تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 747 از 2376 اولاول ... 24764769773774374474574674774874975075175779784712471747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,461 به 7,470 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

روشن در گفت و گو با فارس:
    شكست شش بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس تباني نبود
    خبرگزاري فارس:بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: دربي سال 52 كه در آن شش بر صفر شكست خورديم، تباني نبود.
    حسن روشن در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مسابقات استقلال و پرسپوليس همواره با احتياط آغاز مي شود تا زماني كه يك تيم گل بزند، در آنصورت حريف از پيله احتياط خارج مي شود و حمله مي كند.آن موقع بازي زيبا تر مي شود.
    وي افزود:اميدوارم استقلال در اين مسابقه پيروز شود. امير قلعه نويي در چند سالي كه هدايت استقلال را بر عهده داشت، برابر پرسپوليس شكست نخورد. به نظرم اين بار نيز استقلال دو بر يك پرسپوليس را شكست مي دهد.
    روشن در خصوص اين كه دربي از نظر فني در سطح پائيني قرار دارد، گفت:شايد به دليل اين است كه گل نخوردن دستور اول است. هيچ كدام از دو تيم بازي هميشگي خود را ارئه نمي كنند به دليل اين كه در اين مسابقه نباختن مهم تر است.
    بازيكن اسبق تيم ملي در مورد خاطراتش از اين مسابقه گفت: خاطرات زيادي از دربي هاي گذشته دارم؛ اما مهمترين آن رفاقتي بود كه بين بازيكنان دو تيم وجود داشت.اگر اين مسابقه در زمان حضورمان در اردوي تيم ملي انجام مي شد با ماشين من يا علي پروين از اردو به ورزشگاه امجديه مي رفتيم و بعد از مسابقه هم چه مي باختيم چه مي برديم و چه مساوي مي شد بايكديگر به اردوي تيم ملي برمي گشتيم. رفاقت هاي قديمي ارزش زيادي داشت.
    روشن در خصوص دربي سال 52 و شكست 6 بر صفر استقلال در اين ديدار و شايعه تباني در آن اظهار داشت: آن زمان 17 ساله بودم و پانزده دقيقه به ميدان رفتم. براي آن مسابقه خيلي جوان بودم؛ اما بحث تباني در اين ديدار را قبول ندارم. اين مسابقه از اتفاقات نادر فوتبال است. همانطوركه منچستر يونايتد در يك ديدار كه دو سال پيش برگزار شد 7 بر يك تيم رم ايتاليا را شكست داد.
    انتهاي پيام/

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

عتراض اميرآبادى به نيمکت نشينى اش
    مهدى اميرآبادى از اينکه در بازى مقابل راه آهن جواز حضور در ميدان را پيدا نکرد و 90 دقيقه از روى نيمکت جدال همبازيانش را تماشا کرد به شدت ناراحت و در عين حال شاکى است. او ديروز از طريق يکى از دوستان سرمربى تيمش، ناراحتى و اعتراض خود را به گوش امير قلعه نويى رساند، او اعتقاد دارد وقتى يکى از آماده ترين نفرات تيم است، چرا بايد بيرون بنشيند؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلاليها در اضطراب حيدرى در آستانه محروميت از دربي!
    با شکايت باشگاه پاس همدان خسرو حيدرى در آستانه محروميت از دربى قرارگرفته است. پاسيهاى همدان ديروز صبح شکايت خود را تسليم کميته انضباطى کردهاند تا وى در آستانه محروميت از حضور در ديدارهاى استقلال قرار بگيرد. استقلاليها بايد تا امروز 20 درصد قرارداد حيدرى را به باشگاه پاس ميدادند اما اين کار را انجام ندادهاند. گفتنى است حيدرى بدون دريافت برگه تسويهحساب با باشگاه استقلال قرارداد امضا کرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سوال روز استقلالى ها: امير و حکايت دسته گل براى قطبى و عابدزاده
    از امروز تکاپوى استقلاليها براى دربى آغاز شده و آبيپوشان به دنبال فراهم کردن شرايطى هستند تا مقابل حريف سنتى خود نتايج مطلوبى کسب کنند. البته حاشيههاى دربى هم در نوع خود بسيار جالب توجه و خواندنى است.
    در همين ارتباط، جالب است بدانيد از صبح ديروز يکى از نکاتى که ذهن مسوولان و کارکنان باشگاه استقلال را به خود معطوف کرده بود، نحوه رويارويى امير قلعهنويى با احمدرضا عابدزاده قبل از آغاز مسابقه است. با توجه به کنايههايى که قلعهنويى و قطبى طى ماههاى اخير به يکديگر نثار کردهاند، معلوم نيست تمايلى براى رفتن به سمت همديگر نشان بدهند يا خير، اما داستان قلعهنويى و عابدزاده کاملاً با همديگر متفاوت است. آنها سالها با هم همبازى بودهاند و بدون شک کنار همديگر قرار گرفته و با هم عکس يادگارى خواهند گرفت. البته نکته مهم اينجاست که استقلاليها مدعياند عابدزاده بايد سراغ قلعهنويى بيايد زيرا از نظر سن کوچکتر از امير بوده و مربيگرى را هم ديرتر از او آغاز کرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى مثل پدرم است، هر چه بگويد قبول دارم اکبرپور: مقابل پرسپوليس فيکس هستم!
    پس از پايان بازى استقلال ـ راهآهن شايعه شد امير قلعهنويى سياوش اکبرپور را از رختکن بيرون کرده و اين بازيکن را به نيمکت نشينى در دربى تهديد کرده است. اما بد نديديم با مهاجم شماره 10 استقلال صحبت ميکنيم تا نظر خودش را جويا شويم.
    گفت وگوى اکبرپور را بخوانيد:
    جريان درگيرى لفظي ات با قلعه نويى از چه قرار است؟
    کدام درگيرى لفظي؟! من؟!
    يعنى ميخواهى بگويى قلعه نويى به شما پس از پايان بازى چيزى نگفت؟
    چرا. او به من گفت چرا موقعيت آخر بازى را از دست دادى و من گفتم اميرخان سعى کردم گل بزنم اما نشد.
    همين؟
    بله، چطور؟
    شايعه شده قلعه نويى به تو گفته در دربى روى سکو مينشينى تا ديگر موقعيت از دست ندهي!
    بشدت اين مسأله را تکذيب ميکنم. از قول من بنويس رابطه من و قلعهنويى رابطه پدر و پسرى است. من 5 سال است دارم با او کار ميکنم و خيليها دوست داشتند رابطه من و او را خراب کنند اما خودم ياد گرفتم به بزرگترم احترام بگذارم. در بازى با راهآهن هم تا دقيقه 90 مشخص نبود که چه تيمى برنده است به همين دليل به اميرخان حق ميدهم که از بابت گل نشدن آن موقعيت ناراحت باشد.
    از نيمکت نشينيات ناراحت نيستي؟
    نه، کدام مربى عاقلى دست به ترکيب تيم برنده ميزند. تازه آن هم در شرايطى که استقلال 6 گل زده بود. به هر حال من از نيمکت نشينيام در بازى ناراحت نبودم.
    استقلال هم که روى دور برد افتاده. درست است؟
    هفته سوم مصاحبه اى کردم و گفتم که ما با 10 امتياز به مصاف پرسپوليس ميرويم که خدا را شکر پيشبينيام درست از آب درآمد. خدا را شکر توپهايمان هم خوب توى گل ميرود و ما هم ميبريم.
    دربى را چطور ميبيني؟ پرسپوليس هم در بازى با پگاه پيروز شد.
    من فکر ميکنم قهرمان ليگ از دل دربى بيرون ميآيد. هر دو تيم در کورس قهرمانى هستند. شما ببينيد اگر ما اين بازى را ببريم 3 امتياز از پرسپوليس گرفتهايم و 3 امتياز به داشتههاى خود اضافه کردهايم. يعنى اين ديدار شش امتياز دارد. تنها اميدم اين است که هواداران هر دو تيم، فوتبال خوبى ببينند و هيچ بازيکنى مصدوم نشود.
    ظاهراً شما از جبارى به خاطر عدم حضور در تمرينات دلگير بوديد، درست است؟
    من يک بازيکن هستم و در مباحث کلان نبايد حرف بزنم اما ممکن است در يک خانواده برادر کوچکتر از بزرگتر ناراحت شود. جبارى يک فوتباليست بزرگ و استثنايى است. خود او هم ديروز از نيمکت نشينياش ناراحت نبود و من هم مشکلى نداشتم. من منظورم اين است که بعضى از بازيکنان بايد بدانند اينجا استقلال است. در بازى روز شنبه هم بعضيها عادت نکرده بودند که با پيراهن چه تيمى بازى ميکنند. 20 دقيقه بازى را ول کرديم و گل خورديم اما متوجه شديم که 50 هزار تماشاگر در استاديوم حضور دارد و به خود آمديم. در هر صورت ما يک خانوادهايم و دوست داريم با اتحاد به هدفمان برسيم.
    صحبت خاصى نداري؟
    نه، باز هم ميگويم من بازيکن هستم و به مربيام احترام ميگذارم و اگر کسى شيطنت کرد باور نکنيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مجيدي: مصاحبه خيالى از من چاپ ميکنند
    فرهاد مجيدى کاپيتان تيم استقلال تهران با وجود بازى خوبى که در مصاف با استقلال اهواز انجام داد و 2 گل زيبايى که به ثمر رساند، اما در ديدار اين هفته تيمش مقابل راه آهن در ترکيب آبى پوشان قرار نگرفت. عدم حضور مجيدى در بازى فوق باعث شد تا با او تماس بگيريم و از کاپيتان آماده اين روزهاى آبى پوشان بپرسيم که چرا با اينکه به لحاظ آمادگى مشکلى ندارد اما مربيان استقلال از وجود او در بازى شنبه شب استفاده نکردند. اما مجيدى ترجيح داد مصاحبه نکند و فعلاً حرفى نزند. فرهاد با گفتن اين جمله که به تلاشش ادامه ميدهد تا در بازيهاى آينده در ترکيب استقلال قرار بگيرد، افزود: من با هيچ روزنامه، خبرگزارى و ... مصاحبهاى نکرده و نميکنم. اگر مصاحبهاى از من ديديد، حتم بدانيد که خيالى است، چون در حال حاضر تمام فکر و ذکرم را روى تمرينات و بازى گذاشتهام و نميخواهم با مصاحبه و ... تمرکزم را از دست بدهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

داور حق راه آهن را خورد گلزن راه آهن: هميشه جلوى استقلال انگيزه پيدا ميکنم
    مهاجم جوان راهآهن که جايگزين سهراب انتظارى پا به سن گذاشته شده بود، جواب خوبى به اعتماد داوود مهابادى داد و ضمن باز کردن دروازه استقلال تا دقيقه 90 بازي، دونده ظاهر شد. مجتبى زارع که جزو کشفيات غلام پيروانى است، در خصوص بازى مقابل استقلال و عملکرد خودش گفت: من هميشه مقابل استقلال انگيزه خاصى داشتهام و به اين تيم گل زدهام. سال قبل هم در تهران و شيراز دروازه اين تيم را باز کردم و بهترين بازيکن زمين بودم. باور کنيد در اين بازى آنقدر دويدم که همه انرژيام تخليه شد! اما کمکداور و داور بازي، حق ما را پايمال کردند و با وجود برترى کاملى که داشتيم نتيجه را واگذار کرديم. به جرأت ميتوانم بگويم که 70 درصد، جريان بازى در اختيار ما بود و استقلال به هيچ وجه از لحاظ فنى و تاکتيکى برترى نسبت به تيم ما نداشت. اما داور انگيزه تيم ما را کشت و متأسفانه گل اول ما را بى دليل مردود کرد. در حالى که اگر همين صحنه براى استقلال اتفاق ميافتاد، مطمئنم که داور گل را صحيح تشخيص ميداد. ضمن اينکه کارشناسان داورى هم گفتهاند که گل برهانى آفسايد بود. متأسفانه در بازيهاى قبل هم داوريها به ضرر تيم ما بود و مشکلات زيادى را به وجود آورد. اما در مجموع مهم اين بود که همه ديدند ما برتر از استقلال بوديم و فقط نتيجه را واگذار کرديم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ژنرال جان برکف

ما نمیدانیم این مسئولین استقلال چرا به فکر گوهرهایی که دارند نیستند! باور کنید که ما وقتی مصاحبه ژنرال بعد از بازی با راه آهن را دیدیم جگرمان سوخت./علی باستانی
    ---------------------------------------------
    آدمی دو سال در یک تیم باشه بعد بیان و ازش تقدیر بکنند ولی 18 سال در یک تیم جان یکند و اصلا هم دنبال پست و لابی بازی و زیر آب زنی و از همه مهمتر مسائل مادی نباشد ، بعد بیاید معنویات را رواج دهد و تیم را ببرد اردوهای مذهبی مثل جمکران و بازیکن هم نیامد، تنبیه اش کند آخرش هم انگ آبی نبودن به او بزنند. در همین راستا ما رسما اعلام میکنیم به دلیل از دست دادن 2پای جناب قلعه نوعی در مدت حضورشان در استقلال از این پس با لقب ژنرال جان برکف به رسمیت میشناسیم و از تمامی هواداران استقلال نیز میخواهیم تا ایشان را ازین پس یا همین لقب در میادین ورزشی مورد شویق قرار دهند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بهادر عبدي، خطرناك‌ترين بازيكن پرسپوليس است!

اينكه ‌آرش برهاني خيلي راحت صاحب موقعيت مي‌شود و مثل آب خوردن گل مي‌زند، براي خيلي‌ها تعجب‌آور است
    ولي قلعه‌نويي در آستانه داربي پايتخت خيلي بايد خوشحال باشد كه مي‌تواند حداقل به يكي از مهاجمان تيمش لقب «گلزن» بدهد. آرش كه فصل گذشته در دو بازي رفت و برگشت مقابل پرسپوليس دو موقعيت تك ‌به تك را از دست داد حالا به فكر جبران است، البته به شرطي كه روز جمعه فيكس بازي كند. برهاني كه در دو بازي اخير استقلال سه‌بار گلزني كرده، ابتدا در اين مورد مي‌گويد: «هر چند فصل گذشته خيلي تحت‌فشار بودم و انتقادهاي زيادي از من صورت گرفت، ولي تمامي اتفاقات سال قبل براي من تجربه شد كه حالا از آنها استفاده مي‌كنم. البته اين را هم بايد بگويم كه در تمرينات اين فصل به طور اختصاصي با مهاجمان كار مي‌شود و من در هر تمرين بيش از صد شوت به دروازه مي‌زنم تا چارچوب را بهتر بشناسم.» برهاني در خصوص گل مشكوك به آفسايدي كه در بازي با راه‌آهن به‌ثمر رساند، مي‌گويد: «شك نكنيد كه اصلا آفسايد نبود و گل را در موقعيتي سالم به‌ثمر رساندم. حتي نيم‌متر هم از حريف عقب‌تر بودم، در ضمن اگر به فاصله يك نيم‌تنه هم از حريف جلو باشم، كمك‌داور نبايد آفسايد بگيرد.» مهاجم استقلال در مورد بازي با راه‌آهن ادامه مي‌دهد: «در 20 دقيقه اول بيشتر حال و هواي بازي با استقلال‌اهواز را داشتيم و بيش از حد اعتماد‌به‌نفسمان بالا رفته بود كه اين باعث شد تا نتوانيم بازي معمولي خودمان را به‌نمايش بگذاريم. البته در ادامه، روند بازي تغيير كرد و ما بازي باخته را با برد عوض كرديم.» برهاني كه حالا شانس زيادي براي بازي‌كردن مقابل پرسپوليس دارد، در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌كني در اين مسابقه فكيس بازي كني، مي‌گويد: «اصلا تمايل ندارم در مورد داربي منفي فكر كنم و از حالا روي اين موضوع تمركز كرده‌ام كه به‌طور حتم فيكس بازي خواهم كرد.» مهاجم استقلال كه فصل گذشته نتوانست دروازه استقلال را باز كند، در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌كني گل زدن در داربي چه طعمي دارد، مي‌گويد: «وقتي به يك تيم‌ محلي هم گل بزنم خوشحال مي‌شوم و فرقي ندارد دروازه كدام تيم را باز كنم. به‌نظر من گل داربي هيچ طعمي ندارد، نه ترش است، نه شور و نه شيرين!»
    رهاني اميدوار است كه در اين بازي دروازه پرسپوليس را باز كند. او مي‌گويد: «اول بايد از لحاظ ذهني آماده باشم تا بتوانم از لحاظ فني به استقلال كمك كنم. اگر در اين بازي صاحب موقعيت شدم مطمئن باشيد كه به‌سادگي آن را از دست نخواهم داد.» از برهاني مي‌پرسيم، خطرناك‌ترين بازيكن پرسپوليس كيست كه او در اظهارنظري جالب‌توجه و البته عجيب مي‌گويد: «بهادر عبدي خطرناك‌ترين بازيكن پرسپوليس است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

براي جدايي 30 دقيقه كافي بود

يك روز از بازي استقلال و راه‌آهن گذشته و هنوز خيلي‌ها اين سوال را در ذهن مرور مي‌كنند كه بالاخره حق با چه كسي بود قلعه‌نويي يا جباري؟ واقعيت اين است كه در شرايط فعلي جنگ قلعه‌نويي و جباري به سود هيچ‌كس نيست. اصلا مشكل جباري ربطي به قلعه‌نويي نداشت/آرش راهبر
    دقيقه 30 بازي استقلال بود كه قصه ما به‌سر رسيد. قصه ياغي‌ستيزي ژنرال كه پيش از اين قربانيان بزرگي مثل نيكبخت و اميرحسين صادقي داشت.
    قلعه‌نويي سفت و سخت اعلام كرده بود كه مجتبي جباري قطعا در اين بازي در زمين حضور ندارد و حتي ممكن است داربي را هم از روي نيمكت دنبال كند. او حتي گفته بود: «جباري از چشمم افتاده. فكر نمي‌كردم اينقدر در مورد مسائل مالي حساس باشد.» اما دقيقه 30 كه از راه رسيد اميرخان هم تسليم شد و به شماره 8 اجازه داد كه وارد زمين شود. دل هواداران غنج رفت و قند توي دلشان آب شد. حسابي او را تشويق كردند و كمي بعد مجتبي تيم را سروسامان داد و دو گل پياپي استقلال را از شكست برابر راه‌آهن رهايي بخشيد. معمار حملات استقلال تا آخر هم خوب بازي كرد و آنچه كه لازم بود انجام داد. انگار نه انگار كه قبل از اين بازي چه مسائلي گذشته و چند جلسه‌اي تمرين را تحريم كرده...
