تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 747 از 4105 اولاول ... 24764769773774374474574674774874975075175779784712471747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,461 به 7,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بیشتر(همه) دوستام که از مشهد دفترچه پست کردن افتادن محمد رسوال الله بیرجند . من هم باید دور و بر اردیبهشت دفترچمو پست کنم . اگه برم یک شهر دیگه و دفترچه از اونجا پست کنم امکان داره محمد رسول الله نیفتم ؟؟؟
    کسی در این باره اطلاعی داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واسه ما زاداني فرمانده گردان بود . ظهرابي هم فرمانده گروهان . 1-4 بوديم . بچه تهرانم . همين تهران هم افتادم .

پليس ديپلماتيك
    شوخی میکنی...زادانی فرمانده گردان بود؟؟؟!!! اخه زادانی سرهنگ 2 هستش و الان به نظرم سومین نفر تو پادگان از لحاظ مهم بودن پستشه
    یعنی افتادین پلیس انتظامی تهران واونجا تقسیمتون کردن به پلیس دیپلماتیک؟
    این پلیس دیپلماتیک دیگه چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کسی در این باره اطلاعی داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
    سلام من مطمین نیستم فقط شنیدم اگه دفترچه رو از استان های شمالی پست کنی زاهدان و این جور جاها نمیوفتی
    بازم می گم مطمین نیستم
    موفق باشی

4. این کاربر از pouya_2008_hh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شوخی میکنی ؟؟ فوق لیسانسش نمیتونه امریه بگیره
    اما در هر صورت مهمترین شرطش داشتن پارتی هست!!!
    زمان تحصیل به خاطر مشکلات شخصی که برام پیش اومد نتونستم برم امتحان های نهایی سوم دبیرستان رو بدم.
    بعدش تا یک سال تقریبا تو همون شوک بودم. بعد یک سال هم که رو به راه شدم دیگه نزاشتن بخونم چون وقتم گذشته بود.
    معدل دوم دبیرستانم تو رشته ی تجربی نزدیک 19 بود.

حالا هم دارم میرم سربازی که بتونم درس بخونم. میخوام تو شرایط راحت خدمت کنم که بتونم هم زمان با خدمت درسم رو هم بخونم و ادامه بدم.
    اشنا دارم که بتونه کارم رو راه بندازه ولی نمیخواستم بهش رو بندازم .حالا هم که تصمیم گرفتم بهش بگم نمیدونم باید بهش بگم چیکار برام بکنه !!! بگم دوست دارم چیکار کنم و کجا بیفتم؟ بگم بسپاره بهم درجه بدن؟ بگم برام امریه بگیره؟ بگم سپاه بیفتم؟ ارتش بیفتم؟ نیرو هوائی بیفتم؟ ...........
    به نظرتون با این شرایط چیکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کسی نمیدونه چهل دختر (تکاور) چه جور جاییه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام من الان ارشد میخونم و به احتمال زیاد تا مهر درسم تموم میشه.میخواستم واسه سرباز معلمی و یا امریه اقدام کنم.اولا اینکه اقدام کردن واسه امریه رو باید کی شروع کنم.بعدشم من تیر 89 لیسانسم تموم شد و مهر 89 ارشد قبول شدم.اون نامه ای رو هم که دانشگاه داده بود واسه نظام وظیفه موقع ثبت نام ارشد ازم گرفتن و گذاشتن تو پروندم.دی 89 از نظام وظیفه نامه ای مبنی بر دو دانشگاهی من اومد که من از طریق دانشگاه یه کپی از برگه معافیت تحصیلیم (مال کارشناسی)واسه نظام وظیفه فرستادم ولی تا مهر 90 معافیت تحصیلی من صادر نشد تا اینکه خودم رفتم نظام وظیفه شهرمون و از اونجا واسم معافیت صار کردن.میخواستم بدونم این یه سال که طول کشیده تا معافیت تحصیلی من صادر بشه واسم مشکل ایجاد می کنه؟مثلا غیبت و ... .اگه مشکل ایجاد میکنه من باید برم پلیس +10 تا مشکلم حل بشه؟اصلا میتونم همینطوری برم پلیس +10 و بگم ببینن من غیبت دارم یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

