حیلی سرعتش مزخرف شده
پینگم تو کانتر 300 شده
قبلا 30 بودم !
سرعت دانلودم 15 شده
قبلا 160 الی 200 بودم!
سرعت آپلودم پایین اومده !
من تو شیراز منطقه شهرک پرواز زیر نظر مرکز مدرس هستم!
به کاوش رایانه ( نماینده رسمی ) میگم این مشکلات هست
میگه خوبه که !
حیلی سرعتش مزخرف شده
پینگم تو کانتر 300 شده
قبلا 30 بودم !
سرعت دانلودم 15 شده
قبلا 160 الی 200 بودم!
سرعت آپلودم پایین اومده !
من تو شیراز منطقه شهرک پرواز زیر نظر مرکز مدرس هستم!
به کاوش رایانه ( نماینده رسمی ) میگم این مشکلات هست
میگه خوبه که !
اومدن اول گولمون زدند که
مژده مژده : بیایید که بدون یوزر نیم و پسورد میتونید دانلود کنید !
بعدش اومدن هدف پلیدشون رو رو کردند و گفتند که بفرما شما سرعت بیشتر از 30 نمیتونید دانلود شبانه کنید!
تو شیراز که سرویس نا محدود ارائه نمیدند!
ولی خدایش یکی از دوستام میگه تو اسیاتک سرعت دانلود نا محدود 30 تا 40 ثابته ولی خداییش می ارزه
من که الان سرعتم پایین اومده و پینگم هم رفته بالا
اگه همینجور ادامه بدند من میرم اسیاتک
شما هم در مشهد بودید؟
سرعت روزانم شده نصف , شبانمم یک بیستم ,دیگه شارژ نمیکنم , میرم یه شرکت دیگه
بله. صبانت ر.ی.د.ی به خدت. خاک بر سر حروم خورت.
واقعا اگه دوستان همه با هم از صبانت بریم و به دیگران هم شدید توصیه کنید از صبانت اشتراک نگیرند اقدام تأثیر گذاریه ولی اینکه فقط حرفشو بزنیم یا فقط یکی دو نفر اشتراکشون رو عوض کنند هیچ تأثیری نداره .
من که مصمم هستم تا آخر همین ماه برم روی یه ISP دیگه .
بچه ها مقصد بعدی کدوم ای اس پی پیشنهاد می کنید که شبانه رایگانشم خوب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این صبانت غیرقابل تحمل شده من از 128 رفتم 1 مگ بازم شرایط تغییری نکرد ....فاتحه این صبانت خونده شده
دیگه روزهای خوب تموم شد
دوستان لطف کنید isp های مختلف رو بررسی کنیم و به جای حرف زدن عمل کنیم . این عمل مدیریت فاسد و افتابه دزد صبا نت شایسته کوچ دسته جمعی ماست وگرنه شابسته همین رفتار هستیم از یه مشت دله دزد 5 کلاس سواد که با رانت اومدن شدن مدیریت صبا نت
Last edited by shohreh; 28-08-2012 at 02:11.
دیگه عملا باید از سرعت 220 کیلوبیت شبانه مخصوص سرویس های 128 کیلوبیت خداحافظی کنیم لعنتی
من که فکر نکنم تو مشهد شرکت دیگه ای پیدا بشه سرعت شبانه اش یرای سرویس های 128 کیلوبیت بالاتر از 60 کیلوبیت باشه فعلا تو این اوضاع اینترنت ایران بیماره که علت داره و خدا داند و بس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)