سلام دوستان این پچ 1.30 وقتی نصب میشه دیگه نمیزاره از کیت سرور استفاده بشه ایا راه حلی هست خدایش یه پچ گرفتم حالا حیفم میاد اونو کنار بزارم حدود 400 مگابایت هست و اسمش smock 1.4 هست اخرشه خلاصه من این پچ نسبت به پچ خود کونامی ترجیح میدم
سلام دوستان این پچ 1.30 وقتی نصب میشه دیگه نمیزاره از کیت سرور استفاده بشه ایا راه حلی هست خدایش یه پچ گرفتم حالا حیفم میاد اونو کنار بزارم حدود 400 مگابایت هست و اسمش smock 1.4 هست اخرشه خلاصه من این پچ نسبت به پچ خود کونامی ترجیح میدم
من بالا ترین توانایم 82 هست اونم شوت هست که به تیم ملی دعوت شدم و الان هم مقدماتی رو به خیر با تیم ایران پشت سر گزاشتیم
سلام
فکر نکنم که این طوری بشه چون من دیروز این پچ رو نصب کردم وتنها اشکالی که داد این بود که نمی ذاشت برم تو بازی و مگفت که دی وی دی رو بزارم واونم با کپی کردن کرک درست شد
ایا شما پچ 1.30 رو نصب کردید و از کیت سرور هم استفاده میکنید اگه اینجوری باشه و کار کنه خیلی عالی میشه
سلام
بله من پچ 1.30 رو نصب کردم واز کیت سرور هم استفاده می کنم همون طور که گفتم فقط یه اشکال توی رفتن به بازی داشت که اونم با کرک کردن درست شد .
این هم بگم که اول 1.20 رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی .
سلام خدمت همه دوستان
من ی مشکلی دارم که اعصابمو خیلی بهم ریخته لطفا کمکم کنید.
من تیمهای کلاسیک رو آزاد کردم ولی اسماشون اشتباهه من به اسمهای درست نیاز دارم ولی فقط چندتا بازیکن رو تونستم تشخیص بدم مثل پله و مارادونا و زیدان و کرایف و باجو
ی فایل سیو میخوام که اسامی تمام بازیکنان کلاسیک درست شده باشن دمتون گرم
سلام به دوستان
کسی میدونه که چطوری می تونم علاوه بر استادیومهای خود بازی استادیوم اضافه کنم
کسی نمیدونه چطوری میتونم ، اگه کسی میدونه بگه
سوال دوم هم اینه که چطوری میشه یه استادیوم درست کرد
Last edited by محمد حسن بیگی; 16-04-2009 at 12:36.
به گيمينگ اكسس برو و استاديوم دانلود كن و با نرم افزارش وارد كن
دوست عزیز یا شما متوجه منظورم نشدی یا من
من الان نزدیک به 50 تا استادیوم دارم و میخوام که علاوه بر اون 22 استادیوم بازی این 50 تا رو هم داشته باشم یعنی تو بازی 72 تا استادیوم باشه منظورم رو متوجه شدید
دوست عزیز میشه اپشن فایلت رو بذاری اگه کیت سرور هست اون پوشه cv-06 رو هم اگه می تونی بذار ممنون
اگه گذاشتی برام یه پیغام خصوصی بذار
در ضمن یه خبر خوب هم برای دوستان پی سی ورلدی
چند وقت دیگه یه پچ کامل براتون میذارم که هم استادیوم ها رو عوض میکنه هم لباسها رو کامل میکنه هم لیگ برتر ایران رو داره ( جایگزین لیگ هلند ) توپهای جدید ، کفشهای جدید ، فیس بازیکنان استقلال و پیروزی و کلی ویرایش دیگه که تو این مدتی که بازی اومده از اینترنت دانلود کردم و بهترینها رو با هم یکی کردم و پتچی درست کردم که تو دنیا نظیر نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)