اتومات نیست یه وقت دیدی سوییچ نشد و همش رفت روی قبضت یا شارژت رو خورد
من یک هفته و یک ماهه تست کردم واقعا محدودیت نداره و هرچی سرعتت بهت اجازه بده میتونی دانلود کنی
اتومات نیست یه وقت دیدی سوییچ نشد و همش رفت روی قبضت یا شارژت رو خورد
من یک هفته و یک ماهه تست کردم واقعا محدودیت نداره و هرچی سرعتت بهت اجازه بده میتونی دانلود کنی
برای ما کردم 10 مگاهرتز نهایتا برای ما روی 24 مگابیت میره
شاید برای شما گذاشتن روی 15 مگاهرتز!
داداش شما 2 تا 7 گرفتی خب باید محدود میکردی به این بازه تا اگه احیانا قطع و وصل هم شد مشکلی پیش نیاد
باید خودمون حواسمون باشه - مطمئن باش به هیچ نتیجه ای نمیرسی چون اصلا قبول نمی کنن
گذاشتن روی 5 مگاهرتز ! وقتی منطقه ما روی 5 مگاهرتز بود نهایتا 1 مگ سرعت میداد در صورتی که 3جی 1.2 مگ سرعت میداد الان گذاشتن روی 10 مگاهرتز نهایت سرعت 2.8 مگ هست
دقیقا همین کارو کردم محدود کردم که قبل 7 قطع کنه.
ظاهرا بعضی از مناطق تهران رو 20 مگاهرتز کردن ولی من که هنوز 20 مگاهرتز رو از نزدیک ندیدم !
سیستم همراه اول خیلی بهتر شده !
خودش پول خورده شده رو برگشت میده
چند روز پیش هم این پیام برا دوستم اومد که نوشته بود هزینه اشتباهی کسر شده بود و برگشت دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر ساعت دو خودش سوئیچ میشه اما سقف داره برای 2-7 حداکثر 20 گیگ و بیش از اون بشه با کمال وقاحت باهات نرخ آزاد حساب میکنه! هیچ روش یا طرحی هم برای ممانعت از این کار (مثلا مانند طرح کنترل آزاد ایرانسل) در اینجا وجود نداره مگه خودت حواست باشه بیش از این رو برای دانلود نگذاری. این چیزیه که بارها برای بچه ها اینجا پیش اومده. متاسفانه اپراتورهای همراه اول زیاد توجیه نیستند و به حرفشون اعتباری نیست.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوستان چرا رو گوشى من پهناى باند رو نمى زنه..؟!! (گوشيم ٧ پلاس با چيپ كوالكام هستش، ديتا رو هم خاموش مى كنم)
کلا رو کوالکام ها fileld test جواب نمیده و مثل اینکه رو مدلهایی از 7 و 7 پلاس که اینتل هستن درست کار میکنه .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)