تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 746 از 942 اولاول ... 246646696736742743744745746747748749750756796846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,451 به 7,460 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

مي خواستم ببينم اينترنت ارانسل در روزهاي تعطيل مجانيه با اعتياري ايرانسل هم ميشه از اينترنت ايرانسل استفاده كرد اگه جواب مثبت است چه جوري؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سروش آخه چرا توکه هنوز همراه اولتا تحویل نگرفتی و کیفیتشا نچشیدی هی میای طرفداریشا می کنی ؟خواهشا بذار تحویل بگیری بعد از یه 10-20 روز بیا هی بد و بیرا نظرتا بگو !!!
    Last edited by vahooli; 06-11-2007 at 11:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

مي خواستم ببينم اينترنت ارانسل در روزهاي تعطيل مجانيه با اعتياري ايرانسل هم ميشه از اينترنت ايرانسل استفاده كرد اگه جواب مثبت است چه جوري؟
    يكي جواب ما رو بده

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه سوال دارم :
    من سيم كارت همراه اول دارم . ميخام ببينم اونايي كه ايرانسل دارن از اينترنتش ميشه استفاده كرد ؟ يعني هم اعتباري و هم دائمي اينترنت داره ؟ اگه داره هر سايتي ميشه رفت ؟ مثلا همين p30world ميشه اومد ؟

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

استفاده از سرویس اینترنت ایرانسل برای کلیه خطوط دائمی و اعتباری روزهای پنجشنبه و جمعه کاملا رایگان است.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سروش آخه چرا توکه هنوز همراه اولتا تحویل نگرفتی و کیفیتشا نچشیدی هی میای طرفداریشا می کنی ؟خواهشا بذار تحویل بگیری بعد از یه 10-20 روز بیا هی بد و بیرا نظرتا بگو !!!
    آقا وحید یعنی شما فکر میکنی من با این کیفیت ایرانسل منتظر سیم کارتم میشینم؟
    من توی خونه که از تلفن ثابت استفاده میکنم...پس این به کنار.
    وقتیم میخوام برم بیرون سیم کارت مادرم رو به شرطی که خودش بهش نیازی نداشته باشه قرض میگیرم
    الان هفته هاست اینکارو میکنم.
    یه مدتم زور زدم برای ایرانسله مشتری پیدا کنم ولی هیچ نتیجه ای نداشت جز اینکه کلی ملت مسخرم کردن با جملاتی مثل"مگه اینجا اسباب بازی فروشیه" یا "مگه نون خشکی تو محلتون نمیاد؟"
    خود ایرانسل پسش نمیگیره؟
    آخه همیشه دفترش شلوغه نمیتونم برم توی صف طولانیش وایسم.حالا نمیدونم میتونم به خود ایرانسل پسش بدم یا نه.کسی میدونه؟

نه خیر عزیز هنوز هم ما تو شهرمون از این پیغامها مرتب میشنویم ((حالا به جز آنتن ندادنش تو بعضی مناطق شهر برادر من تو بیمه کارافرین هست یه طبقه میره زیر زمین تو حسابداری هر وقت خواستیم بهش زنگ بزنیم باید تلفن محل کارش رو بگیریم انگار که موبایل نداره اینقدر قطع و وصل میشه که یه کلمه از حرفهای هم رونمی تونیم بفهمیم))
    حالا من که ایرانسل دارم هیچ هر دوتا برادرام که همراه اول دارن روزی نیست که یه بدو بیراهی باراین همراه اول شما نکنن یه دوستم هم شمارش رو که روند هم هست می خواد بفروشه 1200000 تومن هم حاضرن ازش بخرن رفته ایرانسل گرفته سیم خودش رو هم انداخته تو تاقچه تا بفروشه برادرش هم همین کار و کرده جیگر اونا هم طرفدار ایرانسلن که این کارو کردن
    SMS هاش هم که خدا به خیر کنه روز روز عادیش بعضی روزها مشکل داره چه برسه به عیدها که 5 روز اینور 5 روز اونور عید ((مثلا همین عید فطر)) کلا SMS تعطیل بود جالبیش اینجاس که این همه SMS که ملت به هم میزدن همون موقع نمی رسید هیچ بعدش هم نرسید که نرسید من که SMS میرسید بهم ملت کفشون میبرید فکشون رو باید سر کوچه جمع می کردیم
    اگر توی پست شما جای کلمات(ایرانسل) و (همراه اول) رو عوض کنیم میشه وضعیت ایرانسل توی شیراز.
    مخابرات که اس ام اسش تعطیل بود قبول ولی مال ایرانسلم توی عید وصل نیود!توی بازه ی زمانی 1 ماه ای ام اس ایرانسل کاملا قطع بود و من حتی 1 اس ام اس هم نتونستم بفرستم.مخابرات به علت ترافیک شبکه بود ولی مدیر عامل ایرانسل خودش گفت که به علت مشکلات فنیه...هنوز هم رفع نشده.
    حالا من نمیدونم شما چطور اس ام اس میزدید ولی نه تنها برای من بلکه برای بقیه ایرانسل دارهایی که من توی شیراز و تهران میشناسم اینجوری بود.

اولاً سروش جان خیلی خوش آمدی دوباره

من حرفهای شما هم کمو بیش قبول دارم ولی ما باید قبول کنیم که ایرانسل تازه 1 ساله که اومده ولی همراه اول 14 ساله اومده باید یه 2 یا 3 سال بهش فرصت بدیم بعد از نظر محدوده و کیفیت پوشش شبکه اون رو با همراه اول مقایسه کنیم
    ولی حقیقتی که هست اینه که همه ی ما یه جورایی باید قبول کنیم که شتاب و سرعت عمل ایرانسل نسبت به همراه اول بیشتر است چونکه توی مدت زمانی 1 سالی که اومده توانسته 220 شهر رو تحت پوشش بده و امکانات جدیدی رو به مشترکانش ارائه بده

بعد در مورد صحبتهای hossein-p30-f جون هم میشه کمی تألم کرد
    و دید که در بعضی موارد حقیقت رو گفته

منم که الان این حرفها رو میزنم فکر نکنید دائم آنتنم فوله نه بابا ما توی اهواز حتی بعضی موارد هم میرسه که آنتن کامل قطع میشه ولی از یه نظرایی به اون اعتماد دارم و بهش وقت میدم
    وقتی ایرانسل تازه اومده بود همه میگفتن برای قضاوت زوده بذارید 1 ساله بشه حالا هم که شده....
    سن و سال مهم نیست.مساله اینه که ایرانسل میخواد با همون ظرفیت 1 میلیونی عیدش همه کاری بکنه!مشکل اینه که فقط دنبال ویترین و چت و این جور چیزاست.اصلا دنیال کیفیت شبکه نیست.
    سرعت عمل ایرانسل توی سال اول به خاطر تعهداتی که داده بود.و به همین علت کیفیت شبکش خیلی خیلی افتضاح شده چون ماس مالی کرده!اگه درست اول شبکه رو آزمایش میکردن و پوشش رو کامل میکردن و بعد شبکه رو راه مینداختن اینجوری نمیشد.اول اس ام اس راه انداختن حالا یادشون افتاده تستش کنن!
    و درضمن اینجا ایرانسل اینجوریه که حتی با دید مستقیم آنتن اولش آنتندهی فوله ولی تا تماسی میگیرید یا هر چیز دیگه سریع میشه 1 خط!الانم که دیگه همون یه ذره تماسو هم نمیشه گرفت.
    Last edited by jackhammer; 06-11-2007 at 14:29.

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

عزیز حالا ایرانسل تازه راه افتاده فکر کنم یه هم هنوز نشده
    ولی همراه اول بعد از 13 سال در مورد این پیغامهاش چه توضیحی داره

مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد ((درحالی که بغل خودم نشسته بود))
    برقراری تماس با مشترک مورد نظر مقدور نمی باشد
    شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد
    .
    .
    .
    .
    .

مشترک مورد نظر رفته ایرانسل بخره

یا آنتن ندائنش توی بعضی از زیرزمینهای یه طبقه
    بله جیگر اینجوریه
    آها یعنی اگه ایرانسل بود این مشکلات نبود دیگه ؟

پروفشنال nimamani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه سوال دارم :
    من سيم كارت همراه اول دارم . ميخام ببينم اونايي كه ايرانسل دارن از اينترنتش ميشه استفاده كرد ؟ يعني هم اعتباري و هم دائمي اينترنت داره ؟ اگه داره هر سايتي ميشه رفت ؟ مثلا همين p30world ميشه اومد ؟

