لطفا کرک پچ کنامی رو یکی بزاره.اون پچی که برای آنلاین بازی کردن دانلود میشه.
لطفا کرک پچ کنامی رو یکی بزاره.اون پچی که برای آنلاین بازی کردن دانلود میشه.
Last edited by vampyre; 02-11-2009 at 17:22.
آقا این اصلا مشکل نیست...بازیهایی که غروب برگزار میشن غروب خورشید باعث اون نور میشه که کونامی بدبخت اومده طبیعی کار کنه! نمی دونست که اینو به عنوان ایراد برداشت می کنید!
اتفاقا من اولین بار دیدمش گفتم ایول...چقدر باحال و طبیعی کار کرده!
Last edited by malkemid; 02-11-2009 at 17:34.
دوستان عزیز توصیه می کنم حتما این پک چمن مخصوص ورزشگاه Giuseppe Meazza را دانلود کنید و از کیفییت و تنوع چمنش لذت ببرید حجمش هم بسیار مناسبه و بنده خودم امتحان کردم ، 4نوع چمن بسیار با کیفییت و زیبا داره....(حجم 5.1 MB )
پسوند فایل هم 7z هست که فکر کنم همه بدونن چیه اگر هم نرم افزار برای باز کردنش پیدا نکردید کافیه یک سرچ کوچیک بکنید.
کافیه بعد از دانلود داخل فولدر dt07.img در کیت سرور بریزید.
لینک های مختلف برای دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم از rapidbaz برای یک هفته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا یکی جواب بده؟
با کیت سرور 9 نشد.؟
آقا هرکی فهمید دریغ نکنه ! خیلی بده اینجوری...
بر هر با بازی کردن باید Restart کنیم بریم تو XP.
toye in post hame chi ro neveshte
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
az inja ham mitoni akharin path boundesliga ro begiri ke tim haye englis ro ham miare
bebakshid sistem mored dasht farsi natonestam taip konamکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینارو خوندم .
من همون پچ که نوشته لباس لیگ انگلیس رو درست میکنه دارم می ریزم تو همون پوشه exaple-root1 داخل پوشه
img خود فولدر dt0c.img رو کپی میکنم داخل همین img بعد نصب میکنم هیچ اتفاقی نمی یوفته.
آقا بازی نسبت به نسخه قبلی بهتره یا بد تر یا فرقی نکرده ؟
بازی خیلی بهتر شده.مد مستر لیگ واقعا تغییر زیادی کرده.کیفیت چمن بهتر شده.طبیعی شده.گرافیک خیلی بهتر شده.گیم پلی زیاد تغییر نکرده.تاکتیک ها بهتر پیاده میشن. بازیکنا فضا ها به خوبی در مقابل حمله پر میکنن.
پیشنهاد میکنم بازیو بگیر حتما .
خيلي بهتر شده احمد جون
در ضمن از لحاظ گرافيك پيشرفت فوق العاده اي كرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)