الان یک ماه بیشتره که این اخطار رو میبینم ، فکر میکنم آنتی ویروس یکی از فایلهای سیستمی رو پاک کرده که این اخطارو میده ، نمیدونم این specified module چی هست که نمیتونه پیدا کنهدر ضمن بنده هارد اکسترنال ندارم .
الان یک ماه بیشتره که این اخطار رو میبینم ، فکر میکنم آنتی ویروس یکی از فایلهای سیستمی رو پاک کرده که این اخطارو میده ، نمیدونم این specified module چی هست که نمیتونه پیدا کنهدر ضمن بنده هارد اکسترنال ندارم .
خب از اونجایی که در این تاپیک سوالتون را مطرح کرده بودید ؛ فرض بر این بود که در مورد هارد دیسک اکسترنال صحبت میکنید !
دستور زیر را در CMD وارد کنید و اینتر بزنید . شاید این مشکل با استفاده از قابلیت System File Checker در ویندوز فیکس شود .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط دقت کنید که CMD را در حالت Run as administrator کنید و همچنین به پیغامهایی که میده دقت کنید .
دستور رو اجرا کردم پیغام زیر اومد:
اگه اینجا مقدور نیست انجمنی رو معرفی بفرمایید تا مشکل رو اونجا مطرح کنم ، البته میخواستم شما راهنمایی کنید برا همون اینجا مطرح کردم ، به نظر شما با سی دی ویندوز نمیشه repair کرد ویندوز سیستم همیشه up to date همین هفته قبل آپدیت جدید اومده بود که نصب کردم نمیدونم چرا آپدیت قبول میکنه و این مشکل هنوز پابرجاست ،سپاس از شما .
![]()
Last edited by 22arash; 22-02-2015 at 20:25.
طبق توضیحاتی که در سایت زیر گفته شده ، این دستور را در Safe Mode اجرا کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با روشی و لینکی که گذاشتید هم متاسفانه به 35 درصد که میرسه کار متوقف میشه در حالی که مایکروسافت توضیح داده باید 100 درصد sfc/scannow انجام بشه ، حتی با حالت safe mode هم اجرا کردم بازم در 35 درصد متوقف میشه به نظر شما چیکار باید کرد ؟
سلام .
تا 35 درصد که متوقف میشه پیغام یا errorـی میداد ؟
پیشنهاد میکنم مجدداً ویندوز نصب کنید .
سلام
همون پیغامی که در پست 7454 مشاهده می کنید .
سلام .
روشی که در سایت زیر توضیح داده شده را هم تست کنید (Method One) .
اگر بازهم درست نشد فکر میکنم نصب مجدد ویندوز بهترین راه باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ویرایش شد!
Last edited by ssass; 27-02-2015 at 17:31.
سلام.
یک هارد 1 ترابایت My Passport Ultra خریدم. بعد از اینکه به کامپیوتر وصل میکنم، پیغام خطای زیر رو میده:
هارد در My Computer نشون داده نمیشه.
چکار کنم؟
محتوای مخفی: اطّلاعات بیشتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)