ســـلام

دوستان چند تا سئوال ساده ... لطفا جواب بدید مرسی :

- آیا کسایی که از لحاظ جثه ضعیف هستند و در مقایسه با دیگرا افراد قدرت بندی کمتری دارند ، با بقیه یکسانن ؟ یعنی براشون فرقی نمیکنه ؟

- تویه خدمت بیشتر چه چیزی بلد باشیم بهتره ؟ رانندگی ؟ آشپزی ؟ کامپیوتر ؟ ... کلا میشه رو چیزی که بلد هستیم حساب باز کنیم که به دردمون میخوره یا نه ؟

- آیا تو خدمت چیزی اختیاری هم هست ؟ مثلا موردی باشه که اگه خودت نخوای ، انجام نشه ... حالا هر چی .

مرسی

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

حالا هم دارم میرم سربازی که بتونم درس بخونم. میخوام تو شرایط راحت خدمت کنم که بتونم هم زمان با خدمت درسم رو هم بخونم و ادامه بدم.
    اشنا دارم که بتونه کارم رو راه بندازه ولی نمیخواستم بهش رو بندازم .حالا هم که تصمیم گرفتم بهش بگم نمیدونم باید بهش بگم چیکار برام بکنه !!! بگم دوست دارم چیکار کنم و کجا بیفتم؟ بگم بسپاره بهم درجه بدن؟ بگم برام امریه بگیره؟ بگم سپاه بیفتم؟ ارتش بیفتم؟ نیرو هوائی بیفتم؟ ...........
    به نظرتون با این شرایط چیکار کنم؟
    برادر به نظر من اگر آشناتون اینقد هست که بتونه هر کاری کنه بگو سپاه بندازه تهران و بعدش هم امریه برای یه ارگان نزدیک خونتون تهران
    البته اگر تهرانی هستی
    اگر سپاه نتونست ارتش نیروی دریایی یا هوایی بندازه

10. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ســـلام

- آیا کسایی که از لحاظ جثه ضعیف هستند و در مقایسه با دیگرا افراد قدرت بندی کمتری دارند ، با بقیه یکسانن ؟ یعنی براشون فرقی نمیکنه ؟

- تویه خدمت بیشتر چه چیزی بلد باشیم بهتره ؟ رانندگی ؟ آشپزی ؟ کامپیوتر ؟ ... کلا میشه رو چیزی که بلد هستیم حساب باز کنیم که به دردمون میخوره یا نه ؟

- آیا تو خدمت چیزی اختیاری هم هست ؟ مثلا موردی باشه که اگه خودت نخوای ، انجام نشه ... حالا هر چی .

مرسی
    معمولا اونهایی که جثه بزرگتری دارن و جزبه بیشتری دارن تو تیررس ارشد شدن هستن
    بهتره رو نکنید که چه چیزی بلدید ، البته نه همیشه مواقع ، مثلا موقع گزینش یگان اگه دیدین دارن میفرستنتون شهری غیر شهر شما
    آره هست ، مثلا نخوای بری مرخصی استحقاق ! کلا چیزایی که اختیاری هستن معمولا سودش به نفع خود یگانی هست که توش خدمت میکنین ! یا مثلا لوازم استحقاقی تون رو نخواین بگیرین !

12. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ســـلام

مرسی
    سلام
    دوست عزیز من تجربه خودمو میگم البته در نیرو انتظامی
    بله اکثرا یکسان هستند
    به نظره بنده کامپیوتر مهمترین چیزه مخصوصا تایپ کردن و کار با ورد بعدش رانندگی
    تجربه در هنگ مرزی زاهدان
    فکر کنم تنها جیزی که دست خودت باشه اینه که وقت مرخصی باشه و نخوای بری
    موفق باشی

14. این کاربر از pouya_2008_hh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •