ایمیل شکایت ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . سایت 195.ir .
دوستانی که میگن تعرفه آزاد ارزون شده و بسته ها هم طبق اون بسته شده . یک گیگ اینترنت یک ماه 13 هزار تومن .خودتون حساب کنید
ایمیل شکایت ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . سایت 195.ir .
دوستانی که میگن تعرفه آزاد ارزون شده و بسته ها هم طبق اون بسته شده . یک گیگ اینترنت یک ماه 13 هزار تومن .خودتون حساب کنید
دوستان شکایت خودتونو از ایرانسل در سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده همین الان شکایت خودمو به ثبت رسوندم.
![]()
Last edited by dj77; 22-12-2014 at 13:53.
اخه کارشون غیر قانونی نیست که آدم بخواد شکایت کنه اینا حق دارند هر گیگی رو 50 تومن بفروشند کسی هم حق نداره بهشون اعتراض کنه
تنها راه اعتراض نخریدن بسته هست که این هم با شناختی که من از مردم دارم عمرا تا 2 روز اعتراض از فرداش دوباره میرن میخرند
نمونه بارز اون میتونستید تو جریان پارس آنلاین ببینی
کلا حکومت و مردممون به هم میاند اون هر غلطی دلش بخواد میکنه مردم هم همه غلط های حکومت رو قبول میکنند![]()
سرعت و پوشش چند روزه خیلی بد شده، بعدشم قیمت ها بردن بالا واقعا خسته نباشن!!
AMIR FROM XPERIA Z3
پس کو 24 گیگ شبانه ی 10 تومنی؟
ضمنا با حساب من، نخریدن بسته خیلی به صرفه تره که!
مثلا 50 مگ یک روزه که شذه 12000 ریال میفته هر کیلوبایت 20.8 ریال
در حالیکه هر کیلوبایت بدون بسته 0.5 ریاله (41 برابر ارزونتر!!!) که البته در تعطیلات و یا شب فکر کنم 0.1 ریال هم بشه
![]()
Last edited by HardwareMaster; 22-12-2014 at 14:06.
یعنی یکی از اون چند هزار کارمند احمق ایرانسل اینجا نمیاد ی توضیحی بده چرا گرون شده
اون عده ای که می خواستن جلوی سرعت و رشد 3G و نسل جدید اینترنت همراه تو ایران را بگیرن امروز روز شادیشونه ... بالاخره موفق شدن ...خسته نباشن واقعا.![]()
این دیگه چه وضعشه.به جای اینکه ارزونش کنن چند برابر گرون کردن.از اول هم نسل 3و4 نمیاورد بهتر بود.با این وضع چه استفاده ای میتونه داشته باشه
خیلی جالبه ما لب دریا هم بریم از خوش شانسی مون خشک میشه
اون زمان که بسته نمی خریدیم و یا فعالسازی بسته با تأخیر مواجه بود و آزاد برامون میفتاد برای چند مگ مصرف باید 60 هزار تومن میدادیم
حالا که دوزاریمون افتاده که بسته بصرفه تره، قضیه برعکس شد
آخرش نفهمیدیم چی به چیه توی این مملکت
شب میخوابی صبح بلند میشی قوانین معکوس میشه
یه حرکت عجیبی تو کشور ایجاد شده که کلا دارن طرح های شبانه رو بر میدارن
یا نامحدود رو بد جوری سرعتش رو محدود می کنن والله یعنی الان کسی بخواد 2 تا ویدیو از سایتهایی مثل آپارات یا یوتیوب ببینه یا مثلا بازی و فیلمی داونلود کنه
باید یا خودش یا پدرش سرمایه داری چیزی باشن مگه نه با 2 گیگ چیکار میتونی بکنی
چون قانون گذار ها هم با این حرکت موافقن و خیلی هم خوششون میاد که هیچ کس اصلا ندونه اینترنت چیه مطمءــن باشید هیچ حرکتی نمی کنن شاید یه تقدیرنامه ای چیزی هم برای مدیرای شرکت بفرستن
خداییش الآن با این وضعییت مالی خانواده چه کسی می تونه ماهی 50 تومان به بالا پول اینترنت بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)