بیشتر منظورم پینگ داخلی هست ، چون یه مشکل پیش اومده داخل خود مخابرات که بقیه شرکتها این مشکل رو ندارن و اینا هنوز اون مشکل رو حل نکردن اگه ما گیر ندیم بشون فک می کنن خیلی مهم نیست واسمون شاید بیخیالش بشن اصلا درستش نکنن
بیشتر منظورم پینگ داخلی هست ، چون یه مشکل پیش اومده داخل خود مخابرات که بقیه شرکتها این مشکل رو ندارن و اینا هنوز اون مشکل رو حل نکردن اگه ما گیر ندیم بشون فک می کنن خیلی مهم نیست واسمون شاید بیخیالش بشن اصلا درستش نکنن
من زیاد از این چیزا سر در نمیارمشاید افتادی رو گیت وی تک رقمی
چی هستش این؟
و راستی دو تا مورد دیگه هم هستش که یکیش رو میگن باید کم باشه و یکی بیشتر ؟
میتونید درباره اونا هم توضیح بدین و اینکه چچجور میشه فهمید این موارد رو
ممنون میشم
اون مشکلی که می گم اینه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اها.
پس باید زنگ بزنید حتما رسیدگی کنن.
قم هم 1 ماهه پیش چنین مشکلی داشت/در بعضی ساعات خاص مثل ظهر پینگ داخلی بالای 400 میرفت.
مشکل از دیتای قم تا تهران بود که ظرفیتش پر شده بود.
حتما به پشتیبانی اطلاع بدید تا براتون رسیدگی کنند.
پینگ داخلی حداکثر تا 150 نرماله.اگر از این مقدار بیشتر بشه حتما مشکلات زیر ساخت داره شهر یا مرکز مخابراتیتون.
کسی دینامیت های وب گرفته؟
سرعتش چطوره؟
پینگش چطوره؟
سلام
دوستان لطف کنند مشاوره بدن
دانلودم زیاده اینترنت مخابرات چطوره؟
اکسین چطوره؟
و نامحدود مخابرات مثلا 512 با چند دانلود میکنه؟
اینترنت شبانه هم داره؟
با تشکر زیاد
شرکت های طرف قرارداش کدوم اند؟
مانامادا بهتره ظاهرا ولی قیمتش گرونتره
Last edited by arshad100; 17-09-2013 at 22:43.
سلام
اگه توی روز کارت با اینترنت کمه و فقط میخوای دانلود شبانه کنی بنظر من سرویس دو مگ 4 گیگ خوب باشه براتون ( شبی 3.5 تا 4 گیگ دانلود میکنه )
شرکت ضحی بهتر از بقیه هست آخه ساعت دانلود شبانه ـــش از 2-7 هست ولی ماناماد از 2-6 ــــه
آرما 3 رو من دانلود کردم با حجم 8 گیگ و نسخه RELOADED . در یک کلام ، چرت + پرت !
مهم ترین چیزش اینه که بازی یجور حالت آموزشی و تمرینی داره و سبکی مثل Call of duty و کلا اون جور سبک ها نداره . گیمپلی بازی اصلا جالب نبود ینی اصلا ها ! . نشونه گیری هم که فقط دوربین جلو میرفت و با خود نشونه اصلحه نشونه نمیگرفت . در کال برای اولین بار بود که آرما بازی میکنم و اصلا ازش خوشم نیومد . اگر نظر من باشه نه به فکر دانلود کردنش بیوفت و نه خریدنش . البته نظر شخصیه .
سلام . پینگ من با داخل و خارج بین 1500 تا 3500 هست و کاش ثابت بود..همش time out ..(حدود 3 روزه اینطوره) با هر نوع گتوی حتی تک رقمی ...
از دوستان کسی همچین مشکل داشته یا راه حلی داره ؟ با سه چهار تا سیستم و مودم هم تست شده
پشتیبانی میگه مشکلی نداره خطط !
Last edited by Ostad AliReza; 18-09-2013 at 02:04.
بچه ها مطمئنین که ۲ تا ۷ رایگانه ؟ از کجا بفهمیم سرویس از ضحی ست ؟ اخه من از شهرستان گرفتم . تو خرید ترافیک آدرسشون کیانپارس زده . ضحی ست دیگه؟ دانلود بزارم تا ۷ ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)