سلام...
من از دیشب شدیدا مشکل پیدا کردم با این مودمم ...ایسوز وایرلس 604g
بعد از روشن کردن حدود 10 دقیقه در صورت خوش شانسی شبکه رو پیدا میکنه و مستقیم وصل میشه......
دو بار ویندوز عوض کردم بازم همینجوری هست....3 بار هم ریستش کردم بازم همینجوری هست؟ اخرین ابدیت هم کردم...چی کار کنم به نظر شما؟
جالبه تو همون یک ربع که کلا هیچ کاری نمیشه با مودم کرد....با زدن 192.168.1.1 هم وارد منوی مخفی مودم ..نمیشه؟؟!!!!!
چه بلایی سرش اومده؟
تو ایکس پی با حالت کانکشن دستی وصل میشه سریع...ولی با تنظیمات اتوماتیک یا همونpppoe شانسی میاد بالا بعد از حدود یک ربع....یعنی وصل میشه......................
تو حالت کانکشن دستی مودم یا همون حالت bridging مشکلی نیست و سریع وصل میشه ولی دو تا شبکه پایین ایجاد میشه تو تولبار...که یکیش با علامت تعجب زرد ارور داده و لی دیگری مشکل نداره و کار میکنه !!!!!!!
دوستان فهمیدند چه بلایی سرم اومده !!!
کانکشن اولی مال شبکه بین مودم و کامپیوتره کانکشن دومی مال ppoe که از طریق همون کانکشن اولی به مودم و اینترنت وصل میشه.
در حالت اتوماتیک بعضی وقت ها تجهیزات سرویس دهنده اذیت میکنن و طول میکشه تا وصل شه و آیپی بگیره.
شما برای اینکه در همین حالت bridge مشکلت حل بشه و کانکشن اولیت زود وصل شه باید برای کانکشن اولی آیپی دستی وارد کنی تا دیگه سه ساعت دنبال آیپی نگرده بعدشم ارور بده.
192.168.1.5 ip
subnetmask 255.255.255.0
default gateway 192.168.1.1
اگرم دوباره مودمو گذاشتی رو اتومات باید این کانکشن اولی رو دوباره آیپیشو بزاری اتومات تا به اینترنت وصل شی.