سلام دوست عزیز اول ببین که خونه شما در چه منطقه ای از شبکه وایمکس ایرانسل قرار دارد. اگر سبز است که میتونید مودم یو اس بی یا وای فای دار و یا همراه تهییه کنید و لی اگر منطقه زرد است که باید مودم بیرونی تهییه کنید البته مودم بیرونی را نیز میتونید در منطقه سبز هم استفاده کنید و فقط هزینه تون بالا میره. اما در مورد تعرفه باید بگم که من خودم این ماه تعرفه یک مگا بیت بر ثانیه اعتباری انتخاب کردم که باید بگم که به نسبت 512 که داشتم بهتره اما متاسفانه چند روزی هست که کمی سرعتش کم شده اما اون روزهای اول ماه خیلی خوب و عالی بود. این موضوع را هم خدمتت عرض کنم که در اسفند ماه و فروردین ماه سرعت و کیفیت درحد مناسب و خوب بود اما یواش یواش خراب شد علت این امر هم بد قولی شرکت زیر ساخت هستش. طبق اعلام رسمی بعضی از شرکت ها، شرکت زیر ساخت قرار بود بابت ارائه سرویس اینترنت با کیفیت مناسب به مشترکانشون به آن شرکت ها تخفیف 20% بده اما بد قولی کرده و هنوز خبری از آن بیست درصد نشد به خاطر همین هم شرکت ها هم کیفیت را به حالت سابق بازگرداندند.
در مورد وایمکس ایرانسل هم باید بگم که طبق نظر سنجی و بررسی یکی از نشریات رسمی کشور که مطلب آن هم در اینترنت منتشر شد ، کیفیت وایمکس ایرانسل به نسبت مبین نت خیلی خیلی بهتر و مناسب تر است، هم از لحاظ قیمت تعرفه ها و هم قیمت و کیفیت مودم ها، ایرانسل به جای اینکه پوشش شبکه خود را در کشور به سرعت گسترش دهد ، روی کیفیت شبکه کار کرد تا در همین چند شهر بتواند پوشش خوب را ارائه دهد اما مبین نت پوشش گسترده و تا حدودی سراسری ارئه نمود اما با کیفیت بسیار پایین و کمی گران، اگر خودتون هم توجه کرده باشید ایرانسل آرام آرام پوشش شبکه خود را گسترش میدهد که این امر به خاطر این است که ابتدا زیر ساخت ها را آماده و سپس تقویت میکند بعد اعلام ارائه خدمات میکند.
دوست عزیز اما در کل باید بگم که تصمیم با خودت همست و من هم هرگز نمیگم که تعرفه دو مگ را انتخاب نکن بلکه انتخاب کن و تجربه کن ببین که چطور است. در مورد مودم هم اول باید منطقه خودتو چک کنی و بعد انتخاب کن. موفق باشی