای داره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    خط من حدیدا یه مشکل عجیب پیدا کرده
    چند ساعت از اتصال که میگذره نویز یهو میره بالا و باعث میشه چراغ لینک خاموش بشه و بعد از اتصال مجدد وضعیت اینطوری میشه!!!

اگه مودمو ری استارت کنم باز فرقی نداره و وضعیت همینه.
    به طور اتفاقی متوجه شدم اگه به خط تلفنم زنگ بزنم باعث میشه دوباره لینک بپره و بعد از اتصال مجدد شرایط نرمال میشه.

ضمنا فقط مودم به خط تلفن وصله. کابل مخابراتی کرمان هم از سر خط کشیدم تا مودم.

کسی تجربه ای داره؟
    سلام.ممکنه اتصال سیم مودم به نویز گیر یا پریز تلفن شل شده باشه.ی شاید ا اتصال سیم تلفن توی دوشاخه قطع شده و قطع و وصل میشه.کلا بهتر همه اتصالات رو چک کنید شل نباشن یا قطع نشده باشن.

Sent using Android ForumReader app

داره خودمونی میشه allric's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من تلفن گذاشتم اتاق جدا و براش نویز گیر هم وصل کردم حالا برای مودم هم که در اتاق دیگری است هم باید نویزگیر وصل کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

من تلفن گذاشتم اتاق جدا و براش نویز گیر هم وصل کردم حالا برای مودم هم که در اتاق دیگری است هم باید نویزگیر وصل کنم ؟
    بهتره که مودم نيز اسليتر جداگانه خودش رو داشته باشه

7. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان یه معما واسه خط من پیش اومده

هرکی بتونه مشکل بنده رو حدس بزنه و رفع کنه یه شیرینی بهش میدم (شیرینی غیر مالی،نیمه مالی
    )

من از صبح تا عصر روی اینترنت 8 مگابیت snr حدود 15-17 میگیرم که خوب هست،ولی دو سه ماهی میشه که عصر ساعت 6 که هوا تاریک میشه snr من به 5-6 کاهش پیدا میکنه (هر روز و بدون استثنا این اتفاق میوفته حدود ساعت 6 عصر)

کارشناس شرکت (آسیاتک) حضوری اومد گفت مشکل اینه که سیم تلفن از کنار کنتور برق رد شده،من هم به توصیه ایشون سیم رو از کنتور دور کردم و مشکل ساعت 6 بنده حل شد،ولی به جاش مشکل از ساعت 10-11 شب شروع میشه

دیگه موندم چیکار کنم،خود شرکت هم مونده،معما شده

اگر فرض بگیریم که شب ها به علت روشن بودن لوازم روشنایی منزل نویز ایجاد میشه،پس چرا ساعت 3 شب که همه چیز و حتی لامپ ها خاموش هست بازم نویز میگیرم؟ چرا تا سه ماه قبل هیچ مشکلی نداشتم؟

هرکی بتونه مشکل بنده رو حدس بزنه و رفع کنه یه شیرینی بهش میدم
    Last edited by ezzat5700; 21-11-2022 at 14:03.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

هرکی بتونه مشکل بنده رو حدس بزنه و رفع کنه یه شیرینی بهش میدم (شیرینی غیر مالی،نیمه مالی
    )

من از صبح تا عصر روی اینترنت 8 مگابیت snr حدود 15-17 میگیرم که خوب هست،ولی دو سه ماهی میشه که عصر ساعت 6 که هوا تاریک میشه snr من به 5-6 کاهش پیدا میکنه (هر روز و بدون استثنا این اتفاق میوفته حدود ساعت 6 عصر)

کارشناس شرکت (آسیاتک) حضوری اومد گفت مشکل اینه که سیم تلفن از کنار کنتور برق رد شده،من هم به توصیه ایشون سیم رو از کنتور دور کردم و مشکل ساعت 6 بنده حل شد،ولی به جاش مشکل از ساعت 10-11 شب شروع میشه

اگر فرض بگیریم که شب ها به علت روشن بودن لوازم روشنایی منزل نویز ایجاد میشه،پس چرا ساعت 3 شب که همه چیز و حتی لامپ ها خاموش هست بازم نویز میگیرم؟ چرا تا سه ماه قبل هیچ مشکلی نداشتم؟

کابل شیلدار نخریدید با اون تست کنید؟

ولی گاهی این مشکلات ممکنه از سمت شما نباشه و ممکنه مشکل از سمت خود شرکت هم باشه و هزینه بیخودی بابت خرید کابل نباید داد. ولی خب اگر براتون هزینه کابل شیلدار مهم نیست میخواین تست کنید.

اگر کابلتون شیلدار هست و باز این مشکل هست دیگه تشخیصش خیلی سخت میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

)

من دنبال شیرینی شما نیستم ولی نویز وقتی خودشو خیلی نشون میده که فاصله شما از مرکز مخابراتی نسبتا زیاد باشه ...
    فاصله شما چقدره ؟
    کارشناس آسیاتک زر مفت زده

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

مشگل DSLAM هست که مثل کامپیوتر شخصی کاربرا زیاد میشن داغ میکنه همه پارامترها افت پیدا میکنه

مخصوصا تجهیزات مخابرات که ZTE هواووی و دیگر برندهای زاغارت هستند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کابل شیلدار نخریدید با اون تست کنید؟

ولی گاهی این مشکلات ممکنه از سمت شما نباشه و ممکنه مشکل از سمت خود شرکت هم باشه و هزینه بیخودی بابت خرید کابل نباید داد. ولی خب اگر براتون هزینه کابل شیلدار مهم نیست میخواین تست کنید.

اگر کابلتون شیلدار هست و باز این مشکل هست دیگه تشخیصش خیلی سخت میشه
    کابل شیلد دار درجه یک دارم

و از کنتور برق فاصله هم دادم بهش ولی جواب نداد،تنها پیشرفتی که کرد این بود که تایم نویز از ساعت 6 عصر منتقل شد به 10-11 شب

امروز مودم رو مستقیم به سیم کوچه (سیم خود مخابرات) وصل کردم،فعلا نویز ندارم،ببینم اگه تا ساعت 11-12 امشب دووم بیاره عالی میشه،سیم مخابرات رو مستقیم آوردم توی اتاقم

مشکل از آسیاتک نیست،چون همین چند هفته پیش های وب داشتم فکر میکردم مشکل از های وب هست و تخلیه کردم اومدم روی آسیاتک،ولی تفاوتی توی نویز ایجاد نشد،تنها تفاوت این بود که آسیاتک سرعت بیشتری میده و خطم رو به جای 8 مگ روی 10 مگ بسته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •