تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 747 از 773 اولاول ... 247647697737743744745746747748749750751757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,461 به 7,470 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1- چرا همه در مورد lcd سامسونگ d585 را توصیه میکنند ولی کسی lg 5300 که 100 هرتز هم هست را توصیه نمیکند؟ایا این پنل مشکل خاصی دارد یا سامسونگ برتری محسوسی نسبت به ان دارد؟
    2-سوال دوم اینکه پنل شارپ 5600x ایا 50 هرتز است یا 100 هرتز؟
    3-و در انتها از بین این 3 مدل کدام بهترین انتخاب میباشد؟
    لطفا یک ادم با تجربه و بدون قصد تبلیغاتی جواب بده.چون به نظر میرسه کم کم این تاپیک تبدیل به تاپیک اختصاصی تبلیغ شارپ میشه و بی دلیل و بدون ذکر مشخصات تبلیغ میکنند چون شارپ برند ژاپنی است (هر چند در ایران اسمبل میشه) همه باید شارپ بخرند

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم با کارت سخا تلویزیون خریدم. 37 صنام. بالای 1500 نمیتونی چیزی بگیری . پس فقط میمونه led 42صنام و 40 ایکس ویژن . ضمنا اینم بگم که معلوم نیست چقدر سود میاد روش چون ما وقتی گرفتیم گفتن سود 4% ولی کم کم داره 12% رد میکنه
    يعني نميشه مابه التفاوتش رو نقدي داد؟
    آره نامردا همون اول 12% ميكشن رو قيمت يعني 12% درصد گرونتر از قيمت نقدي ميدن بعدشم كه سالي 4% سودشه منم بهش گفتم بي خيال شه ولي جفت پاشو كرده تو يه كفش!

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

ببین tirdad جان کیفیت تصویر 3d مدل st30 از کیفیت 3d مدل ex720 بهتره . اگه دیدن تصاویر خوب 3d برات مهمه st30 رو بگیر.
    ex720 کیفیت تصویر 2d اش از 3d اش بهتره ولی جزء tv های خوب هست .

درسته اما مساله اینه که آیا تصویر دو بعدی sony ex720 از 50 st30 برتره اگر آره در چه حدی هست؟
    و اینکه مصرف برق st30 چند برابر led هست؟
    اگر نصاویر دوبعدی یکسان باشه پس st30 هم در سایز هم در سه بعدی برتره پس انتخاب بهتری هست

4. 2 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

يعني نميشه مابه التفاوتش رو نقدي داد؟
    آره نامردا همون اول 12% ميكشن رو قيمت يعني 12% درصد گرونتر از قيمت نقدي ميدن بعدشم كه سالي 4% سودشه منم بهش گفتم بي خيال شه ولي جفت پاشو كرده تو يه كفش!
    من از فروشگاه اتکا گرفتم . اونجا گفت نمیشه ولی نمایندگی صنام گفت میشه مابقیشو نقدی بدی. باید چندجا سوال کنی. فروشگاه فرهنگیان هم اینکارو میکنه.
    البته تو روزنامه خوندم که حسابدارای بانک با حسابدارای اموزش و پرورش در مورد همین سود با هم مشکل پیدا کردن. بخاطر همین تو کم کردن از حقوق مشکل پیدا کردن.

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان در انتخاب بین 50 st30 و 46 ex720
    کدام رو ترجیح میدهید به چه علت؟
    شک نکن 50st30. خیلی سرتره......... 3بعدی و کنتراست بالاتر و بهتر و ...................

7. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته اما مساله اینه که آیا تصویر دو بعدی sony ex720 از 50 st30 برتره اگر آره در چه حدی هست؟
    اگر نصاویر دوبعدی یکسان باشه پس st30 هم در سایز هم در سه بعدی برتره پس انتخاب بهتری هست
    2بعدی st30 هم بهتره............... من هردورو از نزدیک دیدم دوست من.........
    مصرفش هم تقریبا 2برابر ex720............. ولی کیفیت رو به مصرف کمتر ندید........ حدود 350وات مصرف داره...........

9. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از راهنماییت سپاسگزارم سمیرا جان. ولی من یادم رفت بگم که یه مدل 46 اینچ میخوام. حالا نظرت چیه؟
    ببین اگه میتونی 500 تومن بودجت رو افزایش بدی 46le8300x بهترین پیشنهاد منه اونم به خاطر اینکه این تلویزیون کواترونه و شارپ با افزودن رنگ زرد به 3 رنگ اصلیش تصاویر زنده و بی نظیری رو به وجود آورده و اگه کیفیت تصویر این tv رو با tv های RGB مقایسه کنی زنده بودن تصاویر و زیبایی رنگ زردش رو کاملا" احساس میکنی ولی اگه نمیخوای بیشتر هزینه کنی و 3d هم برات مهم نیست همون 46ex520 سونی هم گزینه خوبیه و dvbt هم داره .

11. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تصویر 2 بعدی st30 بهتر هست ولی موضوعی که هست اینه که کیفیت تصویر 2 بعدی ex720 هم خیلی خوبه و به نظر من اگه کیفیت 3D برات خیلی مهم نیست با توجه به مصرف برق زیاد st30 همون گزینه ex720 رو انتخاب کن .

13. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

با یک جستجوی ساده و مشاهده عینی متوجه میشید که تلویزیون Ex520 تصویر مطلوبی نداره و اصلا در اون رنج قیمتی توصیه نمیشود..

یه توصیه ای به همه دوستان دارم و داشتم این هست که قبل از پرس و جو یه بررسی چشمی اجمالی + جستجو کوتاه رو داشته باشند..
    تو همین  تاپیک من چندین مورد از رد شدن این تی وی تو خاطرم هست

لینک تاپیک تلویزیون ex520
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای بررسی چشمی تصویر این لینک کمک خوبی میکنه

محاسبه هزینه برق در پلاسما و تاثیر آن در قبوض برق

Last edited by AMIRHJ; 14-02-2012 at 16:57.

15. 3 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

وقتی یه تلویزیون تصویر 3D خوبی میده یعنی پانل قوی داره پس دو بعدی هم خوب هست

17. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •