تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 746 از 1024 اولاول ... 246646696736742743744745746747748749750756796846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,451 به 7,460 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه Ali-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یه سوالی داشتم ازتون. دیروز آقای نیکخو روشیو پیشنهاد داد برای مرور درسایه اختصاصی به این صورت که باید تست های سراسری رو یکی یکی حل و رفع اشکال کنیم.
    حالا مشکلی که این روش داره اینه که اگه اینکارو بکنیم اونوقت واسه زدن تست جامع، همه ی تستهای اختصاصی تکراری میشه.
    به نظر شما راه حل این مشکل چیه؟
    عرض کنم خدمتتون که آقای نیکخو دیروز نمیدونم هول شده بود یا نه ولی اشتباه گفت
    آقای نیکخو همیشه این روش رو برای کنکور سراسری 83 تا 85 داخل کشور پیشنهاد میکنه و بقیه اش رو میگه آزمون بزنین بنابراین اینطوری 3 آزمون داخلی و 5 آزمون خارج از کشور میمونه که تکراری نیست !!
    در کل خیلی روش خوبیه درصد ریاضی و فیزیک و شیمی سراسری 86 ام بالای 60 شد(نمیگم خوبه ها! ولی نسبت به اون چیزی که انتظار داشتم پیشرفت خارق العده ای بود)رو یه سال امتحانش کن نتیجه اش رو میبینی انشا الله ..
    موفق باشی

2. این کاربر از Ali-ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

رشتش تجربی بود . ولی تابلو بود شوخی میکنه . خود نیکخو هم فهمیده بود

می گفت کمترین درصدم زمین شناسیه 98 درصد بقیه رو بالا میزنم تازه رتبه پارسالم 75 هزار و خرده ای شد!!!

لول
    آقا شماها دلتون خوشه ترازاتون همه 7000 : دی ؟؟؟

من نمی دونم زمین شناسی چند تا تست تو کنکور داره ولی اگه 20-25 تا داشته باشه اصلا درصدی به اسم 98 تو کارنامه نمی تونه رفته باشه : دییییییی

عجب زمونه ایه هی : دی

4. این کاربر از a3m00n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

رشتش تجربی بود . ولی تابلو بود شوخی میکنه . خود نیکخو هم فهمیده بود

می گفت کمترین درصدم زمین شناسیه 98 درصد بقیه رو بالا میزنم تازه رتبه پارسالم 75 هزار و خرده ای شد!!!
    اره بابا
    خالی بست در حد تیم ملی
    کلی خندیدم

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اقا اون سایتی که در صد می زدی رتبه میداد
    چی بود؟

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

برنامتو دقیقن واسم بگو ؛ ترتیب سال هایی که میزنی چطوره ، آزمون جامعی که دارید از طرف مدرسه برگزار میشه ؟

توی بررسی آزمون دقیقن چیکار می کنی؟

این کاری رو که میگم امشب انجام بده:

تمام کتاب هایی رو که داری دونه دونه ورق بزن , ببین کدوم مباحث رو احساس می کنی تسلط کافی نداری

اونارو تو یه برگه بنویس ؛ بعد با توجه به اهمیت مباحث( از لحاظ بودجه بندی و ضریب درس) اولویت بندی کن

1.5 ساعت هر شب یکی از این مباحث رو اول می خونی بعدش تست میزنی

تا کنکور اگه 30 روز مونده باشه شما حداقل 45 ساعت فقط مباحثی رو که مشکل داشتی می خونی

اینطوری به خط تعادل نزدیک شدی و تمامی مباحث رو یک سطح کردی
    اولا ممنون که پیگیری میکنید.
    خوب من اینکارو کردم و اینم لیستش. اینا مباحثی هستند که بهشون تسلط ندارم ، ولی باز قدرت پاسخ گویی رو دارم
    فیزیک : کار و انرژی ، مغناطیس و القا، حرکت نوسانی.
    شیمی : پیوند کووالانسی ، استوکیومتری و محلول ها
    گسسته : رابطه و نظریه اعداد
    هندسه : مقاطع
    ادبیات: تاریخ ادبیات
    ----
    یک سوال دیگه (شرمنده بخدا!!!) من متولد 70 هستم و امسال مشمولم(غیر حضوری هستم).دفترچه رو فروردین ماه گرفتم ولی هنوز وقت نکردم پستش کنم
    تا کی وقت دارم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

مگه چی گفت؟ آخه منم هرچی غلط توی فیزیک و ریاضی میزنم محاسباتیه
    گفت آخه معمولا بچه ها به این غلط ها اهمیت نمیدن و سر آزمون براش انرژی نمیذارن
    گفت برای بچه ها فقط این مهمه که بفهمن چجوری حل میشه و رو این انرژی میذارن
    یه مثالم زد گفت یکی بوده تو یه آزمون 29 تا غلط داشته بهش گفته رو محاسباتت خیلی دقت کن تو آزمون بعدی 1 اشتباه داشته
    مثلا من خودم وقتی تو آزمون فرمول یا راه حل یادم میاد دیگه مسئله رو حل شده میدونم و دیگه حاضر نیستم رو محاسبات فکر کنم و میخوام سریع جواب رو بدم برم بعدی...
    در صورتی که باید همون قدر رو جوابا دقت کنی و رو اونا هم ابتکار عمل داشته باشی
    اینم گفت که با انجام این کار سر آزمون دمارت در میاد!!
    پارسال شنبه ها و چهارشنبه ها می اومد!
    آخرای پارسال شنبه و چهارشنبه میومد چهارشنبه در رابطه با رشته و این جور چیزا حرف میزد
    ولی اول سال پارسال بود فکر کنم تو آبان و آذر ، یادمه هر وقت روشن میکردم داشت حرف میزد اون تو!
    اقا اون سایتی که در صد می زدی رتبه میداد
    چی بود؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MyEnd; 30-05-2010 at 20:28.

9. 3 کاربر از MyEnd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز این هم کارنامه گاج من امتحان دوم جامع 7 خرداد
    از دوستان می خوام که من رو از نظراتشون بی بهره نذارند
    با تشکر

11. 5 کاربر از raminrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان من از اول سال تحصيلي آزمون هاي قلم چي رو همه رو انجام دادم و تقريبا به طور ميانگين ترازم 5500 هست و رشته من هم تجربيه مي خواستم ببينم اميدي هست تو دانشگاه دولتي يا غير انتفاهي يا آزاد قبول شيم و اينكه در چه رشته اي
    اين درصد هاي هر درس به صورت ميانگين در آزمون هاي قلم چي از اول سال
    زيست 70
    زمين 30
    ديني 80
    ادبيات 40
    رياضي 0
    فيزيك 25
    شيمي 30
    انگليسي 20
    عربي 5

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اعطای تسهیلات به 220 رتبه برتر کنکور
    رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: تاکنون 20 نفر برتر گروه آزمون ریاضی، 10 نفر برتر گروه تجربی، 10 نفر برتر گروه علوم انسانی و پنج نفر برتر گروه هنر از حمایت های این بنیاد برخودار می شدند که طبق آیین نامه جدید این تعداد به 220 نفر افزایش یافت.
    دکتر نسرین سلطانخواه در نشست خبری امروز یکشنبه در نشست مطبوعاتی گفت: بر اساس آیین نامه احراز نخبگی، 100 نفر برتر گروه ریاضی، 50 نفر برتر گروه علوم تجربی، 50 نفر برتر گروه علوم انسانی و 20 نفر برتر گروه هنر از تسهیلات ببیاد ملی نخبگان بهره مند می شوند این تسهیلات به کلیه برگزیدگان کنکور سالهای گذشته که دانشجو و یا استادیار باشند نیز تعلق می گیرد.
    ایجاد شبکه مجازی نخبگان داخل و خارج
    وی ایجاد شبکه مجازی نخبگان داخل و خارج، شبکه ارتباط تلفنی پاسخگویی به کلیه نخبگان داخل و خارج و برنامه ریزی برای حضور معاونت علمی در دانشگاه ها را از برنامه های معاونت علمی در زمینه ایجاد ارتباط نخبگان با بنیاد و نخبگان با یکدیگر نام برد.
    معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به بودجه های این معاونت اظهار داشت: بخشی از بودجه های معاونت مربوط به قانون اختصاص یک درصد درآمدهای عملیاتی شرکتها و موسسات دولتی به پژوهش می شود که در قانون بودجه سال 89 تغییر یافت قانون بودجه سال 89 اشاره به این نکته دارد که علاوه بر اعتبارات ذیل هر دستگاه، اجازه داده می شود که 2 درصد از دارایی های تملکی هر دستگاه برای توسعه علمی کشور هزینه شود.
    تشکیل کارگروه های پژوهش، فناوری و نوآوری در استان ها
    وی از ایجاد کارگروه های پژوهش، فناوری و نوآوری در استان ها خبر داد و گفت: یکی از ایراداتی که به قانون یک درصد وارد است، عدم اجرایی شدن این قانون در استان ها بود که با ایجاد این کارگروه ها در استان ها زمینه بهبود نظارت و مدیریت بر طرح ها پروژه های تحقیقاتی فراهم می شود.
    سلطانخواه به ماده دیگری از قانون بودجه سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: بر این اساس همه دستگاه ها از پرداخت هدیه به صورت نقدی به هر شکلی ممنوع شدند مگر آنکه در قالب کمک به دانشگاه ها، طرح های تحقیقاتی در جهاد دانشگاهی، حوزه های علمیه و شهرک های علمی و تحقیقاتی باشد.
    2 هزار و 500 دانشجو تحت پوشش طرح پژوهانه
    معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به واگذاری پژوهانه به دانشجویان دوره دکتری اضافه کرد: دانشجویان دوره دکتری که آزمون جامع خود را گذرانده باشند و آماده انجام پروژه خود باشند از این تسهیلات برخوردار می شوند.
    وی ادامه داد: طبق بررسی ها تعداد 2 هزار و 500 دانشجوی تحت پوشش وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری واجد شرایط شناسایی شدند که برای این تعداد در سال جاری 30 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
    به گفته سلطانخواه پژوهانه در دو مرحله اعطا می شود و تاکنون 13 میلیارد تومان به دانشگاه ها واگذار شده است.
    حمایت از انجمن های علمی دانشجویی
    وی حمایت هدفمند از انجمن های علمی دانشجویی را از دیگر برنامه های این معاونت نام برد و گفت: تاکنون 150 انجمن علمی دانشجویی از حمایت های این معاونت برخوردار شدند و در سال جاری علاوه بر پیگیری این حمایت ها، برگزیدگان جشنواره حرکت و همچنین انجمن هایی که دارای فعالیت های برجسته در حوزه های علمی و پژوهشی باشند نیز مورد حمایت ویژه معاونت قرار می گیرند ضمن آنکه نشریات علمی و پژوهشی نیز به صورت آنلاین در اختیار کاربران قرار می گیرد.
    چهار سند فناوری راهبردی در مسیر تصویب
    رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه در سال 88 سندهای راهبردی چهاد ستادهای فناوری تهیه شده است، اظهار داشت: در سال گذشته سند راهبردی ستادهای فناوری گیاهان دارویی، انرژیهای نو، سلول های بنیادی و میکروالکترونیک تدوین و این اسناد برای تصویب نهایی به هیئت وزیران ارسال شده است.
    وی با بیان اینکه این اسناد مراحل تصویب را طی می کنند، ادامه داد: با تصویب این اسناد ستادهای فناوری جایگاه قانونی خود را پیدا خواهند کرد.
    ایجاد 3 ستاد فناوری جدید
    سلطانخواه با اشاره به ایجاد سه ستاد فناوری جدید در کشور، خاطر نشان کرد: علاوه بر هفت ستاد راهبردی، سه ستاد جدید ICT، ستاد فناوری های نرم و هویت ساز معطوف به علوم انسانی و ستاد آب، شوری و خشکسالی نیز ایجاد خواهد شد.
    بهره برداری از چهار طرح کلان ملی
    معاون علمی و فناروی ریاست جمهوری به اجرای 9 طرح کلان در سال 88 اشاره کرد و گفت: در سال جاری چهار طرح کلان ابر رایانش ملی، رادیو دارویها، داروهای وارداتی و بیماری های صعب العلاج به بهره برداری کامل می رسد.
    وی همچنین از انعقاد قرارداد اجرایی 10 طرح کلان ملی در سال جاری خبر داد و افزود: این طرح ها بر اساس نیازهای اولویت دار کشور تعریف و اجرایی می شود.
    لینک خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان من از اول سال تحصيلي آزمون هاي قلم چي رو همه رو انجام دادم و تقريبا به طور ميانگين ترازم 5500 هست و رشته من هم تجربيه مي خواستم ببينم اميدي هست تو دانشگاه دولتي يا غير انتفاهي يا آزاد قبول شيم و اينكه در چه رشته اي
    اين درصد هاي هر درس به صورت ميانگين در آزمون هاي قلم چي از اول سال
    زيست 70
    زمين 30
    ديني 80
    ادبيات 40
    رياضي 0
    فيزيك 25
    شيمي 30
    انگليسي 20
    عربي 5
    شما منطقتون رو نگفتین . ولی با فرض اینکه منطقه 2 باشین (یعنی بدترین حالت) رتبه شما 9 تا 10 هزار میشه به راحتی میتونین توی رشته های مهندسی روزانه (مهندسی هایی که بچه های تجربی هم میتونن بزنن) و پیراپزشکی شبانه و کلی رشته مناسب قبول شین . البته اگه قبولی توی شهرستان و شبانه براتون قابل قبول باشه . (غیر انتفاعی و آزاد قبولیش راحت تر از شبانه است)
    توی آزاد هم به جز چندتا رشته خاص بقیه رو قبول میشین

16. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •