سلام
دوستان در بعضی مواقع پست هایی رو در تاپیک می بینم که ارتباطی به عنوان تاپیک (ADSL / مخابرات استان خوزستان) نداره
لطفا با توجه به عنوان تاپیک پست بدید و اگر بحث دیگری دارید به انجمن مربوطه اون بحث مراجعه کنید
با تشکر
سلام
دوستان در بعضی مواقع پست هایی رو در تاپیک می بینم که ارتباطی به عنوان تاپیک (ADSL / مخابرات استان خوزستان) نداره
لطفا با توجه به عنوان تاپیک پست بدید و اگر بحث دیگری دارید به انجمن مربوطه اون بحث مراجعه کنید
با تشکر
سلام.بعد از 4روز قطعی دوباره اینترنتمو وصل کردن.زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل از کافو بوده.بهش گفتم این 4روز که تلف شد چی میشه گفتش با فروش هماهنگ کن باقسمت فروش تماس گرفتم میگه باید مخابرات اعلام کنه که قطعی از طرف انها بودهتا ما 4روز به اکانتت اضاف کنیم.ای داد ای بیداد تو این هفت ماهی که از مخابرات نت گرفتم سرجمع تا حالا بین 35 تا 40روز اینترنتم قطع بود.بیشترینشم دو سه ماه پیش بود به میزان دقیق یک هفته!!!!
الان من با این پینگ چه غلتی کنم؟نمیشه بازی کرد.IP هم از تک رقمی بیاد بیرون تایم اوت زیاد میشه.نتیجه هم کامل نشد که بزارم مجبور شدم عکس بزارم:
![]()
خودم فهمیدم چشه.درخواست تخلیه داده بودم دیگه.خوب تخلیه شد
دقیقاً همینطوره.حیف که گرونه.
من زنگ زدم گفتم مشکل پینگ کی حل میشه؟ ، گفت مشکل از دیتاست و معلوم نیست کی درست میشه ، بعد گفتم ممکنه تا یک ماه دیگه هم طول بکشه ؟ ، گفت آره ممکنه
(پ.ن : لحنش یه جوری بود که نمی دونم اعصابش داغون بود یا بعدش می خواست بره wc !)
واسه من دانلود مهمه که خدارو شکر چند روزه اصن قطعی ندارم دانلود هم زیر 60 نمیاد
البته پینگمم دو روزه رو 120 با 4.2.2.4
واسه من time out مهمه که خدارو شکر چند هفته هست داغونه !
من شبها دانلودم در حد صفره ! برعکس شما اصلا دانلود واسه من مهم نیست !
پینگ ما هم عددش خوبه بحث سر time out هست نه خود عدد پینگ
تخلیه کردی؟
الان کجا وصل می کنی؟
یادش بخیر،adsl مخابرات مازندران یک زمان چه سرعتی می داد
![]()
سلام مچکرم شرکت ضحی من تعرفه هاش پیدا نکردم...یه سوال دیگه داشتم خط من pcm رفتم مخابرات گفتم میخوام عادیش کنم کفتند حتما باید از خودمون اینترنت بگیری تا خطت عادی کنیم شرکت اکسین گفت اشتراک شش ماهه..راهی دیگه ای براش نیست؟ وق وقتی 2020زنگ میزنیم میگه مرکز مخابرات شما مشکل داره چمرانه ولی وقتی زنگ زدم اکسین گفت مور نداره جریانش چیه؟نیان پول بدیم بعد بگن نمیشه نصب کنند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)