دمت گرم خوب شد البته بیشتر سلیقه ست یکی دیگه شاید دوست داشته باشه با یه کنتراست دیگه ببینه رنگ غلیظ اتفاقا فوریت منه دوست دارم , به نظر من میتونه با همین درخشش رنگ باشه خوبه منتها یه کم رنگا خامه .
دمت گرم خوب شد البته بیشتر سلیقه ست یکی دیگه شاید دوست داشته باشه با یه کنتراست دیگه ببینه رنگ غلیظ اتفاقا فوریت منه دوست دارم , به نظر من میتونه با همین درخشش رنگ باشه خوبه منتها یه کم رنگا خامه .
البته توی نور روز داخل اتاق برای من هم یکیه اما شب که اتاق تاریک کامل 3 حرف آخر متفاوته ... مونیتور من هم CRT سامسونگ sysncmaster هست خدایی دقیقه ...
پیشنهاد میکنم اگه میخواین خیلی دقیق ادیت کنید شب داخل اتاق چراق ها رو هم خاموش کنید ...
آخه رنگ های سفید توی همه مونیتور ها پیداست ... مهم تفکیک رنگ مشکی هست که قدرت مونیتور رو نمایش میده
Last edited by mehr film; 13-06-2012 at 23:05.
Hx 100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.............................![]()
دوستان من هم مانیتورم رو به همین روش کالیبره کرده بودم میخواستم روش رو توضیح بدم که دوست عزیزمون mehr film زحمتشو کشیدن
دو روزی مسافرت بودم نتونستم
با تشکر
ویرایش پیشنهادی بنده .
![]()
Canon PowerShot Sx40Hs
ISO:800
F/8
1/1250
محصور در مه
سلام به همه ی دوستان
من 3 روز پیش دوباره برگشتم امریکا
چرا بعد از ظهر ها اکثرا پی سی ورلد باز نمیشه؟ فکر کنم میشه بین 2 الی 4 صبح به وقت ایران
این یه عکس از پل جرج واشنگتن دسامبر سال 2011 /متاسفانه افت شدیدی در کیفیت داشت موقع کاهش سایز
NIKON D300
![]()
Last edited by niosha m; 14-06-2012 at 17:20.
سلام
LG OPTIMUS BLACK P970
حجم 290 کیلوبایت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)