مرسی مجید جان،
پس با این حساب یا باید 128 محدود 3گیگ بگیرم یا 128 نامحدود،
فقط به نظرت 3گیگ واسه یک ماه کم نمیاد، اگرچه با این حساب که من دانلودهامو بذارم شب و روز فقط وب گردی و چت کنم 3 گیگ کم نمیاد؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مرسی مجید جان،
پس با این حساب یا باید 128 محدود 3گیگ بگیرم یا 128 نامحدود،
فقط به نظرت 3گیگ واسه یک ماه کم نمیاد، اگرچه با این حساب که من دانلودهامو بذارم شب و روز فقط وب گردی و چت کنم 3 گیگ کم نمیاد؟
چند صفحه قبل آقا هادی گفت که 3 روز نامحدود اضافه میشه
برای منم همونطوری شدهنه تو مرکز دو بازی جدیدی را افتاده هر 5 دقیقه یک دقیقه صفر میشه با عصاب ادم بازی میکنه گفتم زنگ بزنم بگممن میانگین سرعتم در دقیقه 30 هست اما 2 روزه هر 6 دقیقه یک دقیقه صفر میشه میانگین میشه دقیقه ای 25 بعد با خودم گفتم حتما میگه سرعت شما باید 16 باشه گفتم چرا زنگ بزنم دیگه نزدم![]()
مشکلش تو بازی آنلاین بیشتر نمایان میشه (وسط بازی دم به دقیقه dc شدن واقعآ رو اعصاب آدم راه میره
کارهای گروهی تو بازی که دیگه...) اگه بخوان به همین منوال ادامه بدند, ناچارآ میرم یک شرکت دیگه (احتمالآ شاتل)
این قطعیها توی اندیشه جدیدا برای من هم زیاد شده...
مشخص هم نیست مشکل از ISP هست یا مرکز مخابراتی.
سلام دوستان
من مرکز مخابراتی 7 هستم ، اونجا قطعی نداشتم من ، شما کدوم مرکز هستی تا راهنمائی کنم از کی بپرسی تو این فروم
من شاتل هستم و خدارو شکر مشکلی بابت کیفیتش ندارم و بیشتر اوقات سرعتم حد ثابتی هست حتی شبا
سرعتم هم بین 65 تا 80 در نوسان هست
128 نامحدود سرعت 30 کیلو بایت در ثانیه
تا حالا یک روز هم 500 مگ دانلود نداشتم. خدایا من را به محدود برسان
![]()
Last edited by SasY.King; 14-10-2010 at 18:44.
چاکرم انسان جان ! منظورم همون iNSANE جان بود!
واسه من 3 گیگ کافیه! تازه ممکنه زیاد هم بیاد! بستگی داره بخوای چه کاری بکنی! اگه نخوای عکس و فیلم و... از اینترنت ببینی تو روز، 3 گیگ کم نمیاد! شما یه ماه همینو بگیر خودت دستت میاد!
اندیشه دیشب هم حدود ساعت 2:30 قطع شد
128 خط 3
پهنای باند اندیشه تو کل شهر 1079 بیشتر نیست هیچ فرقی در روز بین 128 و 256 و512 نیست بهت قول میدم
خبر شب ها رو ندارم
45!!! بنده خدا 45 کجا بودوقتی دانلود شروع کنی 1 دقیقه تا 50 میره بعد میاد روی 30 حالا شما 24 ساعت دانلود کن از 30 بیشتر نمیشه اما با بقیه حرفهات کاملا موافقم
من از پینگ 21000 عکس گزاشتم
و رکورد م هم 41000 بود!
جستو جو کنید تو همین تاپیک گزاشتم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)