پس با توجه به بودجه یا مدل 940 بگیر یا 840.
پس با توجه به بودجه یا مدل 940 بگیر یا 840.
شما که بلوری پلیر داری پس باید یه سیستمی بگیری که دیگه بیخودی پول پای پلیرش ندی پس مدلای 424 و 717 و 212 و اینا رو بیخیال شو.
1312 دنون بلندگوهاش کوچیکه ولی جزئیات صداش بالاست.پایه هم می تونی براش بخری و یا به دیوار وصلش کنی.ارزش هزینه کردن رو داره.
مدل rs33 هم با توجه به اینکه آمپش صداهای HD رو ساپورت نمیکنه پس نمی تونی نهایت لذت رو از صدای فیلم های بلوری ببری پس پیشنهاد نمیشه.
مدل ES33 و rs777 هم مدلای خوبی هستند.
با توجه به اینکه بودجه شما برای این مدل ها کم هست پس من پیشنهاد می کنم یا صبر کنید و بودجتون رو افزایش بدید و از این سه مدلی که گفتم یکی رو انتخاب کنید و از صدا لذت ببرید یا با همون بودجه یه مدل معمولی مثل مدل 717 تهیه کنید و استفاده کنید.البته نه اینکه مدل 717 مدل بدی باشه منظورم اینه که شما با توجه به اینکه بلوری پلیر دارید خرید مدلی مثل 717 عاقلانه نیست.
خب مطمئنا پایونیر یه سر و گردن از سامسونگ بالاتره.
arc همخوانی داره.کیفیت HDMI از اپتیکال بالاتره.
منظورتون چه نوع زیرنویسیه؟کلا این بحث زیرنویس واسه خودتش داستانیه.
منظورم srt و vob البته مشکلی نداره می تونم با خود tv پخش کنم صدا را با arc از سینما پخش کنم.
تشکر ویژه بابت راهنمایی
الان این پک denon 1312 که توی بازار ما هست کدوم یک از ایناست؟؟
![]()
سلام
اینه:
وگرنه که بقیه شون با قیمت 1.5چه حالی میداد. اما افسوس
![]()
Last edited by farhadoo; 19-01-2013 at 12:55.
خروجی این پکیج چند واته؟؟
اساس دنون 1312 و پایونیر rs777 با هم فرق فوکوله. دنون کیفینی هست با حجم صدای خیلی پاینتر از پاییونیر. ولی پایونیر تودوروکی هست و مخصوص دنس و پارتی هست با سابووفر قوی .و کیفیت و تفکیک صداش از دنون پایینتر است.
دنون برای موزیک گوش کردن خوبه چون موزیک، استریو هست و همه بانداش یه قدرت صدا رو پخش می کنن. ولی پایونیر وقتی باهاش فیلم میبینی و لو بیس رو اجرا میکنه موهات سیخ میشه(مثلا صدای هلیکوپتر رو گوش کنی دلت میریزه) از اون طرف هم واسه موزیک پارتی خوبه تا آهنگ های کیفیتی.
خلاصه بگم وقتی با دنون آهنگ گوش می کنین کمتر از پایونیبر خسته میشین!!!
در ضمن اینا همه نظرات بنده هست و صدا سلیقه ای می باشد.
البته من صدای این دنون رو نشنیدم سری بالاترش رو شنیدم. که از نظر اندازه بانداهای این دنون این حدس رو میزنم که کیفیتی باشه تا قدرتی.
Last edited by hamidcrazy2; 19-01-2013 at 13:58.
فکر کنم روی هر کانال 75 وات و ساب ووفر هم 150 باید باشه.کلا میشه دور و بر 500.
این 727 قابیلت پخش mkv های حجیم بالای 10 گیگ رو داره؟؟ یا باید جداگانه HD پلیر تهیه کنم؟؟ اگه داره زیرنویس فارسی چطوریه وضعیتش؟
Last edited by msoft; 19-01-2013 at 20:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)