روشن در گفت و گو با فارس:
شكست شش بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس تباني نبود
خبرگزاري فارس:بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: دربي سال 52 كه در آن شش بر صفر شكست خورديم، تباني نبود.
حسن روشن در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مسابقات استقلال و پرسپوليس همواره با احتياط آغاز مي شود تا زماني كه يك تيم گل بزند، در آنصورت حريف از پيله احتياط خارج مي شود و حمله مي كند.آن موقع بازي زيبا تر مي شود.
وي افزود:اميدوارم استقلال در اين مسابقه پيروز شود. امير قلعه نويي در چند سالي كه هدايت استقلال را بر عهده داشت، برابر پرسپوليس شكست نخورد. به نظرم اين بار نيز استقلال دو بر يك پرسپوليس را شكست مي دهد.
روشن در خصوص اين كه دربي از نظر فني در سطح پائيني قرار دارد، گفت:شايد به دليل اين است كه گل نخوردن دستور اول است. هيچ كدام از دو تيم بازي هميشگي خود را ارئه نمي كنند به دليل اين كه در اين مسابقه نباختن مهم تر است.
بازيكن اسبق تيم ملي در مورد خاطراتش از اين مسابقه گفت: خاطرات زيادي از دربي هاي گذشته دارم؛ اما مهمترين آن رفاقتي بود كه بين بازيكنان دو تيم وجود داشت.اگر اين مسابقه در زمان حضورمان در اردوي تيم ملي انجام مي شد با ماشين من يا علي پروين از اردو به ورزشگاه امجديه مي رفتيم و بعد از مسابقه هم چه مي باختيم چه مي برديم و چه مساوي مي شد بايكديگر به اردوي تيم ملي برمي گشتيم. رفاقت هاي قديمي ارزش زيادي داشت.
روشن در خصوص دربي سال 52 و شكست 6 بر صفر استقلال در اين ديدار و شايعه تباني در آن اظهار داشت: آن زمان 17 ساله بودم و پانزده دقيقه به ميدان رفتم. براي آن مسابقه خيلي جوان بودم؛ اما بحث تباني در اين ديدار را قبول ندارم. اين مسابقه از اتفاقات نادر فوتبال است. همانطوركه منچستر يونايتد در يك ديدار كه دو سال پيش برگزار شد 7 بر يك تيم رم ايتاليا را شكست داد.
انتهاي پيام/