تو جاهای رسمی فقط Mortal Kombat میگن اما بین گیمرها به Mortal Kombat 2011 معروفه.....
تو جاهای رسمی فقط Mortal Kombat میگن اما بین گیمرها به Mortal Kombat 2011 معروفه.....
دوستان سلام
یه سوال
این فریمور 3.55 که کپی خور میشه ، آیا بازهم به بلوری اورجینال احتیاج هست تا بازی اجرا بشه ؟؟؟
دوستان من بازی Crysis 2 رو از کسی گرفتم بعد کپیش کردم رو هارد الان مشکل Eboot.bin دارم کسی میتونه آپلود کنه برام نسخه ادیت شده رو؟خودم که ادیت میکنم بازی نمیاد!
بیشتر بازیها با ورژن های 2 به بعد Multi man میاد بالا اما تویه لودینگ های سنگین گیر میکنه......
دوستان یه سوال داشتم. ps3 از نظر پخش چند رسانه ای و سینمای خانگی چه جوریه؟؟ به نظرتون اگه خواستم یه سینمای خانگی ببندم، از ps3 استفاده کنم یا یه سینمای خانگی بخرم با توجه به این که قیمت سینمای خانگی بلوری حدود 400-500 تومن میشه.
یه سوال دیگه که برای پخش dvd و bluray باید دیسکهاش اورجینال باشه؟؟؟
اگه اهل Game هستین که بله ارزش داره . ولی اگه نه , بهتره همون Home Theater با قابلیت های فراخوان دیسک های Blu-ray و پخش Codec های فراوان رو بگیرید.
البته الان Media Player هایی هستن که ارز خرید بالایی دارن
چون هم کم حجم هستن و هم از پشتیبانی بالایی در پخش Codec ها برخوردار هستن.
یه نمونش اینه :
![]()
این دیسک هایی که تو بازار هست و با قیمت 4-5 تومن می فروشن . چی جوریاس ؟ من یه جا خوندم که کیفیت خوبی ندارن و تو بازی مشکل ساز میشن . یه جا دیگه هم خوندم که اینا رو باید از طریق PC اکسترکت کرد بعد به PS3 انتقال داد .
!!!!!!
اگه میخواین دیسک بازی برای PS3 بخرین فقط و فقط Blu-Ray کپی بگیرید چون هم سالم هست و هم بدون هیچ مشکل روی تمام PS3 های -- شده اجرا میشه.
نیازی هم به Extract و PC و این حرف ها هم نداره .
من یه دونه از این داشتم ، فیلم های ریپ شده از بلوری با فرمت دایو X رو بدون صدا پخش میکنه![]()
* خب این بلوری ها رو که میگین کپی شده ی بازی روش هست . گیر میاد ؟ قیمتش حدودا چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)