تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 746 از 1783 اولاول ... 24664669673674274374474574674774874975075679684612461746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,451 به 7,460 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

خب دوستانی که دلتون به سرعت کمی زیادتون خوشه اینو بخونین حااااال بیاین ( ...یدم تو ق..ر خاندانتون) باور کنین من بی ادب نیستم اینا نمیزارن!

کاربران اینترنت نا محدود صبانت بخوانند
    یکشنبه, 22 مرداد 1391 ساعت 10:55
    fair use policy چیست ؟

كاربران اینترنت نامحدود

اگر جزو مشتركین بدون محدودیت استفاده‌ی شركت صبانت هستید، این قانون به سرویس شما اعمال می‌شود.

هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز

است. بی‌گمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراك‌‌گذاری شده به

مشتریان ارایه می‌شود. برای افزایش رضایتمندی مشتریان صبا شرکت ضریب اشتراك گذاری را تا حد

بسیار قابل توجهی كاهش داده است.

در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایل‌های پرحجم نمایند ممكن است مصرف بالای

آنها منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما نیز از آن پهنای باند استفاده می‌كنید. این موضوع می‌تواند در

ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.

اگر شما از نرم‌افزارهای به اشتراك‌گذاری فایل استفاده نمی‌كنید یا اقدام به دریافت فایل‌های پر حجم نمی‌

نمائید، این قانون شما را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرم‌افزارهای یادشده استفاده

می‌كنید، خواهش‌مندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش از حد مجاز، تحت تاثیر

این قانون قرار گیرید.

اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر صبانت مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به

صورت یكنواخت تكرار شود.

اگر روند مصرف بالا به صورت مستمرا ادامه پیدا کند، می بایست شما از سرویس های دیگر صبانت که

مناسب با نیازهای شما است استفاده کنید، در غیر این صورت صبانت برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر

دیگر، ناگزیر به محدود یا معلق و یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.

لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن است سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد.

بی گمان، این کاهش سرعت در صورت رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره

میزان مصرف سایر کاربران قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

علنی داره تهدید میکنه دانلود شبانه استفاده نکنید !!!!!

اگر روند مصرف بالا به صورت مستمرا ادامه پیدا کند، می بایست شما از سرویس های دیگر صبانت که

مناسب با نیازهای شما است استفاده کنید، در غیر این صورت صبانت برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر

دیگر، ناگزیر به محدود یا معلق و یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.
    عجب آدم های پستی هستند .

تازه الان صبا داره این فشار رو به کاربرا میاره شاید بعد کمی سرعت رو افزایش بده تا کاربرا راضی بشند . یعنی به مرگ میترسونه تا به تب راضی بشیم .

من تعجب میکنم از دوستانی که تازه رفتند سرویس بالاتر شارژ کردند !!! آخه این چه کاریه کردید ؟!! این دقیقا همون چیزیه که صبانت میخواد !

3. 3 کاربر از al_info بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیزجان نوشته کاربران اینترنت نامحدود....کسانی که شبانه دانلود میکنن معمولا محدود هستن...
    اتفاقا از یک نظر خوبه.من خودم از صبا نامحدود گرفته بودم.سرعتم 2 کیلو بیشتر نمیشد
    خب دارن یه کاری میکنن که سرعتا از 2کیلو بیشتر بشه دیگه(برای سرویسهای نامحدود)
    بعدم ننوشته که دانلود نکنین میتونین دانلود کنین ولی نه 24 ساعته.مثلا از ساعت 7 صبح تا 10 دانلود کن.بعد باز فرداش از بک ساعت دیگه که مصرفت توی یک ساعت مشخص نره بالا...همین!

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

صبانت ..... سرعت دانلود 10KB آخه لامصبا اگه سرعت واقعی هم بخوایین بدین باید 16KB باشه نه 10KB
    باز خوبه سایت ها رو خوب باز می کنه ولی سرعت دانلود مزخرف شده ، اینم بگم 4-5 روز پیش سرعت خوب بود الان اومده پایین
    صبانت پولی که داری می گیری از نظر خیلی ها حلال نیست عزیزم ، بالاخره یه جایی باید جواب بدی 120 نخواستیم حداقل سرعت واقعی هر سرویس رو بدین

6. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نامردها امشب تو مشهد اینترنت شبانه رو قطع کردند زنگ میزنیم میگن جناب شبکه مشکل داره همکاران ما در حال رفع مشکل هستند ولی بعد از ساعت 7 صبح اینترنت وصل می شود خب بابا علنی بگید نمی خواهیم از اینترنت رایگان شبانه استفاده کنید برای همین در شبکه اختلال ایجاد کردیم

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

از 10 دیشب شبکه قطع بود تا صبح . دانلود شبانه 0 . من دارم ذوق مرگ میشم از این اوضاع و احوال جدید صبانت .
    مرگ بر شاه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه voldemorti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان برای شبانه یوزر و پس جدا میخواد یا با همون یوزر خودت کارت راه می افته؟
    هنوزم هر یک ساعت قطعی داره؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

دوستان برای شبانه یوزر و پس جدا میخواد یا با همون یوزر خودت کارت راه می افته؟
    هنوزم هر یک ساعت قطعی داره؟
    سلام
    یوزر یکسره شده با همون یوزر روزانه وصل میتونید بشین .
    خیر قطعی نداره

11. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با این ای پی پینگ بگیر 173.194.66.101 ممنون

داره خودمونی میشه <^SIleNT^>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

Lol
    سرعت دانلود روزانه ی من شده 50.
    دیگه بسمه. فردا میرم فسخ قرار داد میکنم.

14. 2 کاربر از <^SIleNT^> بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •