تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 747 از 1759 اولاول ... 24764769773774374474574674774874975075175779784712471747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,461 به 7,470 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

سلام...

من از دیشب شدیدا مشکل پیدا کردم با این مودمم ...ایسوز وایرلس 604g

بعد از روشن کردن حدود 10 دقیقه در صورت خوش شانسی شبکه رو پیدا میکنه و مستقیم وصل میشه......

دو بار ویندوز عوض کردم بازم همینجوری هست....3 بار هم ریستش کردم بازم همینجوری هست؟ اخرین ابدیت هم کردم...چی کار کنم به نظر شما؟

جالبه تو همون یک ربع
    که کلا هیچ کاری نمیشه با مودم کرد....با زدن 192.168.1.1 هم وارد منوی مخفی مودم ..نمیشه؟؟!!!!!

چه بلایی سرش اومده؟

تو ایکس پی با حالت کانکشن دستی وصل میشه سریع...ولی با تنظیمات اتوماتیک یا همونpppoe شانسی میاد بالا بعد از حدود یک ربع....یعنی وصل میشه......................

تو حالت کانکشن دستی مودم یا همون حالت bridging مشکلی نیست و سریع وصل میشه ولی دو تا شبکه پایین ایجاد میشه تو تولبار...که یکیش با علامت تعجب زرد ارور داده و لی دیگری مشکل نداره و کار میکنه !!!!!!!

دوستان فهمیدند چه بلایی سرم اومده !!!

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

سلام دوستان می بخشید مزاحم اوقات شدم فقط یک سوال دارم که منو بد جور عصبی کرده و چون جوابشو ندارم گفتم از شما بزرگواران بپرسم که شاید کسی از شما تجربه ای در این بخش داشته باشه
    سوال:بنده یک اشتراک دی اس ال از مخابرات مرکز سلمان فارسی گرفتم با سرعت 128 ، بهد از فعال شدن اینترنت از طرف مخابرات، بنده برای خرید مودم اقدام کردم و یک مودم Tp_Link مدل TD_W8901G خریداری کردم که وایرلس دار هستش بعد من طبق دستور العمل خودش مودم را به دستگاه و خط تلفن وصل کردم طبق نقشه ی داخل راهنماش بعد در داخل ویندوز(7=سون) شروع به نصب مودم از طریق درایور ش کردم حالا وسط نصب این پیغام رو می ده

من تمامی کابل ها و اتصالات رو هم چک کردم ولی باز نصب نمی شه
    تازه وقتی آی پی می دم و وارد صفحه ی کانفیگ می شم بازم طبق دستورالعمل کار می کنم ولی مشکل اینه که چراغ اینترنت روی مودم روشن نمی شه و جالب اینه که مودم چراغ ADSLروشنه و با اینکه کانفیگ نشده وقتی کانکشن PPPOE درست کردم وارد اینترنت می شه مثل همین الان اما خود مودم مستقیم نمی تونه به اینترنت وصل بشه چه کنم
    ؟
    لطفا دوستان کمک کنند
    دوست عزیز این مودم اصلاً درایور نمیخواد. درایور برای مودم های یو اس بی دار میریزن که کامپیوتر یو اس بیشو بشناسه.

اگه لن کامپیوترت درسته و وقتی با کابل شبکه به مودم وصلی مودمو روشن کن تو آدرس اینترنت اکسپلورر بزن 192.168.1.1 بعد اینتر کن وارد صفحه تنظیمات مودم میشی اسمو رمزشم تو راهنما هست. اسمش ادمینه رمزشم برا هر مودم فرق میکنه تو راهنماش نگاه کن.

وقتی وارد صفحه تنظیمات مودم شدی برو تو قسمت wan
    ازحالت BRIDGE یا پل بردار بزار مودمو رو PPOE LLC
    VPI بزار 0 VCI بزار 35 یوزر پسوردتم وارد کن سیو کن بعدش دیگه اتومات به اینترنت وصل میشه.

برای وایرلشم باید از تو گزینش روشنش کنی پیشنهاد میکنم مک آیپی دیوایسهایی که میخوان بهش وصل بشن دونه دونه برای مودم تعریف کنی تا کس دیگه ای نتونه به اینترنتت وصل شه.

3. این کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

سلام...

من از دیشب شدیدا مشکل پیدا کردم با این مودمم ...ایسوز وایرلس 604g

بعد از روشن کردن حدود 10 دقیقه در صورت خوش شانسی شبکه رو پیدا میکنه و مستقیم وصل میشه......

دو بار ویندوز عوض کردم بازم همینجوری هست....3 بار هم ریستش کردم بازم همینجوری هست؟ اخرین ابدیت هم کردم...چی کار کنم به نظر شما؟

جالبه تو همون یک ربع که کلا هیچ کاری نمیشه با مودم کرد....با زدن 192.168.1.1 هم وارد منوی مخفی مودم ..نمیشه؟؟!!!!!

