کسی در این باره اطلاعی داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .![]()
کسی در این باره اطلاعی داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .![]()
شوخی میکنی...زادانی فرمانده گردان بود؟؟؟!!! اخه زادانی سرهنگ 2 هستش و الان به نظرم سومین نفر تو پادگان از لحاظ مهم بودن پستشه
یعنی افتادین پلیس انتظامی تهران واونجا تقسیمتون کردن به پلیس دیپلماتیک؟
این پلیس دیپلماتیک دیگه چیه؟
سلام من مطمین نیستم فقط شنیدم اگه دفترچه رو از استان های شمالی پست کنی زاهدان و این جور جاها نمیوفتی
بازم می گم مطمین نیستم
موفق باشی
زمان تحصیل به خاطر مشکلات شخصی که برام پیش اومد نتونستم برم امتحان های نهایی سوم دبیرستان رو بدم.
بعدش تا یک سال تقریبا تو همون شوک بودم. بعد یک سال هم که رو به راه شدم دیگه نزاشتن بخونم چون وقتم گذشته بود.
معدل دوم دبیرستانم تو رشته ی تجربی نزدیک 19 بود.
حالا هم دارم میرم سربازی که بتونم درس بخونم. میخوام تو شرایط راحت خدمت کنم که بتونم هم زمان با خدمت درسم رو هم بخونم و ادامه بدم.
اشنا دارم که بتونه کارم رو راه بندازه ولی نمیخواستم بهش رو بندازم .حالا هم که تصمیم گرفتم بهش بگم نمیدونم باید بهش بگم چیکار برام بکنه !!! بگم دوست دارم چیکار کنم و کجا بیفتم؟ بگم بسپاره بهم درجه بدن؟ بگم برام امریه بگیره؟ بگم سپاه بیفتم؟ ارتش بیفتم؟ نیرو هوائی بیفتم؟ ...........
به نظرتون با این شرایط چیکار کنم؟
کسی نمیدونه چهل دختر (تکاور) چه جور جاییه؟
سلام من الان ارشد میخونم و به احتمال زیاد تا مهر درسم تموم میشه.میخواستم واسه سرباز معلمی و یا امریه اقدام کنم.اولا اینکه اقدام کردن واسه امریه رو باید کی شروع کنم.بعدشم من تیر 89 لیسانسم تموم شد و مهر 89 ارشد قبول شدم.اون نامه ای رو هم که دانشگاه داده بود واسه نظام وظیفه موقع ثبت نام ارشد ازم گرفتن و گذاشتن تو پروندم.دی 89 از نظام وظیفه نامه ای مبنی بر دو دانشگاهی من اومد که من از طریق دانشگاه یه کپی از برگه معافیت تحصیلیم (مال کارشناسی)واسه نظام وظیفه فرستادم ولی تا مهر 90 معافیت تحصیلی من صادر نشد تا اینکه خودم رفتم نظام وظیفه شهرمون و از اونجا واسم معافیت صار کردن.میخواستم بدونم این یه سال که طول کشیده تا معافیت تحصیلی من صادر بشه واسم مشکل ایجاد می کنه؟مثلا غیبت و ... .اگه مشکل ایجاد میکنه من باید برم پلیس +10 تا مشکلم حل بشه؟اصلا میتونم همینطوری برم پلیس +10 و بگم ببینن من غیبت دارم یا نه؟
ســـلام
دوستان چند تا سئوال ساده ... لطفا جواب بدید مرسی :
- آیا کسایی که از لحاظ جثه ضعیف هستند و در مقایسه با دیگرا افراد قدرت بندی کمتری دارند ، با بقیه یکسانن ؟ یعنی براشون فرقی نمیکنه ؟
- تویه خدمت بیشتر چه چیزی بلد باشیم بهتره ؟ رانندگی ؟ آشپزی ؟ کامپیوتر ؟ ... کلا میشه رو چیزی که بلد هستیم حساب باز کنیم که به دردمون میخوره یا نه ؟
- آیا تو خدمت چیزی اختیاری هم هست ؟ مثلا موردی باشه که اگه خودت نخوای ، انجام نشه ... حالا هر چی .
مرسی
برادر به نظر من اگر آشناتون اینقد هست که بتونه هر کاری کنه بگو سپاه بندازه تهران و بعدش هم امریه برای یه ارگان نزدیک خونتون تهرانحالا هم دارم میرم سربازی که بتونم درس بخونم. میخوام تو شرایط راحت خدمت کنم که بتونم هم زمان با خدمت درسم رو هم بخونم و ادامه بدم.
اشنا دارم که بتونه کارم رو راه بندازه ولی نمیخواستم بهش رو بندازم .حالا هم که تصمیم گرفتم بهش بگم نمیدونم باید بهش بگم چیکار برام بکنه !!! بگم دوست دارم چیکار کنم و کجا بیفتم؟ بگم بسپاره بهم درجه بدن؟ بگم برام امریه بگیره؟ بگم سپاه بیفتم؟ ارتش بیفتم؟ نیرو هوائی بیفتم؟ ...........
به نظرتون با این شرایط چیکار کنم؟
البته اگر تهرانی هستی
اگر سپاه نتونست ارتش نیروی دریایی یا هوایی بندازه
معمولا اونهایی که جثه بزرگتری دارن و جزبه بیشتری دارن تو تیررس ارشد شدن هستن
بهتره رو نکنید که چه چیزی بلدید ، البته نه همیشه مواقع ، مثلا موقع گزینش یگان اگه دیدین دارن میفرستنتون شهری غیر شهر شما
آره هست ، مثلا نخوای بری مرخصی استحقاق ! کلا چیزایی که اختیاری هستن معمولا سودش به نفع خود یگانی هست که توش خدمت میکنین ! یا مثلا لوازم استحقاقی تون رو نخواین بگیرین !
سلام
دوست عزیز من تجربه خودمو میگم البته در نیرو انتظامی
بله اکثرا یکسان هستند
به نظره بنده کامپیوتر مهمترین چیزه مخصوصا تایپ کردن و کار با ورد بعدش رانندگی
تجربه در هنگ مرزی زاهدان
فکر کنم تنها جیزی که دست خودت باشه اینه که وقت مرخصی باشه و نخوای بری
موفق باشی
هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)