تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 746 از 1185 اولاول ... 246646696736742743744745746747748749750756796846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,451 به 7,460 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض درخواست

دوستان بزرگوار

لطفا از صحبت در باره ی افرادی که اینجا حضور ندارند اجتناب کنید .

چنانچه فرصتی پیش اومد تا اینجا در خدمت ایشون باشیم اون موقع نقد ایشون و صحبت کردن درباره ی ایشون موردی نداره .

ممنون از توجه شما .

پی نوشت : چند وقتیه تاپیک عطر و ادکلن دچار حواشی گوناگونی میشه

2. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت DIOR2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

1

دوستان
    من عطرامو از کسی میگیرم که کارش فروش عطر بدون جعبست
    تا حالا هم از تمام کارایی که ازش گرفتم راضی بودم تازه با نصف قیمت مغازه
    درسته که این کارا جعبه ندارن وشیشه بعضیاشون کمی خط و خش داره اما صد در صد اصل هستند و من با تست همون عطرا در جای دیگه به این نتیجه رسیدم البته بعضی ازاین عطرا در نت اولیه تفاوت جزیی با تستر مغازه های معتبر دارند که اون هم بخاطر اینه که شرایط نگهداری مناسبی ندارند اما در نت میانی و نت پایه چیزی کم ندارند و پخش و ماندگاری همچون عطرای خریداری شده از وزرا و تندیس و هایلند و دبی و...دارند.
    کارایی که من گرفتم
    دیور هوم-دیور هوم اینتنس-پولو بلو-تام فورد تاسکان لیدر- اکسریوس روج-فارنهایت-چروتی پور هوم-بوس مونشن-ورساچه پور هوم و...
    دیور ادیکت-وومنیتی-انجل ستاره ای-سینما-ویولت پاکورابان-هایپنوز-کریستال نویر ورساچه-نارسیس رودریگویز و...
    با این افزایش قیمتها دیگه باید با عطر مارک دار خداحافظی کرد البته هنوز جای شکرش باقیست.

4. این کاربر از DIOR2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در تائید صحبتهای شما ایشون 20 تا از پستهایی که من تو نظرات دادم حذف کرد و به همون دلیل که خیلی وقتا مچشو برا بقیه باز میکردم نظرات رو جوری تنظیم کرد که با تائید خودش شما بتونین نظرات رو بخونین.در کل اول وبلاگش خوب بود بعد یه مدت که بیننده پیدا کرد کاملا رفت به سمت فروش محصولاتش و کاملا جنبه اقتصادی پیدا کرد.منم چون خودم سالها فروشندگی کردم میدونم به حرف فروشنده هیچ اعتمادی نیست چون اون سعی میکنه جنسای بنجل یا اونایی که سود بیشتری براش داره تبلیغ کنه.همون سایتای فراگرانتیکا یا فرگرنس ایکس خیلی بیشتر در خرید ادکلن بمن کمک کرده تا ایشون.حالا شما ازش خوشت میاد یه بحث دیگس

دوستان همه ما عاقل و بالغ هستیم و بهترین راه به نظر من اینه که هر کس خودش برای خودش تصمیم بگیره و به خود شخص ربط داره که حرف های افراد مختلف رو قبول کنه یا خیر.

پس بهتر هر کس هر شناختی رو که از سوم شخص (همون کسی که بحث روش هست) بدست میاره برای خودش نگه داره و سعی بر این نداشته باشه که شناختشو بر دیگران تحمیل کنه.

تا حخدودی با این حرف دوستمون که قرمز کردم موافقم ولی خب باز هم باید برای کسانی که وقت میگذارند و وبلاگ رو به روز نگه میدارند و پاسخ گو هستند احترام قائل شد.

6. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

دوستان
    من عطرامو از کسی میگیرم که کارش فروش عطر بدون جعبست
    تا حالا هم از تمام کارایی که ازش گرفتم راضی بودم تازه با نصف قیمت مغازه
    درسته که این کارا جعبه ندارن وشیشه بعضیاشون کمی خط و خش داره اما صد در صد اصل هستند و من با تست همون عطرا در جای دیگه به این نتیجه رسیدم البته بعضی ازاین عطرا در نت اولیه تفاوت جزیی با تستر مغازه های معتبر دارند که اون هم بخاطر اینه که شرایط نگهداری مناسبی ندارند اما در نت میانی و نت پایه چیزی کم ندارند و پخش و ماندگاری همچون عطرای خریداری شده از وزرا و تندیس و هایلند و دبی و...دارند.
    کارایی که من گرفتم
    دیور هوم-دیور هوم اینتنس-پولو بلو-تام فورد تاسکان لیدر- اکسریوس روج-فارنهایت-چروتی پور هوم-بوس مونشن-ورساچه پور هوم و...
    دیور ادیکت-وومنیتی-انجل ستاره ای-سینما-ویولت پاکورابان-هایپنوز-کریستال نویر ورساچه-نارسیس رودریگویز و...
    با این افزایش قیمتها دیگه باید با عطر مارک دار خداحافظی کرد البته هنوز جای شکرش باقیست.
    توسکان لدر رو چند گرفتید؟ در ضمن میتونید آدرس فروشگاه رو لطف کنید؟

8. این کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی جالبه برام! کسایی که هنوز در نوشتن ساده ترین پست ها، غلط املایی دارند و کسایی که اسم عطر رو با برند میگی و باز هم میپرسن از کدوم برند !!! در مورد کسی که سالهاست در کار عطر و ادکلن هست خیلی راحت میان و اینجوری نظر میدن!
    من مثل یه مرد سرمو بالا میگیرم و میگم که من زیاد برند شناس نیستم چون زیا د اهل خرید ادکلن نیستم....ولی تا دلت بخواد مارک های لوازم آرایشی بهداشتی رو بهتر از هر فروشنده ای میشناسم....و خیلی چیزای دیگه رو! پس دلیل نداره اگه کسی مثلا نمیدونه تام فورد برند ادکلن هست پس حق نداره پست بده که شما مسخره میکنی! اگه اون تیکه ای که انداختی منظورت من بودم!

من که فقط گفتم ایشون یه فروشنده هست مثل همه فروشنده ها و نظراتش هم مثل کسی هست که داخل یه مغازه چندین ساله کار میکنه و مسلما برند ها دم دستشه و تست میکنه و نظر شخصیشو میگه! همین!
    Last edited by Ali_softcenter; 06-09-2012 at 17:46.

10. 3 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من مثل یه مرد سرمو بالا میگیرم و میگم که من زیاد برند شناس نیستم چون زیا د اهل خرید ادکلن نیستم....ولی تا دلت بخواد مارک های لوازم آرایشی بهداشتی رو بهتر از هر فروشنده ای میشناسم....و خیلی چیزای دیگه رو! پس دلیل نداره اگه کسی مثلا نمیدونه تام فورد برند ادکلن هست پس حق نداره پست بده که شما مسخره میکنی! اگه اون تیکه ای که انداختی منظورت من بودم!

من که فقط گفتم ایشون یه فروشنده هست مثل همه فروشنده ها و نظراتش هم مثل کسی هست که داخل یه مغازه چندین ساله کار میکنه و مسلما برند ها دم دستشه و تست میکنه و نظر شخصیشو میگه! همین!
    من کسی رو مسخره نکردم به هیچ عنوان ،فقط دارم میگم کسی که اطلاعاتش در حد عالی نیست نباید درمورد کسی که به مراتب واردتره اینجوری بگه( من خودم هم هیچ سررشته خاصی ندارم در این زمینه که بخوام دیگران رو زیر سوال ببرم!!! و کلا دلیل حضور و فعالیت در همچین انجمن هایی کسب اطلاعات بیشتر هست...)
    بعد هم کسی نگفت شما چرا پست دادید!من هم یک کاربر ساده هستم مثل بقیه.
    در نهایت اگر جمله بندی هام منظور را به درستی منتقل نکرد و سو تفاهمی پیش آورد عذرمیخوام!
    و عذرخواهی میکنم از مدیر بخش که مجبور شدم باز هم در این زمینه پستی ارسال کنم.

12. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cancer140's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

tommy hilifiger
    و L imperatrice d&g از سری اسپری های لاو
    قیمتشون هم هرکدوم 7هزار تومان هست
    جفتش خنک هست و عالی
    من که هرچی گشتم پیدا نکردم

14. این کاربر از cancer140 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من میگم که اگر بچه ها وبلاگ خوب در مورد عطر سراغ دارن اینجا به اشتراک بگذارید. من قبلا لینک وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گذاشته بودم. حدود ۱ سالی هست که مینویسه . مدیر گروه عطرهای powerhouse ‌و کلاسیک تو بیس نوتس است. وکیل هم هست و ۲ بچه داره. اگر تعریفی بکنه از عطری تقریبا چشم بسته میخرم. اونایی هم که خوشم نیومده بارها و بارها تست میکنم شاید خوشم بیاد.رویو کننده بی طرفی است. شده از عطری بد بگه بعدش نظرش عوض شده و تاییدش کرده یا برعکس. یک کالکشن ۳۰۰ تایی هم حدودی داره ولی یک تاپ ۱۰ و تاپ ۲۵ داره که خیلی تغییر نمیکنه. خیلی هم طرفدار کارهای نیچ نیست و بقول خودش از کارهای ارزانتر بیشتر لذت میبره... همین.

16. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

یادش بخیر Drakkar Noir .پخش بو و موندگاری خیلی خوبی داره.بوش فقط یکم تنده که شاید یه سریا سر درد بگیرن.خیلی وقته ندیدم.کسی از دوستان داشته یا تست کرده اینو؟

.......................

منم بعضی جاها با خانم فرزین نیا هم عقیده نیستم ولی خب بالاخره کاری که داره میکنه ارزش داره.نه نظرات دوستان تو فراگرانتیکا رو نفی میکنم و نه فرین نیا.هر کسی از دید خودش یه چیزی رو بررسی

میکنه.اگه سلیقه ها یکی بود که همه یه چیزی دوست داشتن

18. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یادش بخیر Drakkar Noir .پخش بو و موندگاری خیلی خوبی داره.بوش فقط یکم تنده که شاید یه سریا سر درد بگیرن.خیلی وقته ندیدم.کسی از دوستان داشته یا تست کرده اینو؟

.......................

منم بعضی جاها با خانم فرزین نیا هم عقیده نیستم ولی خب بالاخره کاری که داره میکنه ارزش داره.نه نظرات دوستان تو فراگرانتیکا رو نفی میکنم و نه فرین نیا.هر کسی از دید خودش یه چیزی رو بررسی

میکنه.اگه سلیقه ها یکی بود که همه یه چیزی دوست داشتن
    من هم با نظر علی آقا موافقم کاش دوستان اسم خانم فرزین نیا رو نمی نوشتن به هر حال فروشنده ها زیادن و قیمتهایی که عرضه میکنن متفاوته و همینطور شرایطی که خرید میکنن تا اجناسشون رو بفروشن مسلما متفاوته به هر حال خانم فرزین نیا حرکت جدیدی رو در زمینه وبلاگ نویسی در مورد عطر شروع کردن که جای تقدیر داره من خودم با توجه به توضیحات ایشون دو مورد عطر رو بدون تست خریدم و از خریدم کاملا راضیم حالا بخش اقتصادی قضیه
    به خودشون مربوطه ما میتونیم دنبال جاهای ازونتر بگردیم من کلا مطالب خانم فرزین نیا و آقایان فرید علی hike و بعضی دوستان دیگه برای انتخاب عطر خیلی کمکم میکنه از همگی شما دوستان ممنونم

20. 5 کاربر از dior32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •