100%فردا خوب نمیشه باید یه چند روزی صب کنیم حالا ببینیم چی میشه پناه بر خدا تازه اومدیم مخابرات حال کنیم مخابرات رید تو قدم
مطمعنم فردا خوب نمیشه حالا ببینین اگه خوب شد برا همه آبنبات میخرم![]()
100%فردا خوب نمیشه باید یه چند روزی صب کنیم حالا ببینیم چی میشه پناه بر خدا تازه اومدیم مخابرات حال کنیم مخابرات رید تو قدم
مطمعنم فردا خوب نمیشه حالا ببینین اگه خوب شد برا همه آبنبات میخرم![]()
اگه اجمالن سرعتتون بالا رفت یه عکسی یه چیزی بگیرین که دلمون خوش باشه
ظاهرا سرعت های مازندران هم واقعی شده
اگر سرعت واقعی باشه خوبه
از واقعی کمتر نشه!
چرا واقعی کنن یکی بگ به غیر از سرعت مزیت اینترنت مخابرات چیه الان با این وضع من 100 درصد میرم یه شرکت خصوصی مطمئن باشید 90 درصد مشتری مخابرات هم انصراف میدن اون 10 درصد یا مسافرتن یا سربازی خبر ندارن وضع اینترنت بعد ببینیم سایت مخابرات میاد بگه شرکت مخابرات در فروش ای دی اس ال بهترین عملکرد داشته یا نه
اگه نامحدود رو واقعی کنن و جفت محدود و نامحدود رو پینگ و پیج باز کردنش رو درست کنن باز خوبه ولی اینا هیچی حالیشون نی![]()
دعا؟ لول. با همین طرز فکرها پیش رفتیم که وضعمون شده این!
مورچه چیه که کله پاچش باشه؟.. 128 !!! اونم با ضریب اشتراک 1 به 8؟
دیگه اینقدر بوق نیستن که بخوان سرعت ها رو به این صورت واقعی کنن...سرعت دانلود می شه 8/8=1KB/s
گوگل داره اینترنت گیگابیتی میده ما تازه بعد از چند سال دوباره عقب گرد کردیم به Dial Up...![]()
مشکل سرعت هم حل نشد
سرعت ها رو واقعی کردن همه باید تخلیه کنیم
حالا به نظر شما باید چه کاری کنیم تا سرعتمون برگرده
به نظر من باید همون شماره ای که دوستمون amol75گفته یه زنگ بزنیم
Last edited by hossein 1994; 03-08-2013 at 07:16.
من که این ماه یه محدود می گیرم. تست می کنم ببینم سرعتش چه جوریه.اگه اونم نابود بود.کلا قید اینترنتو میزنم.چون واسم پینگ مهمه.پینگه خوبم فقط مخابرات داره. شرکتیا همه بالای 300 میلی ثانیه.
اینترنت دیگه بای بای.
یه راه حل دیگه هم اینه که صبر کنید تا کاربرایی مثل من از مخابرات برن.بعد شما ها مثل قبل برید دانلود کنید حال کنید.
الان من واسه یه 14 مگ آپدیت ناقابل سر صبحی پا شدم .خیر سرم فکر کردم سرعت صبحا خوبه.بیام دانلود کنم.دیدم, نه خیر هنوز سرعت ر*یدست! سرعت دانلود از استیم زیر 1 کیلو بایت.![]()
Best Internet In The World
![]()
دیدی گفتم امروز خوب نمیشه حالا شما به یه بهانه ای دلتون رو خوش کرده بودین.سرعت ها رو واقعی نکردن چون چنین کاری ازشون بر نمی یاد بلد نیستن چند روز آینده خوب میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)