چه بلایی سرش اومده؟

تو ایکس پی با حالت کانکشن دستی وصل میشه سریع...ولی با تنظیمات اتوماتیک یا همونpppoe شانسی میاد بالا بعد از حدود یک ربع....یعنی وصل میشه......................

تو حالت کانکشن دستی مودم یا همون حالت bridging مشکلی نیست و سریع وصل میشه ولی دو تا شبکه پایین ایجاد میشه تو تولبار...که یکیش با علامت تعجب زرد ارور داده و لی دیگری مشکل نداره و کار میکنه !!!!!!!

دوستان فهمیدند چه بلایی سرم اومده !!!

کانکشن اولی مال شبکه بین مودم و کامپیوتره کانکشن دومی مال ppoe که از طریق همون کانکشن اولی به مودم و اینترنت وصل میشه.

در حالت اتوماتیک بعضی وقت ها تجهیزات سرویس دهنده اذیت میکنن و طول میکشه تا وصل شه و آیپی بگیره.

شما برای اینکه در همین حالت bridge مشکلت حل بشه و کانکشن اولیت زود وصل شه باید برای کانکشن اولی آیپی دستی وارد کنی تا دیگه سه ساعت دنبال آیپی نگرده بعدشم ارور بده.

192.168.1.5 ip
    subnetmask 255.255.255.0
    default gateway 192.168.1.1
    اگرم دوباره مودمو گذاشتی رو اتومات باید این کانکشن اولی رو دوباره آیپیشو بزاری اتومات تا به اینترنت وصل شی.

داره خودمونی میشه iranmedia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا Exir دمت گرم گل کاشتی بالاخره درست شد اصلا اشتباه من این بود که این فایل نصب رو باز می کردم وقتی این فایل نصب رو باز می کردم تنظیمات کانکشنم رو بهم می ریخت واسه این بود که وارد اینترنت مخابرات نمی شد
    با تشکر فراوان
    راستی آنتن پشت مودمم شل شده یعنی پیچ آنتنش شل شده چطور می تونم محکمش کنم و اگه اینطور شل باشه مشکلی براش پیش می یاد؟
    یک دنیا ممنون

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

آقا Exir دمت گرم گل کاشتی بالاخره درست شد اصلا اشتباه من این بود که این فایل نصب رو باز می کردم وقتی این فایل نصب رو باز می کردم تنظیمات کانکشنم رو بهم می ریخت واسه این بود که وارد اینترنت مخابرات نمی شد
    با تشکر فراوان
    راستی آنتن پشت مودمم شل شده یعنی پیچ آنتنش شل شده چطور می تونم محکمش کنم و اگه اینطور شل باشه مشکلی براش پیش می یاد؟
    یک دنیا ممنون

معمولاً آنتن مودمهای وایرلس قابل جداشدنه.

اگه پیچی چیزی داره یا خودش میچرخه بپیچون سفتش کن اگرم اونجوری نیست مهم نیست که شله.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

بچه ها حدودا 5 ماهه مودم وایرلس دی-لینک گرفتم تا چند روز پیش خوب کار می کرد ولی حالا یم مشکلی دارم اینه که وایرلس کار نمی کنه یعنی اصلا چراغش روشن نمی شه ولی با کابل به وصل می شم.
    لطفا راهنمایی!

در آغاز فعالیت aria_victor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    مودم DLink 2550 هستش و از مخابرات اینترنت گرفتیم! حالا مخابرات جواب نمیده برای کانفیگ کردنش و اون دو سه تا عددی که هم که باید بده رو نمیده و میگه زنگ بزنید به فلان شماره که هیچوقت جواب نمیدن اون خط رو. لطفاً یه راهنمایی کامل بکنید که چیکار کنم برای کانفیگ کردنش
    ممنون
    راستی vpi=0 و vci=35 میزنم و بازم مشکل حل نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

بابا یکی جواب بده !!

داره خودمونی میشه radepa007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام ..مودم من td-8811 هستش..من firmware اونو آپدیت کردم که بعد از آپدیت پورت usb و چراغ Act کار نمیکنه...!!!اگه میشه راهنمایی کنید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با درود
    دوستان من دوتا سوال تقریبا شبه هم دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
    من مودم TP-LINK 8811 دارم
    حدود 6 ماهی میشه که ADSL دارم
    حالا یه کامپیوتر قدیمی راه انداختم
    سوال اولم اینه که ایا میشه با یک مودم به دو ISP مجزا متصل شد و یک کامپیوتر با پورت SDB به یک ISP متصل شوم و با یک کامپیوتر دیگه با پورت LAN به یک ISP دیگه ؟
    یا این که ISP یکی باشه فقط 2 یوزر از ISP بگیریم و به پورت LAN و USB به یک ISP با یوزر های مختلف وصل شد
    سوال دومم اینه که یک خط تلفن میتونه دو ADSL را سرویس بده یعنی دو مودم برای دو کامپیوتر از دو ISP متفاوت ؟
    ممنون از لطف شما
    Last edited by farzad goli; 15-05-2010 at 23:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •