بچه ها یه سوال کامل داشتم میخواستم یه نفر این برند هارو طبق این ملاگ ها بچینه خیلی برام مهمه
قیمت
کیفیت جنس
امکانات
فراوانی در بازار
پیشنهاد شما
این برند هارو بچینید
LG XVISION Samsung Sony Toshiba , etc
خودتونم اگه چیزی جا افتاده اضافه کنید![]()
بچه ها یه سوال کامل داشتم میخواستم یه نفر این برند هارو طبق این ملاگ ها بچینه خیلی برام مهمه
قیمت
کیفیت جنس
امکانات
فراوانی در بازار
پیشنهاد شما
این برند هارو بچینید
LG XVISION Samsung Sony Toshiba , etc
خودتونم اگه چیزی جا افتاده اضافه کنید![]()
اول فلیپس بعد شارپ بعد سونی بعد سامسونگ
اینا از نظر کیفیت بود
فیلیپس جزء tvهایی است که پنل بادوام و با کیفیتی داره ولی از این نظر با شارپ برابره چون شارپ هم تکنولوژی جدید کواترون و پنل خوبی داره و بنابراین من بین این دو تا بر اساس خدمات گارانتیشون اولویت بندی میکنم .
شارپ ، فیلیپس ، سونی و به نظر من سامسونگ و ایکس ویژن در یه رده هستند و در نهایت LG
اینا از نظر کیفیت بود .
Last edited by samira_googleOne; 14-02-2012 at 10:12.
بهترین LED هایی که من تا 2 تومن میشناسم :
40NX720 سونی ، 40le8300x شارپ که هر دوی اینها dvbt داخلی دارند و البته 3D هستند .
وجود گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون خیلی واجب نیست چون میشه نبودش رو با خرید یه دستگاه dvbt جداگانه که حدود 100 تومنه جبران کرد ولی خب به هر حال بودنش یه مزیته و آدم رو از شر داشتن یه دستگاه دیگه راحت میکنه. گیرنده دیجیتال امکان دریافت تصاویر دیجیتال و با کیفیت رو فراهم میکنه .
به نظر من حالا که بودجه خوبی کنار گذاشتی lcd نخر .
ببین tirdad جان کیفیت تصویر 3d مدل st30 از کیفیت 3d مدل ex720 بهتره . اگه دیدن تصاویر خوب 3d برات مهمه st30 رو بگیر.
ex720 کیفیت تصویر 2d اش از 3d اش بهتره ولی جزء tv های خوب هست .
يكي از دوستان ميخواد با كارت ميزان (سخا) يه تلويزيون بگيره و چند تا انتخاب بيشتر نداره چون بايد كالاي ايراني بخره لطفا بگيد كدوم بهتره:
10,850,000 صنایع ماشینهای اداری ایران (مادیران) تلویزیون LED رنگی 40 in مدل LED ايكس ويژن
16,140,000 صنایع ماشینهای اداری ایران (مادیران) تلویزیون LED رنگی40 in مدل LE700M شارپ
17,140,000 صنایع ماشینهای اداری ایران (مادیران) تلویزیون LED رنگی 46 in مدل LED ايكس ويژن
14,278,000 سمارت الكترونیك تلویزیون LED سایز ۴۲ in مدل ۴۲۲۵ نام تجارتی سمارت
16,104,000 LED 42" 4219 صنام
16,104,000 LED TV42" --- SLE4225 صنام
فقط بچه هاي ماديران يا نظر ندن يا اگه نظر ميد بي غرض لطفا![]()
برای خرید 40 اینچ با کیفیت بهتره 300-200 تومن به بودجت اضافه کنی.
مدل 40CX520 سونی 1100 تومن و یا 32l4600x sharp که 650 تومن هست و هر دو مدل گیرنده انالوگ و دیجیتال دارن.
از راهنماییت سپاسگزارم سمیرا جان. ولی من یادم رفت بگم که یه مدل 46 اینچ میخوام. حالا نظرت چیه؟
اول الجی
سونی
سامسونگ
پیشنهاد من اول پاناسونیک بعد ال جی و سونی
من خودم با کارت سخا تلویزیون خریدم. 37 صنام. بالای 1500 نمیتونی چیزی بگیری . پس فقط میمونه led 42صنام و 40 ایکس ویژن . ضمنا اینم بگم که معلوم نیست چقدر سود میاد روش چون ما وقتی گرفتیم گفتن سود 4% ولی کم کم داره 12% رد میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)