چرا جواب سوال منو نمیدهید؟من هنوز منتظرم!!!!!!!!!!!!!!!!1
چرا جواب سوال منو نمیدهید؟من هنوز منتظرم!!!!!!!!!!!!!!!!1
سلام دوستان
هتردم بدسکتور گرفته بود فرمت سطح پایین انجام دادم اینم نتیجه نهاییش الان باید چیکار کنم:؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان باید هراد رو پارتیشن بندی کنم؟برای وسترن دیجیتال 1ترابایت چی خوبه و چجور پارتیشن بندیش کنم؟
با تشکر
Last edited by ali_phd71; 07-10-2013 at 19:32.
ابتدا partion table را mbr درست بکنید در disk managment سپس با نرم افزار paragon partion هارد رو پارتیشن بندی کنید
شما ناظر انجمن چرا جواب منو نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای اینکه اون سوالی که پرسیدین من جوابشو نمیدونم
سلام
الان تونستم یکی از پارتیشن هارو کامل برگردونم ولی اون یکی درست برنگشته. الان مشکل اینه که میگه پارتیشن فرمت نشده.
الان باید چجوری درستش کنم؟
سلام.
من یه هارد اکسترنال Seagate FA GoFlex Desk 3TB دارم ...
یه مشکلی که داره ، خیلی دماش میره بالا (به 60 هم میرسه) ، میخواستم ببینم عادیه یا مشکل جدی داره؟
اینم عکس از نرم افزار HD Tune Pro 5.50 :
فقط همین یه ارور رو داره ...
پارتیشن فایل سیستم نداره اگه با هیچ نرم افزاری برنمیگرده پیشنهاد میکنم ببرید بیرون برای ریکاوری
بله دماش هم خیلی بالاست کنارش یک فن بزارید که بهش باد بزنه threshhold روی 45 است پیشنهاد میکنم به فکرش باشید وگرنه به هارد آسیب میرسه
درود ......
هارد توشیبا دارم اکسترنال 1 ترا
برای خرید گیم استفاده میکردمش نمیدونم ضربه زدن یا چه بلایی سرش اومد اولا یبار با یک برنامه ای اطلاعات هارد دیدم که بد سکتور داره
اولا روی هارد دیدم که دو جا بدنه المینیومیش فرو رفته نمیدونم از اول که بعیده بوده باشه و هارد کار میکند.
جدیدا حجم کل دیتا هارد نگاه میکنم زده 880 گیگ فک کنم ولی روی هارد کلیک میکنم زده 927 گیگ دیتا هست 3 گیگ خالیه. حالا این 47 گیگ دیتا کجا رفته ؟ هارد هم نداره که دیتا کبی کنم و این فرمت کنم .
با برنامه acronis چک کردم و defragment حجمش سر جاش نیومد
راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)