    دوربين‌هاي فرصت‌طلب آخر بازي باز هم مجتبي را گير انداختند. انتظار مي‌رفت كه او ديگر سراغ مسائل چند روز قبل نرود و به صحراي حاشيه نزند. مجتبي اما ياد مسائل گذشته كه افتاد دوباره رنگ صورتش عوض شد و گفت: «انتظار نداشتم در اين مسابقه بازي كنم.» به‌هرحال او چند جلسه در تمرين‌ حاضر نبود اما راحت وارد بازي شد، يك‌جور بي‌عدالتي آشكار كه حداقل از سوي قلعه‌نويي خيلي كم سر زده است. مجتبي دوباره با غيظ گفت: «در فوتبال ما كي تا حالا عدالت رعايت شده؟ هنوز پاداش قهرماني سه سال قبل را نگرفته‌ايم، پاداش قهرماني جام‌حذفي هم دست كسي نرسيده. همه بازيكنان تحت‌فشار هستند اما بعضي‌ها جور ديگري برداشت مي‌كنند...» يك مقداري آتش درون جباري مي‌خوابد و با كمي تاني مي‌گويد: «اگر قرار بود عدالت رعايت شود بايد بازي را از سكوها نگاه مي‌كردم، نه اينكه بازي كنم اما خب بازي كردم اين را هم بايد بگويم كه در قرارداد من قيد شده كه اگر حتي يك روز پول من دير پرداخت شود مي‌توانم در تمرين حاضر نشوم.» مجتبي كه همچنان از قضيه چك باشگاه ناراحت به‌نظر‌ مي‌رسيد، گفت: «خيلي جالب است كه حتي يك نفر در استقلال نتوانست مشكل من را حل كند، در اين صورت من حتي يك مصاحبه هم انجام نمي‌دادم.»
    يك روز از بازي استقلال و راه‌آهن گذشته و هنوز خيلي‌ها اين سوال را در ذهن مرور مي‌كنند كه بالاخره حق با چه كسي بود قلعه‌نويي يا جباري؟ عجيب است كه در اين معادله دو مجهولي هر دو طرف هم به‌نوعي مقصر هستند و هم بي‌تقصير. هرچند كه جباري از مشكلات خودش حرف مي‌زند و از مسئولان استقلال به‌خاطر حل نشدن مسائلش گله دارد اما سر تمرين حاضر نشدن از آن اتفاقاتي است كه به هيچ وجه قابل‌قبول نيست. حالا اگر بازيكن موردنظر آدم بي‌حاشيه‌اي مثل جباري باشد كه گناهش سنگين‌تر هم مي‌شود! اما از سوي ديگر مي‌شد حدس زد كه قلعه‌نويي هم خيلي به مجازات شديد‌اللحن خود پايبند نباشد. وقتي استقلال در آستانه داربي فوق‌العاده حساس با پرسپوليس با راه‌آهن بازي مي‌كند و كمي قبل از دقيقه 30 هم يك گل مي‌خورد قطعا خيلي‌ها يادشان مي‌رود كه چند روز قبل در تمرين استقلال چه گذشته و كي آمده و كي نيامده! اينجاست كه درنگ جايز نيست و بايد طراح اصلي تيم يعني مجتبي جباري را به زمين فرستاد. اينگونه است كه وقتي جباري لب خط مي‌آيد تا با عليرضا عباسفرد تعويض شود، 50 هزار نفر تمناي درون خود را به شكل فرياد و تشويق بيرون مي‌ريزند. واقعيت اين است كه در شرايط فعلي جنگ قلعه‌نويي و جباري به سود هيچ‌كس نيست. اصلا مشكل جباري ربطي به قلعه‌نويي نداشت. تمرين نكردن با تيم هم قاعدتا نبايد بي‌پاسخ مي‌ماند اما خب براي هر دوطرف 30 دقيقه براي فكر كردن كافي بود و چنين شد كه سر ساعت مجتبي وارد زمين شد. شنبه‌شب خيلي از استقلالي‌ها به خاطر داشتن بازيكني مثل جباري خدا را شكر كردند..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •