بخش فارسی سایت گل هم راه افتاد! تبریک میگم
بخش فارسی سایت گل هم راه افتاد! تبریک میگم
روبن در صدد انتقام گیری
او ۲ بار در نیمه نهایی مغلوب هنر نمایی مردان سرخ پوش بندر آنفیلد شده است و اکنون برای پیروزی برابر لیورپول در بازی چند روز آینده در لباس رئال مادرید سخن میگوید٬
آرین روبی ٬ هافبک چپ پای هلندی در مصاحبه با رادیو مارکا گفت :
"من میخواهم لیورپول را ببرم من ۲ بار برابر آنها در نیمه نهایی باخته ام. همچنین دروازبانشان په په رینا پنالتی من را مهار کرد و حالا منتظر فرصت مشابهی هستم تا این بار من موفق باشم."
"لیورپول واقعا تیم قویی دارد٬ آنها مربی واقعا تاکتیکی دارند٬ آنها میدانند در بازی های خاص چگونه بازی کنند. مسئله مهم گل زدن در برنابئو است."
"ما مجبوریم با بیشتر از ۲ گل ببریم چون در بازی برگشت درآنفیلد آنها سرسخترین هستند."
واقعا عكس ها بسيار زيبا و با شكوه هستند ...
ممنون ...
آره، اما بخش اینگلیسیش یه چیز دیگست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایتش هنوز کار داره تا کامل بشه
بچه ها خواهشا بیاین این تکلیف گروه رئال رو مشخص کنید !
سلام بر همگی دوستان گل :
چطورین شما خوبین؟؟؟؟؟؟؟
عجب خبرهای توپی ایول دستون درد نکنه اگه بگم که اگه اولین تاپیک فعال رئال در ایران نباشیم دومیش صد در صد هستیم تبریک میگم.
خوب اینطور که پیداس تیم داره تیم میشه خدا خیر بده این راموس رو .
من از همون اول هم میگفتم فقط راموس.
خدا کنه پرز باز این یکی رو عوض نکنه به نظر من عالی که چه عرض کنم خارق العاده کار کرده.
یه خبر بود در مورد اینکه من رو تاتنهام میخره وااای چه خبر خنده داره یعنی اونا نمیدونن من قرارداد دائم العمر دارم ؟دی:
به نظر من، بهترین کار اینه که راموس رو راضی کنیم دستیار مربی دیگه ای بشه، مثل مورینیو!
راموس از نظر بدن سازی، فوق العاده هست.
بازی با لیورپول کی هست؟
من اصلا از مورینیو خوشم نمیاد مرتیکه مغرور ! :دي
خیلی هم حاشیه سازه
به درد نمی خوره
فعلا همین راموس خیلی خوب داره کار میکنه
فراموش نکن که ما هنوز خوب عملکرد راموس رو در برابر تیم های قوی ندیدیم! این تیم هایی که الان تو این هفت هشت بازی بردیم، در حد لیورپول نبودن که! بودن؟
مورینیو اونقدر بزرگ هست که وقتی میره تو یه تیم بزرگ مثل چلسی، واسه خودش یه قطب میشه و تو نام باشگاه گم نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)