همان طور كه آرمان جان فرمودند
    پنجشنبه و جمعه ها GPRS رايگان هست
    ولي به همين خاطر ترافيك شديدي ايجاد ميشه
    و به خاطر كمبود BTS هاي اين شركت جواب گوي
    نياز مشتريان نيست و عملا استفاده از اين سرويس
    با مشكل همراه هست
    استفاده از GPRS هم ديگه بستگي به امكانات شكا
    داره مثلا مرورگر گوشي شما سايت هاي حجيم رو
    ساپورت بكنه يا مثلا فارسي رو يا قابليت وصل شدن
    به كامپيوتر را اگه داشته باشه ديگه به جاي اينترنت
    خانگي ميشه ازش استفاده كرد

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همان طور كه آرمان جان فرمودند
    پنجشنبه و جمعه ها GPRS رايگان هست
    ولي به همين خاطر ترافيك شديدي ايجاد ميشه
    و به خاطر كمبود BTS هاي اين شركت جواب گوي
    نياز مشتريان نيست و عملا استفاده از اين سرويس
    با مشكل همراه هست
    استفاده از GPRS هم ديگه بستگي به امكانات شكا
    داره مثلا مرورگر گوشي شما سايت هاي حجيم رو
    ساپورت بكنه يا مثلا فارسي رو يا قابليت وصل شدن
    به كامپيوتر را اگه داشته باشه ديگه به جاي اينترنت
    خانگي
    ميشه ازش استفاده كرد
    چه باحال ... مثل سگ خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

آقا وحید یعنی شما فکر میکنی من با این کیفیت ایرانسل منتظر سیم کارتم میشینم؟
    من توی خونه که از تلفن ثابت استفاده میکنم...پس این به کنار.
    وقتیم میخوام برم بیرون سیم کارت مادرم رو به شرطی که خودش بهش نیازی نداشته باشه قرض میگیرم
    الان هفته هاست اینکارو میکنم.
    یه مدتم زور زدم برای ایرانسله مشتری پیدا کنم ولی هیچ نتیجه ای نداشت جز اینکه کلی ملت مسخرم کردن با جملاتی مثل"مگه اینجا اسباب بازی فروشیه" یا "مگه نون خشکی تو محلتون نمیاد؟"
    خود ایرانسل پسش نمیگیره؟
    آخه همیشه دفترش شلوغه نمیتونم برم توی صف طولانیش وایسم.حالا نمیدونم میتونم به خود ایرانسل پسش بدم یا نه.کسی میدونه؟

اگر توی پست شما جای کلمات(ایرانسل) و (همراه اول) رو عوض کنیم میشه وضعیت ایرانسل توی شیراز.
    مخابرات که اس ام اسش تعطیل بود قبول ولی مال ایرانسلم توی عید وصل نیود!توی بازه ی زمانی 1 ماه ای ام اس ایرانسل کاملا قطع بود و من حتی 1 اس ام اس هم نتونستم بفرستم.مخابرات به علت ترافیک شبکه بود ولی مدیر عامل ایرانسل خودش گفت که به علت مشکلات فنیه...هنوز هم رفع نشده.
    حالا من نمیدونم شما چطور اس ام اس میزدید ولی نه تنها برای من بلکه برای بقیه ایرانسل دارهایی که من توی شیراز و تهران میشناسم اینجوری بود.

وقتی ایرانسل تازه اومده بود همه میگفتن برای قضاوت زوده بذارید 1 ساله بشه حالا هم که شده....
    سن و سال مهم نیست.مساله اینه که ایرانسل میخواد با همون ظرفیت 1 میلیونی عیدش همه کاری بکنه!مشکل اینه که فقط دنبال ویترین و چت و این جور چیزاست.اصلا دنیال کیفیت شبکه نیست.
    سرعت عمل ایرانسل توی سال اول به خاطر تعهداتی که داده بود.و به همین علت کیفیت شبکش خیلی خیلی افتضاح شده چون ماس مالی کرده!اگه درست اول شبکه رو آزمایش میکردن و پوشش رو کامل میکردن و بعد شبکه رو راه مینداختن اینجوری نمیشد.اول اس ام اس راه انداختن حالا یادشون افتاده تستش کنن!
    و درضمن اینجا ایرانسل اینجوریه که حتی با دید مستقیم آنتن اولش آنتندهی فوله ولی تا تماسی میگیرید یا هر چیز دیگه سریع میشه 1 خط!الانم که دیگه همون یه ذره تماسو هم نمیشه گرفت.
    سروش جان عزیز هنوز نیومده شروع شد!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •