تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 747 از 1126 اولاول ... 247647697737743744745746747748749750751757797847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,461 به 7,470 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

الان من از این مسیر رفتم برا ثبت مشکل سوال 17 ریاضی 2، ثبت هم کردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی بعد گفتم شاید ایراد نداشته باشه دوباره حذف کردم (ولی احتمالا ایراد داره!)

ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان فصل های 4 و 5 ریاضی عمومی 2 همون رویه ها و دیگر دستگاه های مختصات و توابع برداری یک متغیره هست ؟ میخوام برای ترم بعد بردارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان فصل های 4 و 5 ریاضی عمومی 2 همون رویه ها و دیگر دستگاه های مختصات و توابع برداری یک متغیره هست ؟ میخوام برای ترم بعد بردارم
    جلد اول:
    *فصل 1: صورت های مبهم، انتگرال ناسره و فرمول تیلور
    فصل 2: دنباله و سری نامتناهی
    فصل 3: سری های توانی
    فصل 4: بردار و هندسه تحلیلی
    فصل 5: آشنایی با جبر خطی
    جلد دوم:
    فصل 6: توابع برداری
    فصل 7: توابع چند متغیره
    فصل 8: انتگرال های چندگانه
    *فصل 9: مباحثی در آنالیز برداری

اون 2تا فصلی که * دارن برای ما حذف بود...
    کتاب هم از دکتر محمدمهدی ابراهیمی هست. (این ترم اکثریت رشته ها باید همینو پاس میکردن...)

3. 2 کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دوستان نظرتون درمورد مطلب زیر چیه؟ آیا شما چیزی شنیدید؟ بنظر شما منظورشون از تغییرات چیه؟ خوب میشه یا سخت تر میشه؟
    پیام نورنا: قضیه تغییرات در اعمال نمرات میان ترم تا چه مرحله ای پیش رفته. حال شایعه شده که از این ترم قرار است اعمال نمرات میان ترم تغییر کند؟
    ترابی: تغییرات در مورد اعمال نمرات میان ترم بحثش در دانشگاه هست و دانشگاه هم پیگیر تغییر در اعمال نمرات میان ترم هست ولی برای این ترم خیر مسلما” تغییری نخواهد کرد و اگر تغییراتی داشته باشد از ترم های آینده خواهد بود.بله قرار بوده اعمال نمرات میان ترم تغییراتی داشته باشد ولی هنوز هیچ چیز در این مورد نهایی نشده.
    سلام دوستان لطفا نظر بدید.

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خدايا شكـــــــــــــرت.....بالاخ ه تموم شدن
    به همه ي بچه هايي كه امتحاناشون تموم شده تبريك و خسته نباشيد ميگم...اونايي هم كه هنوز تموم نكردن ايشالا موفق باشن.

داشتم سايت اخبار پيام نور رو ميديدم ...يه خبر در رابطه با درس اشنايي با دفاع مقدس گذاشته كه ديگه اجباري نيست و دوباره اختياري شده...

من نميدونم اينا مشكلشون چي بود كه نذاشتن اين ترم ملت فازغ التحصيل بشن اونم فقط به خاطر همين 2 واحد عمومي.... خودم اگه اين 2 واحد رو اجباري نمي كردن مي تونستم براي 5 واحد باقي موندم معرفي با استاد بگيرم و تموم ميشد....ولي الان براي 5 واحد ناقابل بايد ترم بعدم برم....

خبر:
    سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور یک بخشنامه جدید در رابطه با درس آشنایی با دفاع مقدس صادر کرد
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (PnuNews.com) بعد از آن همه حرف و حدیث نحوه گذراندن درس آشنایی با دفاع مقدس علیرضا دل افکار در ادامه روند صادر شدن بخشنامه های مربوط به این درس در جدیدترین بخشنامه صادره اعلام کرد: درس آشنایی با دفاع مقدس دیگر اختیاری الزامی نیست و از این ترم به بعد یعنی از نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۲-۹۱ صرفا فقط اختیاری می باشد.! لازم به توضیح است که این درس برای رشته های دارای جدول دروس اختیاری جایگزین یکی از دروس اختیاری و برای رشته های فاقد دروس اختیاری در صورت انتخاب دانشجو مازاد بر سقف محاسبه خواهد شد. این بخشنامه در ۲۴ دیماه ۹۱ به شماره 55779/3/د صادر شده است

6. 5 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کتاب هم از دکتر محمدمهدی ابراهیمی هست. (این ترم اکثریت رشته ها باید همینو پاس میکردن...)
    نه کتاب ما مال ممقانی ــه . الان به یکی از دوستام زنگ زدم گفت 2 تا فصلی که ما باید بخونیم خودش 220 صفحه است و پر از تمرینه
    خدايا شكـــــــــــــرت.....بالاخ ه تموم شدن
    خودم اگه اين 2 واحد رو اجباري نمي كردن مي تونستم براي 5 واحد باقي موندم معرفي با استاد بگيرم و تموم ميشد....ولي الان براي 5 واحد ناقابل بايد ترم بعدم برم....
    به سلامتی خواهر
    ببینم این معرفی به استاد چیه ؟ چه شرایطی داره ؟ اگه خوب بود منم یکی از این معرفی به استادها رو بگیرم البته ترم پیش رو , رو نمیرسم ولی تا ترم پاییز سال بعد اکثر واحدهام پاس میشه

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به سلامتی خواهر
    ببینم این معرفی به استاد چیه ؟ چه شرایطی داره ؟ اگه خوب بود منم یکی از این معرفی به استادها رو بگیرم البته ترم پیش رو , رو نمیرسم ولی تا ترم پاییز سال بعد اکثر واحدهام پاس میشه

اگر تعداد واحد باقي مانده فقط مربوط به 2 درس و مجموعشون هم 6 واحد باشه ميتونيد اونارو به صورت معرفي به استاد بگيريد و تاريخي كه براي فارغ التحصيلي تون درج ميشه مربوط به مثلا همين ترمه نه ترمي كه ميخوايد معرفي رو بگيريد...

9. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

نتایج فراگیر پیام نور هم اعلام شد : sanjesh.org

11. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

نتایج فراگیر پیام نور هم اعلام شد : sanjesh.org
    بغض گلومو گرفت...الان اونایی ک قول شدن خبر ندارنوارد چ جهنمی شدن..

13. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بغض گلومو گرفت...الان اونایی ک قول شدن خبر ندارنوارد چ جهنمی شدن..
    هر چی میزنم میگه همچین کسی یافت نشد؟ چی کار کنم؟

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا اصلا اعلام نکردن که...؟ تو صفحه اول سنجش فقط نوشتن روز یکشنبه 8 بهمن ماه اعلام میشه و در یک خبر دیگه نوشتن که اونایی که قبول شدن چی کار کنن. ولی هیچ جا نگفتن از کجا میشه دید که قبول شدیم یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •